تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 626 از 4428 اولاول ... 12652657661662262362462562662762862963063667672611261626 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,251 به 6,260 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه movaghat123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

WOW!
    این یکی رو دیگه خودم هم باور نمیکنم!

اول فکر کردم بازم سرعت اومده پایین و روی 41 هست ولی دیدم هر دو سه ثانیه داره یه مگ به Downloaded اضافه میشه!
    فکر کنم کلا به هم ریخته (البته از نوع خوبش!)
    مثل اینکه دیروز که رفتم شرکت داره اثر میکنه!
    تنظیمات رو هم پیدا کردم:

روی 3 بستن برام. ولی باز هم 3072 تقسیم بر 8 مگه نمیشه 384 ؟!
    حالا قراره فردا بیان نویز خط رو هم حل کنن. به نظر شما چه کار کنم؟ کنسلش کنم یا بگم بیان؟ چون دو تا حالت داره یا نویز خط رو هم میگیرن و سرعت از این هم بیشتر میشه یا همه چی رو دستکاری میکنن و سرعت بازم میاد پایین. چی کار کنم بنظرتون؟
    توی تنظیمات مودم جایی نیست که مقدار این نویز رو فهمید؟

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من همين الان سرويسمو شارژ كردم و ترافيك دوره قبل انتقال پيدا كرد

آخر فروم باز Muradin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    محل سکونتم

پيش فرض

WOW!

اول فکر کردم بازم سرعت اومده پایین و روی 41 هست ولی دیدم هر دو سه ثانیه داره یه مگ به Downloaded اضافه میشه!
    تنظیمات رو هم پیدا کردم:

حالا قراره فردا بیان نویز خط رو هم حل کنن. به نظر شما چه کار کنم؟ کنسلش کنم یا بگم بیان؟ چون دو تا حالت داره یا نویز خط رو هم میگیرن و سرعت از این هم بیشتر میشه یا همه چی رو دستکاری میکنن و سرعت بازم میاد پایین. چی کار کنم بنظرتون؟
    نترس داداش دو روز دیگه میاد پایین دوباره
    البته من جای شما بودم کنسل میکردم نویز گیری رو...

داره خودمونی میشه Hossein813's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من 128 ر و آنلاين كردم 256 . ولي توي سايت هنوز سرعت دريافت و ارسال رو زده 256 . يعني زياد نشده. چي كار كنم زنگ بزنم پشتيباني ؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سرعتم رسیده به 7 کیل.بایت تورو جون جدتون قسم اگه کاری میکنید که سرعت بالا میره به من بگید قسمتون میدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه resident2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مگه مهمه همه جای ایرن سرای من

پيش فرض

WOW!

تنظیمات رو هم پیدا کردم:

این مال چه ساعتی؟

این جور استفاده ها که ایرادی نداره. این استفاده درسته و ممکنه منم یه فایل یه گیگی نیاز داشته باشم و شب دانلود کنم ولی یه بار یا دو بار در ماه. اون هم اگه واقعا نیاز داشته باشم. ولی بعضی فقط میخان دانلود کنن! و 30 روز کامپیوتر رو صبح تا شب روشن میزارن. من اینا رو گفتم
    در مورد قیمت ها هم موافق نیستم. یعنی اگه خارج بودید یه چیزی ولی توی ایران... مثلا همین ویندوز که روی کامپیوتر همه هست رو در نظر بگیرید که توی ایران 2 تومن میخریم!! میدونید قیمت اصلیش خارج چنده؟ یا همین 3D Max که شما کار میکنی که دیگه هیچ. حالا کسی که خارجه اگه ده برابر این قیمت یه گیگ ما هم برای دانلود بده باز هم براش میارزه.
    اینجوری هم که فکر می کنید نیست خیلی ها از نسخه های کرک شده استفاده می کنن .این کرک هایی که واسه نرم افزارها میاد از کجا میاد همون خارجی ها نرم افزارها رو کرک می کنن.

من توی روز میانگین 190.
    نمیدونم دوستان تا حالا امتحان کردن یا نه ولی به محض اینکه ساعت 1 میشه سرعتم از 200k میاد 30k ظاهراً خودشون عمداض اینکار رو میکنن.چون من 5 دقیقه قبلش سرعت دانلودم 190 ولی ساعت 1:1 سرعت یهو میاد روی 30 این دوشب هم که شاهکار شده اومده زیر 15 .

داره خودمونی میشه Hossein813's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آره دقيقا اينجوري هست .
    يكي بگه من الان 256 شار‍ژ كردم. قبلا 128 بود و سرعت دانلود و ارسال روي 256 بود. الان مگه نبايد زياد بشه ؟

داره خودمونی میشه amir143's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سرعت من شبا بین 32 - 60 جا به جا میشه البته بیشتر همون 30,32 ه

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------

سرویس هم 256 ه

داره خودمونی میشه movaghat123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این مال چه ساعتی؟
    همون ساعنی که پست رو گذاشتم. کلا عصرها همین طوری زیاد میشه
    اینجوری هم که فکر می کنید نیست خیلی ها از نسخه های کرک شده استفاده می کنن .این کرک هایی که واسه نرم افزارها میاد از کجا میاد همون خارجی ها نرم افزارها رو کرک می کنن.
    منم همین رو گفتم که. من میگم مثلا همین برنامه 3D Max توی خارج میدونید چقدره؟ 3.500 دلار! یعنی سه ونیم میلیون تومان!!
    ولی توی ایران 3500 تومنه!!
    برای همین واسه اونی که خارجه هر چقدر هم پول اینترنت بده برای دانلودش میارزه ولی توی ایران برای دانلودش باید 6 تومن پول اینترنت بدی پس بهتره از بازار بخری
    سرعتم رسیده به 7 کیل.بایت تورو جون جدتون قسم اگه کاری میکنید که سرعت بالا میره به من بگید قسمتون میدم.
    شما ببین SNR روی چنده؟

بچه ها نظرتون راجع به SNR چیه؟ خط وحشتناک نویز داره. نمیدونم چطوری با این نویز به این سرعت میرسه. یه کارایی کردم تا 29 هم رسوندمش ولی هنوز زیاده. به نظرتون بگم بیان فردا؟
    Last edited by movaghat123; 22-04-2011 at 18:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sib881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

همون ساعنی که پست رو گذاشتم. کلا عصرها همین طوری زیاد میشه
    منم همین رو گفتم که. من میگم مثلا همین برنامه 3D Max توی خارج میدونید چقدره؟ 3.500 دلار! یعنی سه ونیم میلیون تومان!!
    ولی توی ایران 3500 تومنه!!
    برای همین واسه اونی که خارجه هر چقدر هم پول اینترنت بده برای دانلودش میارزه ولی توی ایران برای دانلودش باید 6 تومن پول اینترنت بدی پس بهتره از بازار بخری

شما ببین SNR روی چنده؟

بچه ها نظرتون راجع به SNR چیه؟ خط وحشتناک نویز داره. نمیدونم چطوری با این نویز به این سرعت میرسه. یه کارایی کردم تا 29 هم رسوندمش ولی هنوز زیاده. به نظرتون بگم بیان فردا؟
    خط من نویزش روی 32 هست.
    شما چطور تونستی کمش کنی؟
    به منم یاد میدی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •