سی دی رامش هم خرابه . رو فلشم هر برنامه ای تست کردم نشد . با چی رو فلش بوت درست کنم ؟ و کدوم برنامه پارتیشن بوت دار بهتره؟
سی دی رامش هم خرابه . رو فلشم هر برنامه ای تست کردم نشد . با چی رو فلش بوت درست کنم ؟ و کدوم برنامه پارتیشن بوت دار بهتره؟
نرم افزار ACRONIS خوبه باید فلش رو بوتیبل کنید بعد محتویاتشو کپی کنید رو فلش
برای بوت کردن فلش هم یک سری دستورات داس است که تو گوگل سرچ کنید پیدا میشه
دوست من سلام
برنامه های زیادی هست که می تونید بوسیله اون فلش را بوت کنید . اگر دوست داشتید برای من یک ایمیل بزن من برات میفرستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه اساتید
یه مشکل اساسی واسه من پیش اومده ممنون میشم اگه کمکم کنید
من یه هارد اکسترنال WD دارم که دیتکت نمیشه و اطلاعات روش خیلی برام مهمه در ضمن باید بگم که هاردم هنوز گارانتی داره ولی شرکت گارانتی کننده اطلاعات رو گارانتی نکرده
خود هارد رو به شرطی که باز نکنم واسم عوض میکنه
میخوام بدونم میشه کاری کرد که اطلاعاتم رو بردارم و بعد هارد رو بفرستم گارانتی برای تعویض
لطفا هر راهی هست بنده رو راهنمایی کنید
ممنون
سلام دوست من
مشکل هارد شما ایرادی در لودر هارد است مربوط به قسمت SA که هارد بیش از اندازه کند می شود تنها راه درست شدن آن این است که هارد از باکس خارج شود و به سیستم PC-3000 متصل شود که باید اتصالات خاصی بر روی برد هاردتان قرار گیرد تا هارد را دوباره عملیاتی کند.( توجه کنید که هارد چه موقعیتی دارد صدا ندهد ، ضربه نخورده باشد و.....). خوب یا شما باید بوسیله یک متخصص این کار را انجام بدهید تا هیچ اثری از باز شدن باکس باقی نماند و البته اینکه همه از شما امضا خواهند گرفت و یا اینکه به گفته خودتان هارد را تحویل گارانتی بدهید . البته در خانه سخت افزار سیستم های پیشرفته ای وجود دارد که در این جور مواقع تمامی اطلاعات هارد دیسک را با قرار دادن در آن دستگاه منهدم می کند و هارد دیگر غیر قابل بازیابی خواهد شد تا اگر حتی شما از خیر اطلاعات گذشتید خیالتان آسوده باشد که دیگر اطلاعات به جایی درز نخواد کرد.
حال تصمیم سختی است که شما باید بگیرید.
موفق باشید
سلام هارد به کامپیوتر وصل باشه مدام
پلاگ و آنپلاگ میشه و کلا هر نرم افزاری که مربوط به هارد دیسک و ریکاوری باشه هنگ میکنه از acronis گرفته تا easeuse
بسیار ممنونم از راهنماییتون ولی باید بگم که اطلاعاتم واسه خودم خیلی مهمه و میخوام برشون گردونم و خود هارد هم واسم مهمه چون نمیتونم هزینه کنم و یه هارد دیگه بخرم
شما راهی رو پیشنهاد میکنید که هم هارد رو بدست بیارم هم اطلاعاتم واسم برگرده
من شیراز زندگی میکنم یا جایی رو پیشنهاد کنید که این کار رو واسم انجام بدن ممنون از وقتی که میزارین
سلام
هارد 80 ساتا سامسونگ با hdd rgenerator میزارم اسکن و repair می شه بهد از ریستارت دوباره بد سکتور داره ( 1400 تا هربار ) ویندوز هم نمیشه زد بهش . این هم ارور بعد از کپی فایلهای ویندوز و ریستارت:
Windows could not starte because the following file is missing or corrupt:
<windows root>\system32\ntoskrnl.exe
Please re-install copy of the above file
چند باری هم هست تو منوی نصب ویندوز xp درایو ها فرمت نمی شن
اگه با این نرم افزار هم درست نشد low level format هم تست کنید درست نشد نرم افزاری این مشکل حل نمیشه باید هارد بره برای تعمیر
سلام
صدای هاردهای سیگیت معمولی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)