سلام مقادیر نویز خط عادی هست ؟ فیبر نوری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مقادیر نویز خط عادی هست ؟ فیبر نوری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by omidtb; 21-06-2026 at 17:45.
همه مقادیر خوبند
حقیقت فیوژن کار پچ کور سبز و برای من داخل سوکت آبی مودم زد و گفت مشکلی نداره ولی من وس واس گرفتم آیا واقعا مشکلی نداره برای همین این عکس و فرستادم
من رفتم از مخابرات برای فیبر آمار گرفتم میگه با مودم و سیم کشی میشه 11 تومن!!
چطوریه پس بعضیا از مخابرات رایگان گرفتن؟؟!!
فیبر نوری نویز نداره سیم مسی نیست که قدرت نوری بهش میگن که تو مسیر ها جوش کاری ها افت قدرت نوری پیدا میکنه
دوستان همین الان داخل پنل دیدم قیمتها وحشتناک گرون شدن. 450 گیگ ماهی 990 ... 210 گیگ ماهی 649 .... 140 گیگ ماهی 528 و......
یه منطقه طرح توسعه دارن برای اینکه به یه حدی از ارتباط فعال برسن مجانی انجام میدن. جایی که براشون صرفه نداره هزینه رو باید مشتری بده و سیم کشی هم که به عهده پیمان کار هست با هر ترفندی سود خودش رو می خواد بالا ببره.
تجهیزات هم گرون شده یه قسمت زیادی از این 11 تومن باید روتر فیبر نوری باشه بسته به مدلش.
پریز من پچ آبی هست و روتری که خریدم پچ سبز هست نمی شد عوضش کنم یه پچ کورد فیبر خریدم یه سرش آبی بود یه سر سبز استفاده کردم. چون سری سبز و آبی کمی تفاوت داره ولی کار میکنه مشکلی نداره دیگه خیلی حساس هستید همین کار رو میشه کرد. ولی مقادیر اوک هستن
من بسته شبانه دارم به خاطر همین صفحه تغییر سرویس نمیاد برام . میشه قیمت ماهانه سرعت 100 تا 1000 با 530 گیگ حجم و 1 ترا حجم رو بگین؟
بالاترین حجم همین 450 گیگ در ماه هست و 210 - 140 - 90 - 60 - 45 حجمهای دیگه. قیمت هم 990 - 649 - 528 - 385 - 275 - 209 که هیچ کدم هم من هر چی دقت کردم نزده تا 1000 همه 100 هستن که شاید درست بشه بعدا.
Last edited by blackbird; 22-06-2026 at 14:49.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 5 مهمان)