اخرین ورؤن 1.40
اخرین ورؤن 1.40
نمیتونم به صورت فرمت Package به بازی چیزی بفرستم مثلا sim؟؟
سلام به همه عزیزان من الان ورژن 1.0.615.00107
خود سیمس 3 اصلی رو دارم پکیج world رو دانلود کردم و وقتی خواستم نصب کنم درخواست آپدیت کرد که منم زدم باشه و بعدش ارور میده که error with the sims update...بعدش طبق راه حلهاتون خواستم آپگرید کنم به 1.63 که در مرحله دوم که باید فایل رجیستری رو دستکاری کنم گیر کردم چون اصلا پوشه ای به اسم The Sims 3 در قسمت Software نیستش راهنمایی کنید لطفا خیلی ممنون
منضور شما چیز های مثل لباس و مو هست؟اگه هست میتونید اگه میخواهید اینکار رو بکنید بهتره برنامه مانکی هلپر رو دانلود کنید
Last edited by Rc man; 18-08-2012 at 07:55.
گروه فعال برا سیمز 3 اینجا نیست؟؟
نه اضافه کردن بازیکن و میگم..یه جا نوشته بود فرمت sim رو به Package تبدیل کنید
من با این روش فقط تونستم یکیو بیارم .. بقیه نمیشد
نمیدونید چرا؟؟
برای ریختن چیزی با فرمت پکیج بریزینش تو ای ادرس (یک پوشه به نام Mods درست کنید برید توش دوباره پوشه ای به نام Packages درست کنید توش بریزید)
\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages
مانکی هلپر رو بگیرید خودش همه کار رو تو 1 ثانیه انجام میده
Last edited by Rc man; 18-08-2012 at 08:10.
من الان دو فایلو پکیج کردم وقتی اولیشو تنها میریزم میاد تو اون لیست آدما و میشه انتخابش کرد ولی وقتی دومیو اضافه میکنم همه انگار پاک میشه و فقط 2 تا آدم تو لیست میمونه
crate a world رو من از 20000 جا دان کردم همشوش ارور های مختلف میدن الان این ارور رو مید
your currently installed version of this game is not compatibel with crate a world tool beta you most reinstall caw .first back up your worlds files and unistall caw then download new v of caw and install caw
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)