حالا این تست چی هست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان که پینگ میگیرم روی 210-220 هست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حالا این تست چی هست؟
الان که پینگ میگیرم روی 210-220 هست
Last edited by choory; 18-04-2009 at 17:50.
این تست IPهایی رو که بستهٔ اطلاعاتی شما ازشون رد میشه تا به سایت مورد نظر برسه نشون میده.
همچنین زمان رفت و برگشت رو هم به میلیثانیه نشون میده. اگه یه اختلاف بزرگ بین پینگ دوتا از روترهای مسیر باشه، نشون میده یه جای کار بین اون دو تا میلنگه.
البته مسیری که این دستور نشون میده، مسیر همیشگی ارتباط نیست، یعنی ممکنه با اجرای دوبارهٔ دستور، مسیر جدیدی بهتون بده؛ البته نه خیلی متفاوت.
آقا شماها هم قطعي دارين؟
من يه يه ربع خوبه
يه ربع قطع
نه من که اصفهان هستم مشکلی نداشتم.
دوستان من یه سوالی دارم :
من میخواستم سرویسم را از آرت 1 به اکو تغییر بدم. اولش هر چی تماس میگرفتم میگفتند باید سرویست قطع بشه بعد اقدام میکنیم. وقتی قطع شد بهم گفتند چون دیر اقدام کردی!!! باید همون آرت را شارژ کنی. ولی من دیگه اینقدر استفاده ندارم که بخوام 29 تومن پول بدم. همون سری قبل هم 4 گیگ از اعتبارم دست نخورده باقی موند .زیر بار هم نمیرن ، خودشون اشتباه کردن ضررشو من باید بدم.
میخواستم بدونم اگه اعتبارم را شارژ نکنم چند روز طول میکشه تا خطم غیر فعال بشه تا اینبار بصورت اکو شارژش کنم؟ لا اقل با یه کارت تخفیف پام در میاد 17 تومن. دفعه بعد هم امکان نداره دوباره همین مشکل برام ایجاد بشه.
دوستان من یه سوالی دارم :
من میخواستم سرویسم را از آرت 1 به اکو تغییر بدم. اولش هر چی تماس میگرفتم میگفتند باید سرویست قطع بشه بعد اقدام میکنیم. وقتی قطع شد بهم گفتند چون دیر اقدام کردی!!! باید همون آرت را شارژ کنی. ولی من دیگه اینقدر استفاده ندارم که بخوام 29 تومن پول بدم. همون سری قبل هم 4 گیگ از اعتبارم دست نخورده باقی موند .زیر بار هم نمیرن ، خودشون اشتباه کردن ضررشو من باید بدم.
میخواستم بدونم اگه اعتبارم را شارژ نکنم چند روز طول میکشه تا خطم غیر فعال بشه تا اینبار بصورت اکو شارژش کنم؟ لا اقل با یه کارت تخفیف پام در میاد 17 تومن. دفعه بعد هم امکان نداره دوباره همین مشکل برام ایجاد بشه.
نه من اصلا قطعی ندارم
فقط 2 3 هفته پیش 2 بار قطعی داشتم
بابا ايول پشتيباني
چتيدم گفتم من قطعي دارم
يه فيلم آموزشي با فايلشا ميل كرد برام كه مودما آپگريد كنم
منم آپگريد كردم و مشكلم حل شده
اينجاست كه شاعر ميگه:
يه isp خوب داره ايران
شاتل جون قهرمان
جايي ديگه ميگه:
ايول ايول شاتل جونا ايول![]()
من جا شما بودم همون آرت 1 را مجبوري استفاده ميكردم
شما الآن ا كارت تخفيف 17 بايد بدي
تازه وقتي قطع رانژه ميشي از شانس بدت پورتا تموم ميشه
شما الان 29 بايد پول بدي
ولي اونجوري 17+پول سرويس
اونجوري محدوديت دانلود نداري و سرعت ثابت
اينجوري محدوديت به نوسان
خود داني!!!!![]()
باز شما دوستان (دوستان مرتبط با پینگ) پینگای Cmdــتون با پینگ بازی تون مطابقت داره ولی برای من اکثرا توی cmd که میزنم پینگا معمولیه ولی وقتی وارد بازی میشم (هربازی ای) پینگم به شدت بالاست
به پشتیبانی آنلاین هم میگم میگه مشکل از خارج از کشوره و پینگت درست نمیشه!
(شما همچین مشکلی دارید ؟ =دوستان پینگی xD)
هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)