تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 626 از 1024 اولاول ... 126526576616622623624625626627628629630636676726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,251 به 6,260 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام درصدهای منم ایناست
    توجه داشته باشید فقط پایه خونده بودم
    ادبیات:52
    عربی:44
    معارف:34
    زبان:42
    ریاضی:54
    فیزیک:40
    شیمی:51
    اولا : خواهش میکنم نظرتون رو بگید.....
    دوما: من زبان رو 80 و عربی رو 50 تو قلمچی میزدم عربی های سنجش رو هم که میزدم همه درصدام رو 60 بود شما میدونید چرا ایندفعه اینجوری شد؟ من نخونده بودم یا براای شما هم سخت بود؟
    سوما : در پاسخ به سوال دوستمون:مگه 107 گزینه ی 1 نمیشه؟(6و-2 جواب بود که با 6 معادله ریشه نداره.)
    چهارما :میخوام درصد میانگین بگیرم نمیدونم چی کار باید بکنم. میشه یکی یکی ضرایب رو دقیقا توضیح بدید.
    ممنون
    ببخشید پر حرفی کردم.
    درصدهاتون در کل خوبه با این که پایه خونده بودید.
    در مورد عربی من از اولین سنجش تا حالا همه عربی ها رو بالای 60 زدم اما این آزمون 55 زدم ، از اول سال چون سنجش متن نمیداد منم کار نکردم ، این آزمون لامسب ورداشت یه متن داد با شکّل سخت منم گند زدم ولی در کل عربیش سخت تر بود.

در مورد زبان هم ، زبان قلم چی سخت هست ولی استاندارده ولی سنجش بعضی از سوال هاش یه جورایی غیراستاندارده نه این که اشتباه باشه ها ، زبان قلم چی رو خوب بخونی 100 راحت میزنی ولی سنجش به نظر من از 70 تا 100 درصد شانسیه...

اینم درصدهای درخشان من:
    ادبیات:30 (دوم و پیش هیچی نخوندم)
    عربی:55
    دینی:21(دوم و سوم هیچی نخوندم)
    زبان:78
    ریاضی:53
    فیزیک:73
    شیمی:...(خراب)

ولی واقعا فیزیکش رو اگر دقت زیاد آدم بکنه راحت میشد بالای 80 زد ... حیف.....
    نمی دونم این اشتباهات ریزو چجوری درست کنم ...

2. 2 کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    من دو تا اخطارم دارما!

پيش فرض

سلام دوستان
    سوال 203 غلط جواب داده شده؟
    این سوال 208 مربوط به کدوم قسمت کتابه ؟ پارسالم شبیهش تو کنکور خارج کشور امده بود

داره خودمونی میشه hossein1320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سوال 203 گزینه اول درسته اگه آرایش رو ادامه بده میشه - چهار اس دو - سه دی یک
    سوال 208 تا حالا تو هیچ کتابی نیومده بود ولی 88 تو کنکور ریاض اومد راه حلش به نقل از مبتکران :
    اگر ساختار یک یون چند اتمی را به ما داده باشند و هدف تعیین بار آن باشد به ترتیب زبر عمل می کنیم
    1- با توجه به قاعده هشتایی الکترون های نا پیوندی اطراف هر اتم را مشخص می کنیم
    2- به کمک فرمول زیر بار یون را حساب می کنیم

مجموع تعداد الکترون های - مجموع عددها ی یکان شماره گروع اتم ها = بار یون چند اتمی
    لایه ظرفیت اتم ها در ساختار لویس

توجه : در شمارش تعداد الکترون های لایه ظرفیت اتم ها هر پیوند را به عنوان دو الکترون در نظر می گیریم
    Last edited by hossein1320; 10-04-2010 at 06:40.

5. این کاربر از hossein1320 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه superior's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

10

سلام به برو بچ کنکوری گل!!

ایشا الله همگی موفق باشید. و زودی وارد دانشگاه مورد نظرتون بشید

دانشگاه خیلی حاله! مخصوصا اگه اهل حال باشی!

برای سلامتی دانشگاه آزادی هاش صلوات بلند بفرست!

گفتم که روحیه بگیرید!

بای

7. 3 کاربر از superior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.a_935267's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    منم سنجش رفتم.
    سوالات عربی خیلی عجیب بود !!!!!!!! من توی گزینه 2 و کانون همواره بالای 60 % بودم ولی این دفعه 39 % شد !!!!!!!!
    این هم درصدهای من :
    ادبیات : 80 %
    عربی : 39 %
    دینی : 69 %
    زبان : 36 % (متن ها رو خراب کردم)

ریاضی : 46 %
    فیزیک : 66 %
    شیمی : 60 %

حالا به نظر شما با این درصدها در منطقه 3 رتبه ی زیر 600 بدست می آورم ؟
    ممنون

9. این کاربر از m.a_935267 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein1320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا کسی کتاب آرایه خوب نمیشناسه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض بازگشتی ناموفق!!!

سلام به همه دوستان گلم
    سال نو با تاخیر به همه دوستان تبریک میگم!
    من نه میتونم خوب حرف بزنم نه خوب بنویسم پس بهتره حاشیه نرم انشاءالله سال جدید به هرچی که به صلاحتون برسید همین خوب برم سر اصل مطلب واقعیتش حالم اصلا خوب نیست نمیدونم چرا شاید بخاطر اینکه به برنامم نرسیدم و هیچی تموم نکردم شاید الان همه فکر میکنید من تو این چند ماهی که نبودم کلی خر خونی کردم و خلاصه همه کتابارو جمع کردم ولی شماها که خبر ندارید تو این چند ماهی که نبودم حدااکثر 40 ساعت درس خوندم عید کلا تو سفر بودم و بجز املا هیچی نخوندم(اونم بخاطر دکتر سبطی خوندم!) از این هفته دارم دوباره شروع میکنم و میخوام تا کنکور حداقل جاهای مهم خوب بخونم به نظر شما میشه از الان به مهندسی ها تو شهرستانا فکر کرد ؟
    دیروز هم آزمون سنجش شرکت کردم اصلا رضایت کننده نبود شاید هم به خاطر اینکه هیچ آزمونی ندادم نتونستم به سوالات خوب جواب بدم به هر حال اولین آزمونی که تو این 2 سال دادم
    امیدوارم همگی سال بعد از اینترنت دانشگاه اینجا جمع بشیم (راستی فکر کنم ترم یکیا نمیتونن از pc استفاده کنن درسته؟!)

12. 2 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام مجدد خدمت دوستان
    یه عزیزی زحمت بکشه جواب سوال من رو بده در رابطه با کتاب

یه سوال این مجموعه تست هایی که سایت سنجش ارائه کرده چطوره ؟کسی گرفته؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز m.a_93526
    این امتحانی که گفتید در سنجش برگزار میشه و شما و دوستان شرکت کردید این ادرسش رو مرحمت بفرمایید(اینترنتی)

سایت گزینه دو هم تعطیله

---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------

سلام به همه دوستان گلم
    سال نو با تاخیر به همه دوستان تبریک میگم!
    من نه میتونم خوب حرف بزنم نه خوب بنویسم پس بهتره حاشیه نرم انشاءالله سال جدید به هرچی که به صلاحتون برسید همین خوب برم سر اصل مطلب واقعیتش حالم اصلا خوب نیست نمیدونم چرا شاید بخاطر اینکه به برنامم نرسیدم و هیچی تموم نکردم شاید الان همه فکر میکنید من تو این چند ماهی که نبودم کلی خر خونی کردم و خلاصه همه کتابارو جمع کردم ولی شماها که خبر ندارید تو این چند ماهی که نبودم حدااکثر 40 ساعت درس خوندم عید کلا تو سفر بودم و بجز املا هیچی نخوندم(اونم بخاطر دکتر سبطی خوندم!) از این هفته دارم دوباره شروع میکنم و میخوام تا کنکور حداقل جاهای مهم خوب بخونم به نظر شما میشه از الان به مهندسی ها تو شهرستانا فکر کرد ؟
    دیروز هم آزمون سنجش شرکت کردم اصلا رضایت کننده نبود شاید هم به خاطر اینکه هیچ آزمونی ندادم نتونستم به سوالات خوب جواب بدم به هر حال اولین آزمونی که تو این 2 سال دادم
    امیدوارم همگی سال بعد از اینترنت دانشگاه اینجا جمع بشیم (راستی فکر کنم ترم یکیا نمیتونن از pc استفاده کنن درسته؟!)
    منم با اینکه زمان زیادیه که دارم میخونم اما درس ها رو جمع نکردم اما نگرانی هم ندارم نه بخاطر اینکه فقط خوندم
    میشه گفت مقداریش به خاطر اعتماد به نفسه
    شما سعی کن ابتدا روی درس های ادبیات و دینی و انگلیسی کار کنی
    بعد بری رو درس های تخصصی که میدونی نمره دار تره بلاخره اینهمه درس خوندی میدونی کدوم بخش ها کدوم کتاب مهمتره

بعدا من هنوز امتحانات تستی ندادم چرا؟
    چون اولا وقتم رو گذاشتم برای خوندن تکمیل که شدم خرداد فقط تست میزنم 30 روز کم کمش 7 ساعت در روز هم بخونم میشه 210 ساعت تست که خودش کلیه بخصوص اگر خوب هم قبلش خونده بوده باشی کم نمیاری و رضایت بخش تره

14. این کاربر از mohsen_blid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

آقا کسی کتاب آرایه خوب نمیشناسه
    دوست عزیز جوابت تو تاپیک کتاب دادم
    داش محسن منم همین فکر میکردم که تا عید تموم میکنم بعد عید فقط تست فقط مواظب باش اشتباه منو تکرار نکنی مخصوصا تو خرداد که ارزشش خیلی بالاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه deaddeaddead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

1 2 ماه مونده به کنکور هیچی نخوندم میخوام دولتی مهندسی برق قبول شم چیکار کنم ؟

کسی نظری داره دراین مورد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •