آیا امسال دفترچه های سوالات دانشگاه آزاد کدبندشده بودمانند سراسری
آیا امسال دفترچه های سوالات دانشگاه آزاد کدبندشده بودمانند سراسری
حالا که من 2تا از درسای پیشم مونده و مدارکم کامل نیست باید چی رو ببرم دانشگاه واسه ثبت نام؟
چون همونطور که مطلع هستید باید پول 1ترم رو بریزم تا جامو نگه دارن تا دی که مدرک پیشم رو بگیرم و برم واسه ثبت نام
شما شامل تکمیل ظرفیت نمی شید،چون رشته دیگه ای رو قبول شدی
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
بله،باید پول ترم 1 رو بریزید و در واقع مرخصی بگیرید و بهشون بگید که مدرک پیش دانشگاهی رو دی می یارم!فکر کنم سفته و چک هم ازتون بگیرند!
تو تاپیک دانشگاه آزاد جواب این سوال رو دادم،لطفا در تاپیک خودش هر سوال رو مطرح کنید!
جواب سوالتون :
بله،باید پول ترم 1 رو بریزید و در واقع مرخصی بگیرید و بهشون بگید که مدرک پیش دانشگاهی رو دی می یارم!فکر کنم سفته و چک هم ازتون بگیرند!
بله میتونید
یعنی آیین نامه یی اگه نگاه کنید میگن قانونی نیست، اما اینکار رو همه جا انجام میدن
در ضمن من دو ترم مهاباد عمران خوندم، دانشگاه بزرگی داره، هیات علمی تقریبا خوبی هم داره
موفق باشید![]()
به احتمال قوی میشه باید شهریه ثابت رو بدی تا رزرو بشی اصولا هرکی قبول می شه یک ترم رزرو هست ولی یه سر دانشگاه بزن تا موردی توش نباشه
چرا شامل تکمیل ظرفیت نمیشم؟ یکی از دوستان من همین مسئله براش اتفاق افتاده بود و چون مشکل سربازی نداشت نرف ثبت نام کنه و تکمیل ظرفیت زد همون جایی که دوست داشت و قوبل شد. البته من میخوام بزنم فناوری اطلاعات تهران شمال. و اگه اولویت دوم داشت بزنم نرم افزار رودهن کاری هم ندارم که چقدر پذیرش داره فقط میخوام قبول بشم تا بتون کارشناسی آی تی بگیرم. البته من فوق دیپلم برق هستم.
بله!...........
خب انتخاب اولم
مديريت دولتي قبول شدم ...
28 و 9 و 30 انتخاب واحد هست
بايد بريم دانشگاه آزاد ؟
چه مداركي ببريم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)