تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 626 از 1746 اولاول ... 12652657661662262362462562662762862963063667672611261626 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,251 به 6,260 از 17454

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

سلام
    خوب yi اگه تیم حریف cc داشته باشه ، مثل malp و alister و از این چیزا کم می آره.
    کلا تک به تک بهترینه ، ولی خوب تو تیم فایت کم می آره ، چون مجبوره بره جلو و دمیج زیاد می خوره.
    راستی من تازه فهمیدم چرا جدیدا کم می برم ، امروز با دوستان می رفتیم نرمال ، من هم singed بر می داشتم ، هر بازی که کردیم برد بود ، واقعا اصلا انگار singed تو خونمه ، اما توی rank مجبورم برم ساپ ، چون اول از همه ، همه می گن top T ساپورتم هم بد نیست ، اما خوب ساپورت نقشش مثل top تخصص خاصی نمی خواد ، به همین خاطر هر وقت می رم ساپورت می شم ، معمولا تیم یک جاش می لنگه
    به نظرتون چه کار کنم؟ خسته شدم از بس الکی باختم.
    آخه با singed خیلی خوب می تونم برم ، نشد با malph و این چیز میزا هم خوب می رم top ، اما خوب کسی تحویل نمی گیره
    jungle بعضی وقتا راحت گیر می آد ، اما خوب من ganker خوبی نیستم ، با singed خوب می رم gank ، اما با cho که می رم خوب نمی تونم بکشم ، با yi هم که می خوام برم همه می گن نرو! البته با yi هم خوب میرم به نسبت اما در کل من زیاد ganker نیستم.
    خب ببین آدم همیشه نمیتونه یه لین رو بره مگه نه؟
    مخصوصا تو رنک. کاری که باید بکنی اینه که یه مین چمپ برای هر لین داشته باشی که واقعا مثل ُsinged باهاش خوب بازی کنی!
    باورکن منم اینطوری بودم نمیذاشتن برم مید (اون موقع هیرو اصلیم fizz) بود
    اومدم kassadin یاد گرفتم kha رفتم مید چمیدونم leblanc ahri اینارو واقعا خوب بازیمیکردم که 90 درصد هم موفق بودم!
    جانگر ببین دمیج زن فقط برای اول بزی خوبه که با دمیج هات یه کاری کنی که تیمت کیل بگیره ولی نه اگه early game نتونی کاری کنی useless میشی
    ببین فکر کن تیم حریف جانگلرشون nautilus باشه فقط cc بزنه بهتون خب معلومه تیم فایت داغون میشین!
    معمولا جانگلر cc دار خیلی موفق تره تا dmg زن مثل xin یا yi !
    cho فوق العادست همه چی داره مهم کیل گرفتن نیست مهم slow کردن و silence کردن موقع gank کرده کنه یکم سخته میدونم
    ولی اگه QW بگیره واقعا درد داره ولی تو کدوم اسپل رو آپ میکنی؟ QWE؟

2. 4 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

خب ببین آدم همیشه نمیتونه یه لین رو بره مگه نه؟
    مخصوصا تو رنک. کاری که باید بکنی اینه که یه مین چمپ برای هر لین داشته باشی که واقعا مثل ُsinged باهاش خوب بازی کنی!
    باورکن منم اینطوری بودم نمیذاشتن برم مید (اون موقع هیرو اصلیم fizz) بود
    اومدم kassadin یاد گرفتم kha رفتم مید چمیدونم leblanc ahri اینارو واقعا خوب بازیمیکردم که 90 درصد هم موفق بودم!
    جانگر ببین دمیج زن فقط برای اول بزی خوبه که با دمیج هات یه کاری کنی که تیمت کیل بگیره ولی نه اگه early game نتونی کاری کنی useless میشی
    ببین فکر کن تیم حریف جانگلرشون nautilus باشه فقط cc بزنه بهتون خب معلومه تیم فایت داغون میشین!
    معمولا جانگلر cc دار خیلی موفق تره تا dmg زن مثل xin یا yi !
    cho فوق العادست همه چی داره مهم کیل گرفتن نیست مهم slow کردن و silence کردن موقع gank کرده کنه یکم سخته میدونم
    ولی اگه QW بگیره واقعا درد داره ولی تو کدوم اسپل رو آپ میکنی؟ QWE؟
    سلام
    خوب من ساپورت مجبورم برم 8-% موارد ، مابقی هم بیشتر جانگلر ، در صورتی که تاپ خوب می رم ، چه با singed چه با cho چه با malph و یک سری دیگه
    برای cho معمولا E,Q,E,Q,E,R, و بعد بسته به موقعیت می گیرم.
    مشکل اینه مثلا تیم حرف jxبر میداره ، هرجا q می زنی می بینی یه جا دیگه است! اگر top باشی ضایع نیست ، اما اگر توی gank بزنی تابلو میشی ، ممکنه feed هم بدی.
    nunu چطوره؟

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من 2 تا هیرو که وردارم 95% به بالا میبرم یکی mundo و یکی هم darius ؛ تو یه روز اینقدر فیدر افتاده بود به جون که 6 تا بازی باختم بازی 7 رفتم داریوس تانک 2 تا وارموگ و اسپیریت ویسیج و یه بوت مجیک ریس و یه آرمور 100 یعنی دیگه اصلا نمیمردم ؛ عقدم رو خالی کردم میرفتم 3 به تک میزدم 2 نفری میزدن خونم تموم نمیشد ؛ تک و تنها میرفتم تاور مینداختم ؛ یعنی اینقدر فشار اومده بود ها .

5. این کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

7

اقا یه الدنگی اکنتمو -- کرده تازه یه مسابقه هم رفته برده 5 به 5 کثافت اشغال اخه من دیگه چی بگم بازیش هم خوب بوده بد جور خفن برده تیکت هم دادم برای لیگ یه سوالایی کرده و جواب دادم ولی هنوز جواب نداده

7. 2 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه samanjimmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان اگه بخوام یه آیتم عالی برای annie ببندم چی کار کنم.البته قبلا هم یه سوال مشابه پرسیده بودم و گفتم با اون آیتم ها به نتیجه رسیدم.ولی دیروز کلا نا امید شدم.حریفمون yi بود نمیدونم چی جور آیتم بسته (یعنی میدونم با عقل جور در نمیاد)طرف 560 ابیلیتی پور داشت با 430 تا دمیج و فک کنم 170 آرمور سرعتشو با اتک اسپیدشو نخوندم فقط در این حد بدونید که تو هر دو مورد مثل برق بود و راسیتش من به مکافات به کیل ازش گرفتم.(یه 7.6 تایی خوردم ) چون من خیر سرم تو آیتم ستم گلچین کرده بودم ولی با اونا فوقش 420 ابیلیتی پور و 120 تا دمیج و 120 تا آرمور و 435 تا اسپید.وبه گرد پای طرف نمیرسیدم خلاصه دیگه کمک

داره خودمونی میشه Nekater's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اقا تو این بازی item set هستش ؟؟ یعنی میشه چندتا ایتم گرفت بعد یه ایتم دیگه کامل بشه ؟؟ اگه میشه, کدوم ایتم ها ؟؟ چجوری ؟؟ بعد از کجا باید بفهمی که کدومارو باید بگیری تا یه ایتم دیگه کامل بشه ؟؟

10. این کاربر از Nekater بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اقا تو این بازی item set هستش ؟؟ یعنی میشه چندتا ایتم گرفت بعد یه ایتم دیگه کامل بشه ؟؟ اگه میشه, کدوم ایتم ها ؟؟ چجوری ؟؟ بعد از کجا باید بفهمی که کدومارو باید بگیری تا یه ایتم دیگه کامل بشه ؟؟
    دوست عزیز اگر سوال اول شما را درست فهمیده باشم بله تقریبا مثل دوتاست و یه نکته مثبت که داره برای بستن یه آیتم مجبور نیستی دنبال تک تک نیازمندی هاش بگردی چون خود بازی آیتم های مورد نیازو توی یه نمودار درختی بهت نشون میده تا همون جا بخریش. تازه اگه پول کل آیتم رو داشته باشی حتی لازم نیست اون آیتم های مورد نیازشو بگیری اگه همون آیتم اصلی رو بخری خودش آیتم های مورد نیازشو میخره.

12. 2 کاربر از samanjimmy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اقا یه الدنگی اکنتمو -- کرده تازه یه مسابقه هم رفته برده 5 به 5 کثافت اشغال اخه من دیگه چی بگم بازیش هم خوب بوده بد جور خفن برده تیکت هم دادم برای لیگ یه سوالایی کرده و جواب دادم ولی هنوز جواب نداده
    چجوری هکت کرده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

برادر تو کدوم سروری .تو بعضی سرورا رایجه

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اگه میدونستم کیه و چجور هکم کرده که الان لوش داده بودمحالا اگه میومد بازی میکرد پسورد و ایمیلمو عوض نمیکرد مشکلی نداشت اشغال رفته اونا رو عوض کرده من دیگه نتونم کاری کنم
    Last edited by daniel'; 29-06-2013 at 09:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •