تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 626 از 1783 اولاول ... 12652657661662262362462562662762862963063667672611261626 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,251 به 6,260 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه akparas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به به عجب شبی بوده دیشب
    صبا می خواد پوست اونایی که خیلی دانلود می کنن رو بکنه
    کلاً ایرونی جماعت مرض دانلود داره فقط دوست داره دانلود کنه ممکنه اصلاً اون فایلی که دانلود کرده رو نگاه نکنه ولی دوست داره فقط دانلود کنه
    Last edited by akparas; 15-07-2012 at 10:24.

داره خودمونی میشه RezaMagiclife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اجازه بدین تا همه چیز به نوبت انجام بشه
    با توجه به درخواست های شما :
    ابتدا مشکل ساعت دانلود رایگان حل شد و علاوه بر یک ساعت افزایش تایم شبانه ساعت شروع بهتری برای آن در نظر گرفته شد
    مشکل دیگه کاربران که یوزر شبانه بود نیز حل شد و از امروز اتوماتیک شد و دیگه یک ساعت یکبار قطع نخواهد شد.
    لطفا کمی تحمل کنید تا مشکل سرعت شبانه نیز برطرف بشه و راه حلی برای اون پیدا بشه
    در ضمن برای دانلود زیاد هیچ کاربری محدود نخواهد شد
    یعنی شما خانم نیوشا یا آقای ساپورتر واقعا دنبال این هستین که مشتری چی می خواد یا اینکه چه جوری بیشتر جیب شرکت رو پر کنین .افزایش تایم شبانه ای در کار نیست خودتون هم اینو خوب میدونین .قبلا 4.45 ساعت بود الان شده 5 ساعت . که البته باید یکی دو دقیقه دیرتر کانکت شد و یکی دو دقیقه زودتر دیسکانکت تا مطمئن بشی از اکانت روزانه استفاده نمیشه.در مورد یوزر پس شبانه هم من ندیدم کسی مشکلی داشته باشه به اون صورت . مشکل یوزر شبانه نبود مشکل سرعت وکیفیت شبانه بود که شما کمترش کردین و پایینترش آوردین.
    حالا اگه واقعا شما به فکر این هستین که مشتریاتون چی می خوان و شما اونا رو اجرا کنین . من میگم شبانه رو از ساعت 12 تا 8 صبح بگذارید با همان سیستم قبلی یوزر پس جدا.سرعت رو هم از 250 پایینتر نیارید.کسی از مشتری ها هست که با این پیشنهاد من مخالف باشه؟ همینجا با دلیل اعلام کنه چرا.

3. 11 کاربر از RezaMagiclife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

از من هم 300 مگ الکی الکی کم شد
    کاش مثل قبل اکلنت شبانه جدا بود
    به قول دوستان این یه ترفنده برای چاپیدن ملت

5. این کاربر از rezazzzjjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

به به عجب شبی بوده دیشب
    صبا می خواد پوست اونایی که خیلی دانلود می کنن رو بکنه
    کلاً ایرونی جماعت مرض دانلود داره فقط دوست داره دانلود کنه ممکنه اصلاً اون فایلی که دانلود کرده رو نگاه نکنه ولی دوست داره فقط دانلود کنه
    نه ایرونی جماعت همچنین مشکلی رو نداره.میخواد مثل آدم چند تا فایل دانلود کنه به این مشکلات برخورد می کنه!!
    لطفا به بقیه توهین نکنید.من مرض ندارم که اومدم بازی کرایسیس 2 را دانلود کردم با اینکه خراب هست !! دارم الان روش کار میکنم.(repair)
    سریال هم دارم دانلود میکنم و همون روز نگاه میکنم.الان من کجا مرض داره شما بفرمایید؟

7. 3 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

برای من که مشکلی نداره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    پیش عشقولی جاستین جونم ..

پيش فرض

یعنی شما خانم نیوشا یا آقای ساپورتر واقعا دنبال این هستین که مشتری چی می خواد یا اینکه چه جوری بیشتر جیب شرکت رو پر کنین .افزایش تایم شبانه ای در کار نیست خودتون هم اینو خوب میدونین .قبلا 4.45 ساعت بود الان شده 5 ساعت . که البته باید یکی دو دقیقه دیرتر کانکت شد و یکی دو دقیقه زودتر دیسکانکت تا مطمئن بشی از اکانت روزانه استفاده نمیشه.در مورد یوزر پس شبانه هم من ندیدم کسی مشکلی داشته باشه به اون صورت . مشکل یوزر شبانه نبود مشکل سرعت وکیفیت شبانه بود که شما کمترش کردین و پایینترش آوردین.
    حالا اگه واقعا شما به فکر این هستین که مشتریاتون چی می خوان و شما اونا رو اجرا کنین . من میگم شبانه رو از ساعت 12 تا 8 صبح بگذارید با همان سیستم قبلی یوزر پس جدا.سرعت رو هم از 250 پایینتر نیارید.کسی از مشتری ها هست که با این پیشنهاد من مخالف باشه؟ همینجا با دلیل اعلام کنه چرا.
    مشکل اینه که این ملت نمی تونن با هم همکاری کنن و هر کس به فکر خودشه ...
    واسه همین انقدر بربختن مردم دیگه ...
    برداشتن تایمو کردن 1 تا 6 از اون ور سرعت افتضاح خیلی دان کن 1.4 گیگ ...
    انقدر بی تفکر هست برنامه هاشون که نمی دونن ساعت 6 اصلا تایم مناسبی نیست واسه قطع اکانت شبانه و باعث نارضایتی بیشتر می شه ...
    یعنی کسی تو این شرکت نیست که یه ذره مخش کار کنه و این مسائلو کوچیکو که تاثیر زیادی رو ذهن مشتری داره به مدیریت تذکر بده ...
    فقط فکر چاپیدنن ...
    شارژم تموم شه بعد از این همه سال که مشترک هستم زنگ بزنم می گه اول پول بریز بعد حالا موقع سرویس که میشه ...

داره خودمونی میشه akparas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه ایرونی جماعت همچنین مشکلی رو نداره.میخواد مثل آدم چند تا فایل دانلود کنه به این مشکلات برخورد می کنه!!
    لطفا به بقیه توهین نکنید.من مرض ندارم که اومدم بازی کرایسیس 2 را دانلود کردم با اینکه خراب هست !! دارم الان روش کار میکنم.(repair)
    سریال هم دارم دانلود میکنم و همون روز نگاه میکنم.الان من کجا مرض داره شما بفرمایید؟
    من عذر می خام اگه توهین شد ولی کلاً دارم میگم شما یک توجه بکنید به هارد مبارک تا متوجه بشید (ممکن هست استثناء هم مثل شما باشد) اونقدر فایل دانلود کردیم که پیداشون نمی کنیم من به شخصه اونقدر فیلم دانلود کردم ولی باور کنید 5 درصد ش رو بیشتر وقت نکردم نگاه کنم ولی واسه من شده بود یک عادت در حال ترک عادت هستم

11. این کاربر از akparas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من عذر می خام اگه توهین شد ولی کلاً دارم میگم شما یک توجه بکنید به هارد مبارک تا متوجه بشید (ممکن هست استثناء هم مثل شما باشد) اونقدر فایل دانلود کردیم که پیداشون نمی کنیم من به شخصه اونقدر فیلم دانلود کردم ولی باور کنید 5 درصد ش رو بیشتر وقت نکردم نگاه کنم ولی واسه من شده بود یک عادت در حال ترک عادت هستم
    عزیزم مردم مرض ندارن حالا شاید شما عادت بد داشته باشی خیلیا این عادتو ندارن ولی من و خیلی از ادمایی که میشناسم دست کامپیوتر و مودمشون نموندن که شب تا صبح بزار بی خودی روشن باشه
    من سریال ور میدارم دان شد فرداش نگاه میکنم
    حالا این کجاش مشکله؟؟
    درضمن تو همین ترکیه فکسنی که یه زمانی به گرد ایرانم نمیرسید مردم سریال hd رو رو وب میبینن (به خاطر سرعت خیلی بالا) و اصلا نیازی به دانلودش ندارن و هارد پر نمیکنن ولی ما ماشالاه سرعتمون این قدر پایینه که دیدن سریال hd انلاین محاله برامون مجبوریم چند شب صبر کنیم با هزار بدبختی دان شه بعد بشیم ببینیم
    نه عزیزم هیچ کس مرض نداره

وقتی سرعت سرویسای نامحدود رو یه هو کم کردن اوردن رو 20 من زنگ زدم صبانت میگم چرا سرعتا کمه برگشته میگه جناب سرعتا باید استاندارد باشه
    یا نمیفهمه سرعت یهنی چی یا اصلا درکی از استاندارد نداره, 20kb/s استاندارشونه عجب!!
    Last edited by armin_gera; 15-07-2012 at 14:41.

13. این کاربر از armin_gera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه * Helium *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برای منم ازوقتی اکانت یکی شده سرعت دانلود تو این دوروزه افزایش پیدا کرده بطور مثال همیشه حجم دانلود شبانم تا قبل ازاینکه اکانت یکی بشه حداکثراش 1 گیگ خورده ای میشد اما دیشب راحت 3 گیگ حورده ای تونستم دانلود کنم دررابطه با کم شدنم حجم هم مشکلی ندارم من که ازاین طرح راضیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •