ببین اون لیست سمت چپ ایم مپ ها و اشیا و خلاصه همه چیز هست مثلا تیر چراغ برق lamppost هست حلا باید اونو پیدا کنی و ازش کپی بگیری بعد تو جای دیگه بازی پیست کنی وجاشو تنظیم کنی.. من ولی کامل بلد نیستم برای همین نمیتونم راهنمایی الکی بکنم.....![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
ببین اون لیست سمت چپ ایم مپ ها و اشیا و خلاصه همه چیز هست مثلا تیر چراغ برق lamppost هست حلا باید اونو پیدا کنی و ازش کپی بگیری بعد تو جای دیگه بازی پیست کنی وجاشو تنظیم کنی.. من ولی کامل بلد نیستم برای همین نمیتونم راهنمایی الکی بکنم.....![]()
اقا حامد دیگه نه؟ باید بگم viv پیدا نکردم ولی اگه شما کارشو بدونی ممکن بتونم پیدا کنم مثلا plugin to converte 3ds to dff منظورم رو متوجه شدی
Last edited by officer banned; 22-08-2008 at 11:25.
اين تاپيك خيلي حال گيري شده بابا ماشين ايراني و مد بزاريد تا يه خورده سر حال بيايم![]()
عماد جون كارت عاليه . انشاالله وقتي تموم شد با يه تشكر از خجالتت درميايم ( آخه تنها كاري كه ميتونيم بكونيم تشكر كردنه)
كي دوست داري .يه زمان بكو تا با هم حال كنيم.
من جند روز ديكه مود هاي با حالي مي زارم
اينم مود روح براي officer اكه تو نستي روح رو تو بازي ببيني به من هم بكو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقایون هرچی آموزش برای مپ ادیتور دارن واسه من بذارن همان طور که گفتم من واقعا نیاز دارم شما رو بخدا بذارین تا شاید ماهم یاد بگیریم و یه روز کمکتون کنیم![]()
توي همين تابيك سرج كن.
سلام king of the kings چیز خاصی پیدا نکردم فقط یه نفر نوشته بود من آموزش آقا مسعود رو دانلود کردم آما بازی هنگ میکنه .......... من آموزشو پیدا نکردم اگه امکان داره تو لینکشو پیدا کن بازم متشکرم![]()
آقاي KING Of kING اون كاري كه ديروز گفتي رو انجام دادم ولي بازم همون ارور رو داد چيكار كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)