خب ببین آدم همیشه نمیتونه یه لین رو بره مگه نه؟
مخصوصا تو رنک. کاری که باید بکنی اینه که یه مین چمپ برای هر لین داشته باشی که واقعا مثل ُsinged باهاش خوب بازی کنی!
باورکن منم اینطوری بودم نمیذاشتن برم مید (اون موقع هیرو اصلیم fizz) بود
اومدم kassadin یاد گرفتم kha رفتم مید چمیدونم leblanc ahri اینارو واقعا خوب بازیمیکردم که 90 درصد هم موفق بودم!
جانگر ببین دمیج زن فقط برای اول بزی خوبه که با دمیج هات یه کاری کنی که تیمت کیل بگیره ولی نه اگه early game نتونی کاری کنی useless میشی
ببین فکر کن تیم حریف جانگلرشون nautilus باشه فقط cc بزنه بهتون خب معلومه تیم فایت داغون میشین!
معمولا جانگلر cc دار خیلی موفق تره تا dmg زن مثل xin یا yi !
cho فوق العادست همه چی داره مهم کیل گرفتن نیست مهم slow کردن و silence کردن موقع gank کرده کنه یکم سخته میدونم
ولی اگه QW بگیره واقعا درد دارهولی تو کدوم اسپل رو آپ میکنی؟ QWE؟

.gif)
جواب بصورت نقل قول

اخه من دیگه چی بگم بازیش هم خوب بوده بد جور خفن برده تیکت هم دادم برای لیگ یه سوالایی کرده و جواب دادم ولی هنوز جواب نداده

)طرف 560 ابیلیتی پور داشت با 430 تا دمیج و فک کنم 170 آرمور سرعتشو با اتک اسپیدشو نخوندم فقط در این حد بدونید که تو هر دو مورد مثل برق بود و راسیتش من به مکافات به کیل ازش گرفتم.(یه 7.6 تایی خوردم ) چون من خیر سرم تو آیتم ستم گلچین کرده بودم ولی با اونا فوقش 420 ابیلیتی پور و 120 تا دمیج و 120 تا آرمور و 435 تا اسپید.وبه گرد پای طرف نمیرسیدم خلاصه دیگه کمک

حالا اگه میومد بازی میکرد پسورد و ایمیلمو عوض نمیکرد مشکلی نداشت اشغال رفته اونا رو عوض کرده من دیگه نتونم کاری کنم