تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 626 از 905 اولاول ... 126526576616622623624625626627628629630636676726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,251 به 6,260 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان صندلی ماشین پراید 111 سمت راننده خیلی تو رفته و پائین هست
    تودوزی چند میشه؟ ارزش داره؟

سوال 2:
    ماشین بوی بنزین میده.. تنظیم موتور ی رفت زیر ماشین و گفت مشکلی نداره شاید از بنزین هست
    من صافی رو خیلی وقت هست عوض نکردم میتونه صافی بنزین پر باشه و این اشکال بوجود بیاره؟
    در مورد صندلی دوست گرامی ممکنه از فنر باشه و بشه با عوض کردن و یا فنر گذاری زیر صندلی بهترش کرد ولی در صورتی که بخواهید روکش کنید مثل اولش نمی شه می تونید همچنین قیمت بگیرید که نو چنده و ممکنه این رو ازتون بخرند اما اول همون فنر رو چک کنید
    تعویض بموقع پیلتر بنزین ضروری و امکان تاثیر بر بوی بنزین رو داره چون تحت فشاره و ممکنه نشتی بده

2. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان ماشین من وقتی سرده صدای موتور خیلی نرمه تو دورای بالا...ولی همینکه گرم میشه بم میشه و انگار داره میلرزه و قیژ قیژ ریزی میکنه..
    اگزوز ساز میگه مشکلی نیست..دسته موتورا سالمن..روغن هم ایرانول رونیا تازه ریختم..خلاصه نمیدونم چشه..کلا مکانیکم متوجه نمیشه ولی در مقایسه با سمندای دیگه مشخصه
    ماشینم سمتد ef7 مدل 92

داره خودمونی میشه hamedre81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    پراید من وقعی که سرده مخصوصا صبح ها احساس می کنم ترمزش خب نیست اما بعد از گرم شدن ترمزش خوب میشه
    می خواستم بدونم مشکل از چیه ؟
    آیا بوسترش مشکل نداره ؟
    Last edited by hamedre81; 04-04-2015 at 21:35.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    پراید من وقعی که سرده مخصوصا صبح ها احساس می کنم ترمزش خب نیست اما بعد از گرم شدن ترمزش خوب میشه
    می خواستم بدونم مشکل از چیه ؟
    آیا بوسترش مشکل نداره ؟
    امکان داره ولی اگه رابط بین بوستر و منیفولد رو چک کنید مطمئن می شید
    بیشتر بسته به نوع ترمز بدی که م یگید می تونه از جنس لنت و ساییدگی باشه بهترین روش اینه که سنباده نرم بروی لنت پد ها بزنید و باز امتحان کنید

6. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام. پراید131 EX 1000 کیلومتر کارکرد . گاهی اوقات وقتی خلاص میکنم دور موتور نمیاد رو 1 همینجور خودشرو 2000 میمونه! باید چنبار گاز بدم تا برگرده رو 1000 !! میتونید راهنمایی کنید ممنون میشم

در آغاز فعالیت leila_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    پرایدم حدود 2 هفته استارت نخورده بود بعد که روشن کردم دیدم یه صدای تر تر میده رفتم دیدم آب نداره آب ریختم الان دیگه صدا نمیده اما وقتی ماشین رو خاموش میکنم کمی ازش آب همراه با ضد یخ میریزه بیرون
    ممکنه به خاطر این باشه که آب زیاد ریختم توش یا ببرمش تعمیرگاه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه سمند 84 دارم
    بعد از مسافرت دیدم که زیر رادیاتش ضد یخ ریخته
    بردم رادیات سازی و گفت باید عوض بشه
    عوض کردم ولی هی از شیلنگش آب میداد و سریع هوا می گرفت
    بعد از چند بار چک کردن معلوم شد که واشر سوزونده و کمپرس کرده
    من این ماشین رو دو ماهه خریدم و طرف می گفت برج 6 پارسال واشر عوض کرده
    واتر پمپ رو هم تازه عوض کرده بودم
    همیشه هم آمپرش رو چک میکردم که بالا نره و هیچ موقع هم بالا نرفت.یه بار فقط داشتم پارکش میکردم یهو زنه داد زد که موتور داغه و ازین حرفا که یعنی جوش آورده که من دیدم آمپر روی درجه معمولیه و حتی به وسطم نرسیده. آب کم میکرد روی رادیات قبلی ولی من تند پر می کردم . این قضیه شاید 2-3 روز اتفاق افتاده باشه( قضیه آب کم کردن) و من سریع رفتم رادیات عوض کردم و دیگه آب کم نکرد. تا که فرداش دیدم از شلنگ آب میده و میریزه روی مهره رادیات و یه شب کلا فنش اتصالی کرده بود و تا صبح روشن بود که صبح اومدم قطعش کردم. بردم رادیات سازی که دید دیگه شلنگ باد کرده به شکل شدیدی و مطمئن شد که واشر سوزونده
    حالا دادمش برام عوض کنه ولی موندم که این چرا واشر سوزونده. هنوز بازش نکرده
    موندم که اصلا یه موقع گفت سر سیلندر عوض بشه عوض کنم یا کلا بگم تعمیرش کنم و بعد بفروشمش؟ واقعا مصیبتن این ماشین های مدل پایین
    همیشه صفر سوار میشدم این بار این اشتباه رو کردم و مدل پایین سوار شدم و الان تقریبا پشیمونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان جفت شیشه های عقب ماشین از کار افتادن چه از سمت راننده چه از روی در تمام فیوزارو چک کردم موتور بالابر و کلیدشم مطمینم سالمن چون چند بار به کار افتادن ولی دوباره به حالت اول برگشتن ممنون می شم راهنمییم کنید در ضمن ماشین سمند ال ایکس هست اینم یادم رفن بگم کلید ها خاموش هستن

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان جفت شیشه های عقب ماشین از کار افتادن چه از سمت راننده چه از روی در تمام فیوزارو چک کردم موتور بالابر و کلیدشم مطمینم سالمن چون چند بار به کار افتادن ولی دوباره به حالت اول برگشتن ممنون می شم راهنمییم کنید در ضمن ماشین سمند ال ایکس هست اینم یادم رفن بگم کلید ها خاموش هستن
    سلام
    به این سایت خوش آمدید
    اگر فیوزش سالمه پس باید با اهم متر یا یک لامپ 12 ولت برق کلید رو تست کنین
    اگر کلید برق نداره پس یا فیوزش سوخته یا سیم بین فیوز و کلید مشکل داره
    شاید هم خود فیوز برق نداره
    باید با ولتمتر یا لامپ چک بشه

کار ساده ای هست اگر دست به آچار باشین

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

یه سمند 84 دارمبعد از مسافرت دیدم که زیر رادیاتش ضد یخ ریختهبردم رادیات سازی و گفت باید عوض بشهعوض کردم ولی هی از شیلنگش آب میداد و سریع هوا می گرفتبعد از چند بار چک کردن معلوم شد که واشر سوزونده و کمپرس کردهمن این ماشین رو دو ماهه خریدم و طرف می گفت برج 6 پارسال واشر عوض کردهواتر پمپ رو هم تازه عوض کرده بودمهمیشه هم آمپرش رو چک میکردم که بالا نره و هیچ موقع هم بالا نرفت.یه بار فقط داشتم پارکش میکردم یهو زنه داد زد که موتور داغه و ازین حرفا که یعنی جوش آورده که من دیدم آمپر روی درجه معمولیه و حتی به وسطم نرسیده. آب کم میکرد روی رادیات قبلی ولی من تند پر می کردم . این قضیه شاید 2-3 روز اتفاق افتاده باشه( قضیه آب کم کردن) و من سریع رفتم رادیات عوض کردم و دیگه آب کم نکرد. تا که فرداش دیدم از شلنگ آب میده و میریزه روی مهره رادیات و یه شب کلا فنش اتصالی کرده بود و تا صبح روشن بود که صبح اومدم قطعش کردم. بردم رادیات سازی که دید دیگه شلنگ باد کرده به شکل شدیدی و مطمئن شد که واشر سوزوندهحالا دادمش برام عوض کنه ولی موندم که این چرا واشر سوزونده. هنوز بازش نکرده موندم که اصلا یه موقع گفت سر سیلندر عوض بشه عوض کنم یا کلا بگم تعمیرش کنم و بعد بفروشمش؟ واقعا مصیبتن این ماشین های مدل پایین همیشه صفر سوار میشدم این بار این اشتباه رو کردم و مدل پایین سوار شدم و الان تقریبا پشیمونم
    سلام
    مهمترین چیز در تعمیر , پیدا کردنِ علتِ به وجود اومدنِ مشکل و برطرف کردنش هست
    اگر واشر سرسیلندر عوض بشه اما علتِ سوختن واشر پیدا نشه و برطرف نشه پس با پول دور ریخنن فرقی نداره چون دوباره میسوزه
    باید سیستم خنک کننده چک بشه که سالم باشه و رسوب نداشته باشه
    باید میلیمتر به میلیمترِ سرسیلندر چک بشه که تاب نداشته باشه و ترک و شکاف هم نداشته باشه
    باید از تنظیم بودن همه چیز مطمئن بشین مثل تسمه تایم و فیلرها (اگه داره ) و نوع شمعها و سلامت سوپاپها و واشر سوپاپها و سلامت همه ی پیچهای سرسیلندر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •