شبانه رایگان نداره/هر مقدار حجم مصرف کنی توی قبض پول میاد/نامحدود هم داره/میتونی زنگ بزنی پشتیبانیشون اطلاعات بیشتر بگیری شماره2020 / ظاهرا48 ساعت رانژه میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
شبانه رایگان نداره/هر مقدار حجم مصرف کنی توی قبض پول میاد/نامحدود هم داره/میتونی زنگ بزنی پشتیبانیشون اطلاعات بیشتر بگیری شماره2020 / ظاهرا48 ساعت رانژه میکنن
با دروود
با توجه به صحبت های دوستان در این جستار تلاش می کنم تا یک جمع بندی از صحبت ها داشته باشم + پاسخ های خودم
1: همان دشواری های همیشگی کاربران با سرویس دهندگان،به ویژه آسیاتک!: دوستان ،توجه بفرمایید که آسیاتک هم اکنون تمام سرویس های خودش رو به تهران جابجا کرده و مدیرت رو هم از آنجا انجام میشه که پیشتر این امر بوسیله شرکت نه چندان درست کار ارم نت انجام می شد!با این روشنگری ها و با توجه به اینکه آسیاتک در تهران جزو سرویس دهندگان برتر می باشد و نیز با توجه به اینکه این فرایند هنوز به سرانجام نررسیده و هنوز به پایان خودش نرسیده باید کمی خونسرد تر بود و دید شاید پایاین شاهنامه خوش باشد!
2: آن دسته از دوستانی که بارها شاهد تخلف مخابراتی و شرکت های ارائه دهنده در تخلیه و جمع آوری خط های رانژه شده خودشون بودند،سلسله مراتب به اینگونه است: شکایت به شرکت اصلی که خط را رانژه کرده و دستور جمع آوری را به مخابرات نمی دهد،در صورت تگرفتن پاسخ ،می توانند به سازمان تنظیم مقرارات مراجعه نمایند و شکایت خود را مطرح کنند که مسلما در اینصورت بایستی داوی (ادعا)ی خسارت هم بکنند!!!به سبب دیرکرد در جمع آوری! همچنین می توانند با مراجعه حضوری به مسئول بخش دیتا در مخابرات مرکزی (پیشتر سرکار خانم توکلی-توکلیان این مسئولیت رو بر دوش داشتند)این مورد رو برطرف نمایند.
3: دوستانی که امکان دریافت ADSL ندارند و نیازمند سرویس های بیسیم هستند،هم اکنون شرکت فراهوش رایانه (قرار داد این شرکت با شرکت داتک تلکام به پایان رسیده و به گمانم فراهم کننده خودشان رو عوض کرده باشند)با همکاری شرکت زیر ساخت پوششی سراسری و بیسیم را تهیه نموده که می تواند در اینجور زمانها بسیار کارامد باشد!از سویی دیگر نیز شرکت همیار نت با همکاری شرکت مخابرات استان،اقدام به تهیه شبکه خصوصی خودش بر بستر کابل و فیبر نوری کرده است که احتمالن به این گروه کاربران نیز می تواند کیفیت مناسبی را ارائه دهد،در غیر اینصترو نیز پوشش بسیم این شرکت از نظر هزینه مناسب می باشد.
4: بارها در مورد همیارنت سخن گفته شده،این شرکت دارای پیتیبانی بسیار خوب،و همچنین مدیر عاملی بسیار عالی می باشند،که تا کنون من ندیدم که جایی کارشان لنگ بزند،بنابراین شما حتا زمانیکه از دریافت پشتیبانی و یا برخورد بد کارکنان نا امید شدید نیز می توانید با مدیریت این شرکت در میان بگزارید و شانس اینکه به نتیجه دلخواه برسید تقریبا برابر با 90 درصد می باشد.سرعت های شبانه هیچ گونه افزایش ندارند و نسبت به سرعت روزانه ای که خریداری کرده اید ،در شب هم دریافت می کنید اما بدون افت سرعت!
در پایان نیز این رو بگم که من نه از هوادارن و کارکنان شرکت آسیاتک هستم و نه همیار نت،تنها تجربه کاری خودم رو با این دو شرکت + بررسی هایی که می توانستم انجام دادم.
آدرس و شماره تلفن و سايت هميارنت رو اعلام بفرماييد.
با تشكر
دروود بر شما
اگر کمی به خودتان زحمت می دادید به آسانی به دست می آوردید:
hamyar.net
6261153
من که دوساله از همیار ADSL دارم و 6-7 ماهی هم میشه که وایرلس رو برای پسرعموم گرفتم که واقعا عالی هست.حداقل پول توی جیب این شرکت های تهرانی نمیریزیم![]()
بیست نت سرویس 256 نامحدود رو با قیمت 23 تومن میده
همیار نت همین سرویس رو با قیمت 82 تومن میده. چه خبره؟؟؟؟!
شما از طریق این لینک شکایت کنید یک روزه مشکل رو براتون حل میکنن...نیازی هم به مراجعه حضوری نیست:
لطفا دقت داشته باشید که اساسا بررسی شرکت همیار نت با شرکت بیست نت کاری نادرست است به دلیل آنکه بیست نت زیر مجموعه ای از شرکت مخابرات استانی می باشد ،مخابرات هم که نیمی دولیتی است و ...!اما همیار نت وابستگی به جناح دولت ندارد،هرچند ممکن است شما شرکتی را بیابید که سرویس های رایگان ارائه می دهد (چه بسا در ماه نخست)برای بازاریابی سیویس هایش!
آقا من پیش شماره م 820 هست فکر کنم مرکز مخابرات امیر کبیر باشم
من اسیا تک دارم تا چند روز پیش راضی بودم ولی الان که سرویسم رو با 5گیگ ماهانه 128 تمدید کردم اصلا راضی نیستم.قبلا سرعت شبانه م 100kb پایین تر نمیومد و فیکس روو 100 بود.اما الان سرعت شبانه خیلی بشه 32
خواهشا اگر کسی سرویسی سراغ داره که شبانه حداقل بشه 1200مگ دانلود کرد و قیمتش ماهانه طرف 15000 باشه خواهشا راهنمایی کنه
یعنی چی شبانه رایگان نداره؟
یعنی تعرفه روزانه و شبانش یکیه؟
در ضمن هزینه تو قبض میاد یعنی که اول چزی نمیگیرن و هر چی مصرف کنی سر ماه تو قبض تلفن میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)