تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 626 از 2376 اولاول ... 12652657661662262362462562662762862963063667672611261626 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,251 به 6,260 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

وای.. من واسه چند ساعت از تاپیک میرم..
    هر چقدر که خواستی خبر بذار بایرن.. بعد که اومدم میخونم..
    من تا صفحه 70 این تاپیک گشتم و به 45 نفر پ.خ دادم و ازشون دعوت کردم واسه تولد استقلال بیان تاپیک.. دیگه نمیتونم..
    چشمام داره میترکه..
    اگه اجازه بدید برم بخوابم.. بعداً میبینمتون..

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

واعظي‌آشتياني: هيات مديره نبايد پاي مدير ناموفق بايستد
    امير رضا واعظي آشتياني گفت: جابه‌جايي مديران هميشه مخرب نيست و گاهي مي تواند اثر مثبتي در باشگاه داشته باشد.

به گزارش اينا ، مديرعامل باشگاه استقلال با اشاره به كناره گيري فتح الله زاده از باشگاه استقلال و اخبار چند روزه گذشته اين باشگاه ، گفت : اصولاً من با تغيير و تحولات زياد موافق نيستم اما تغييرات در يك مجموعه و يك باشگاه بايد با تحول همراه باشد.

وي ادامه داد: اعتقاد دارم مدير اگر نتوانست انتظارات را برآورده كند، هيات مديره نبايد با پايش باستند و بايد آن مدير را كنار بگذارد.

واعظي آشتياني افزود: شايد ثبات هم باعث شود تا مدير با برنامه‌ريزي اهداف خودش را جلو ببرد اما مديرعامل مجري برنامه هاي هيات مديره است پس بايد اجرا كننده خوبي باشد.در كل جابه جايي مديران مي تواند اثر مثبت داشته باشد اعتقادم بر اين است يك مدير كه داراي هدف است در تمام دقايق ها مي تواند اثر گذار باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

علي فتح الله زاده در گفت و گو با ايپنا: به مراسم توديع نمي روم/ با تلاش هاي انجام شده استقلال بهترين تيم ليگ مي شود
    مراسم معارفه مديرعامل جديد باشگاه استقلال امروز در كاخ سعد آباد تهران برگزار مي شود. بر اساس برنامه اعلام شده ، مراسم توديع علي فتح الله زاده نيز در همين ساعت برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران ( ايپنا) ، حضور همزمان اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال و مديرعامل سابق باشگاه استقلال در مراسم امروز كمي بعيد به نظر مي رسيد علي الخصوص كه فتح الله زاده با يكي دو نفر از اعضاي هيات مديره اختلاف نظر زيادي داشته است. دكتر فتح الله زاده در گفت و گو با ايپنا گفت: از اين كه مرا به مراسم معارفه مديرعامل جديد و توديع خودم دعوت كردند، بسيار سپاسگزارم اما واقعيت اين است كه من به دليل گرفتاريهاي شخصي بعيد مي دانم فرصت حضور در اين مراسم را داشته باشم.

وي افزود : به عنوان يك استقلالي براي مديران جديد استقلال آرزوي موفقيت دارم و يقين دارم با توجه به تلاش هايي كه طي اين مدت صورت گرفته است ، استقلال مي تواند روند خوبي را طي كند و بهترين تيم ليگ شود.

مديرعامل باشگاه استقلال با اشاره به در پيش بودن ديدار دربي پايتخت ، تاكيد كرد : در شرايط فعلي صلاح نيست تا با دامن زدن به موضوعات حاشيه اي ، اوضاع ايده آل تيم را به هم بريزيم . به همين دليل در هيچ رسانه اي در خصوص استقلال و اتفاقاتي كه منجر به كناره گيري‌ام شد صحبت نمي كنم. اميدوارم بتوانيم دربي امسال را با بهترين نتيچه پشت سر بگذاريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظي آشتياني سخنگوي جديد استقلال
    بنابه صلاح دبير هيات مديره واعظي آشتياني به عنوان سخنگوي باشگاه استقلال منصوب شد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، رئيس هيات مديره باشگاه استقلال با تاييد اين خبر اعلام كرد كه از اين پس هيات مديره باشگاه استقلال در خصوص هيچ مسئله‌اي صحبت نخواهد كرد و واعظي آشتياني به عنوان مديرعامل سخنگويي باشگاه استقلال در خصوص تمامي مسائل مربوط به تيم خواهد بود.

گفتني است پيش از اين نيز هيات مديره فتح الله زاده مديرعامل سابق را به عنوان سخنگوي باشگاه منصوب كرده بودند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

با تحريم تمرينات توسط جباري؛ مديران جديد استقلال با بازيكنان تسويه حساب مي كنند
    هافبك تيم استقلال به دليل پرداخت نشدن مطالباتش در تمرينات تيمش شركت نمي كند.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) ، مجتبي جباري بعد از بازي با استقلال اهوازبه دليل پاس نشدن چك خود در تمرينات تيمش حاضر نمي شود.

از آنجا كه دو بازي آينده استقلال اهميت زيادي براي كادر فني دارد لذا در تلاشند تا هر طور شده نسبت به پرداخت مطالبات

جباري و ديگر بازيكنان حداقل تا قبل از داربي 65 اقدام كنند. البته بازيكنان با توجه به همين مهم اين زمان را براي تحريم تمرينات در نظر گرفته اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

/اختصاصي ايپنا/ مخالفت علي آبادي با اسپانسر پرسپوليس و استقلال؛ اعضاي هيات مديره از جمع حاميان مالي دو باشگاه خارج شوند !
    در حالي كه مبل‌ايران به عنوان اصلي‌ترين گزينه براي حمايت مالي از دو باشگاه بزرگ پايتخت مطرح است ، اما سازمان تربيت بدني با اين موضوع مخالفت كرده و اعلام نام اسپانسر جديد استقلال و پرسپوليس را به بعد از معرفي شركت هاي متقاضي موكول كرده است.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، رئيس سازمان تربيت بدني با معرفي مبل‌ايران به عنوان اسپانسر دو تيم استقلال و پرسپوليس مخالف است و اعتقاد دارد گروهي خارج از هيات مديره اين دو باشگاه بايد كار حمايت مالي را انجام دهند.

شنيده ها حاكي است كه سازمان تربيت بدني در نظردارد يك شركت خارجي را به عنوان اسپانسر اين دو باشگاه معرفي كند.اعتقاد سازمان نيز به جز خروج نيروهاي هيات مديره از جمع حاميان مالي دو باشگاه ، مبلغ بيشتر اسانسرهاي خارجي نيز عنوان شده است.

هم اكنون علي انصاري – عضو هيات مديره باشگاه استقلال – يكي از مسئولان ارشد مبل‌ايران به حساب مي آيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نحوه بليط فروشي مشخص نشده
    جلسه هماهنگي دربي دوشنبه برگزار مي شود

جلسه هماهنگي ديدار تيم هاي استقلال و پرسپوليس دوشنبه هفته آينده در فدراسيون فوتبال برگزار خواهد شد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" نمايندگان دو باشگاه استقلال و پرسپوليس موظف هستند دوشنبه هفته آينده در محل فدراسيون فوتبال حضور يابند تا در خصوص دربي شصت و پنجم پايتخت گفت و گو شود.از باشگاه استقلال علي نظري جويباري و از باشگاه پرسپوليس محمود خردبين در جلسه هماهنگي حضور خواهند يافت.
    همچنين نحوه بليط فروشي دربي شصت و پنجم نيز در همين جلسه مشخص خواهد شد.
    ديدار تيم هاي استقلال و پرسپوليس ساعت 15 دوازدهم مهرماه در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آبي پوشان پاي درس دکتر منتظري
    کلاس روانشناسي استقلالي ها در غياب کادر فني

بازيکنان استقلال تهران از ساعت 10 صبح امروز در ساختمان باشگاه حضور يافتند تا در کلاس توجيهي دکتر روانشناس تيم شرکت کنند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" اين کلاس ها مختص بازيکنان بوده و در غياب کادر فني برگزار مي شود. دکتر منتظري روانشناس استقلال که در تيم ملي نيز همراه امير قلعه نويي بود چند صباحي است کار خود را در باشگاه استقلال تهران آغاز کرده است.
    تمرين امروز استقلال تهران نيز از ساعت 30/16 در زمين شماره 2 آزادي برگزار خواهد شد.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

خوب شد اومدی محمود..
    من الآن لیست کسایی که بهشون پ.خ زدم رو بهت میدم، تو هم به هرکی که خواستی بعدش پ.خ بده..
    این بایرن هم که کم نمیاره

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

علي فتح الله زاده:
    اجازه بدهند ، هوادار استقلال باقي مي مانم
    70 ميليارد تومان به اموال باشگاه اضافه کردم

علي فتح الله زاده گفت: حداقل عمر مديريت يک باشگاه 3 سال است و اميدوارم آقاي زريبافان اين فرصت را به مدير عامل جديد باشگاه استقلال بدهد.
    به گزارش خبرگزاري پانا، مدير عامل سابق باشگاه استقلال تهران افزود: وقتي حکم مدير عاملي ام براي باشگاه استقلال خورد ، متوجه شدم 15 بازيکن از ما جدا مي شوند. به علت کمبود وقت نتوانستيم بدنسازي خوبي انجام دهيم و در ليگ پارسال با مشکل مواجه شديم. به همين علت به کادر فني وقت گفتم جام حذفي را جدي بگيرند تا بتوانيم يک جام را کسب کنيم.

وي افزود: 7 سال در استقلال مديريت کردم و در اين مدت 5 جام را براي اين تيم به ارمغان آوردم. اين افتخارات براي يک مدير بد نيست.

فتح الله زاده تصريح کرد: وقتي از هيات مديره استقلال برکنار شدم خيلي سخت بود که بتوانم مدير عامل باقي بمانم و تصميم گرفتم کناره گيري کنم.

وي گفت: ما امسال با دست خالي بازيکنان خيلي خوبي گرفتيم و رضايت کامل کادر فني را جلب کرديم. ديگر يک مدير عامل باشگاه بايد چه کار انجام دهد. من در بحث درآمدزايي هم با تهيه يک زمين براي استقلال 70 ميليارد تومان سود عايد اين باشگاه کردم و اين زمين را به اموال استقلال اضافه کردم.

مدير عامل سابق استقتلال اظهار داشت: فوتبال جايگاه مرام و مردانگي است . نبايد آن را آلوده کرد.

فتح الله زاده خاطر نشان کرد: امسال 1 ميليارد و 265 ميليون تومان به بازيکنان جديد و 500 ميليون تومان به بازيکنان قديمي داده ايم. حدود 3 ميليارد تومان نيز چک در دست بازيکنان است.

به گزارش پانا، فتح الله زاده که در برنامه تلويزيوني 90 صحبت مي کرد در خصوص برکناري خود نيز گفت: حق مسلم هر مديري است که افرادش را خود انتخاب کند اما روش اين کار بايد منصفانه باشد.

وي در پايان گفت: براي استقلال آرزوي موفقيت مي کنم و اگر اجازه بدهند هوادار اين تيم باقي خواهم ماند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •