من با یاهو مسنجر مشکلی دارم
من وقتی با کسی چت میکنم ، اون بالای پنجره ، دکمه های صدا و وبکم فعال نیستند . در صورتی که هر دوتامون هم ورژن یاهو مسنجرمون 10 هست و یکیه .
مشکل چیه ؟
من با یاهو مسنجر مشکلی دارم
من وقتی با کسی چت میکنم ، اون بالای پنجره ، دکمه های صدا و وبکم فعال نیستند . در صورتی که هر دوتامون هم ورژن یاهو مسنجرمون 10 هست و یکیه .
مشکل چیه ؟
سلام دوستان؛
یه سوال عجیب واسم پیش اومده ...
می خوام ببینم چطور میشه که سایت های Detect Invisible آی-دی یه نفر رو آنلاین نشون بدن ولی همون لحظه توی خود
نرم افزار مسنجر یاهو طرف رو آفلاین نشون بده !؟
من با یه آی دی همچین مشکلی دارم ! طرف توی مسنجر آفلاینه ولی وقتی توی اون سایت ها میزنی آنلاین نشون میده !
پورت های صوتی و تصویری یاهو توسط مخابرات بسته شده شما از طریق کنفرانس یاهو میتونید هم ویس بزنید و هم وب کم رو فعال کنید
موفق باشید
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
این جور مشکلات برای سایت های detect invisible عادی هست شما برای اطمینان از دو تا از سایت های این موردی استفاده کنید
:
نمونه های خوب:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا توی همین دوتا سایت امتحان کردم !؟ هر دوتا آی دی رو آنلاین نشون میداد ولی توی مسنجر آفلاین بود !؟این جور مشکلات برای سایت های detect invisible عادی هست شما برای اطمینان از دو تا از سایت های این موردی استفاده کنید
:
نمونه های خوب:
خودم برای اینکه سایت رو تست کنم یکی دیگه از آیدی های خودم رو که اون موقع آفلاین بود توی سایت ها امتحان کردم که
درست نشون میدادن و آفلاین بود ولی اون آی-دی هنوزم همین جوری بود !
مشکل از سایت ها و سرور اون هاست که دچار تداخل میشه و این اشتباهات صورت میگیره
سلام به همگی
عرضم به حضورتون که بنده ظطبق روشی که تو این تاپیک بود رفتم تو پوشه ی پروفایل و آرشیو مسیج هامو کپی کردم فقط مشکل اینه که وقتی تو پوشه ی پروفایل مسنجر جدید کپیشون می کنم همش به صورت یه سری کد بی معنا نمایش میده . چجوری میشه درستش کرد ؟ راهی داره ؟
با سپاس ...
دوستان چه جوری می شه از طریق وب یاهو مسنجر رو باز کرد ؟
مسنجر میخوام نصب کنم همش این پیغام رو میده. همه ورژناشم امتحان کردم. باز ویندوزم ایراد میگیره. چه کنم؟؟؟
لطفا کمک کنید. ممنونم.
![]()
مسنجر میخوام نصب کنم همش این پیغام رو میده. همه ورژناشم امتحان کردم. باز ویندوزم ایراد میگیره. چه کنم؟؟؟
لطفا کمک کنید. ممنونم.
ویندوزمم 7 هست.
![]()
سلام
روی ستاپ برنامه کلیک راست کنید و گزینه run as admin را بزنید ببینید حل میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)