تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 625 از 848 اولاول ... 125525575615621622623624625626627628629635675725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,241 به 6,250 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

باشه به مدیر کل پیام میدم ببینم وقتی تنوع رنگ و بولد و غیره رو در باکس ارسال پست گذاشته، چرا همچین چیزی در قوانین هست. اگر قانونه چرا گذاشتن؟ خب بردارن ولی اگه قراره اعمال بشه پس خیلیا مینویسن که البته از دید من هیچ مشکلی نیست ولی شما کلید کردی به من که دلیلشو نفهمیدم تا زمان حل این مشکل هم ساده مینویسم یه موقع کسی سکته نزنه از بولد نوشتن من
    حرف گوش کن این میلاد آدم خوبی هست دوستانه بهت گفت برو خدا رو شکر کن این بهزاد حسینی ( zed2 ) از مدیریت بخش کشیده کنار رفته دنبال پول درآوردن وگرنه یه عقده ای بازی در میاورد و گردن هم نمی گرفت .

سلام دوستان

من به تازگی اومدم پارس آنلاین و سرویس 4 مگابیت گرفتم.

قبلا که داتک داشتم بهم می گفت خطم نهایتا تا 3.3 مگابیت میکشه.

چندتا کابل و اسپلیتر عوض کردم و امروز که با کارشناس پارس آنلاین صحبت کردم گفت خطم تا 7.5 مگابیت کشش داره. مشخصات خطم رو توی تصویر آوردم. اما تست سرعت که انجام دادم حتی 4 مگ رو نمیگیرم و بازم همون 3.3 رو بهم میده...

چطوریه که هم کارشناس میگه تا 7.5 میتونم بگیرم و هم از داخل مودم میشه اینو دید اما نهایت سرعتم همونیه که کارشناسای داتک میگفتن؟

آیا نفرین داتکه؟ یا چیز دیگه ای رو دارم از قلم میندازم ممنون میشم راهنمایی کنید

خط شما کشش داره ولی سرعتتون رو گذاشتن روی 4 مگ برای همین بیشتر نمی تونی بگیری پارس مثل اینکه 6 مگ نداره بگو برات بگذارن رو 8 مگ درست میشه .

سلام
    دوستان توی سامانه ۱۹۵ میتونم از خود مخابرات شکایت کنم ؟
    زدن اینترنت منو از پنج شنبه قطع کردن زنگ هم میزنم جواب سر بالا میدن

اداره ها دولتی فقط تایم نماز همه خوب ب صف میشن نماز بخونن موقعی ک قراره کار مردم انجام بدن فقط می پبچونن
    بله از خود مخابرات هم میتونی شکایت کنی ولی اول از سر خط مودم رو ببر چک کن بعد از مخابرات شکایت کن

2. این کاربر از mahan999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

حرف گوش کن این میلاد آدم خوبی هست دوستانه بهت گفت برو خدا رو شکر کن این بهزاد حسینی ( zed2 ) از مدیریت بخش کشیده کنار رفته دنبال پول درآوردن وگرنه یه عقده ای بازی در میاورد و گردن هم نمی گرفت .
    هرکی که واسه خودش لات مجازیه مربوط به خودشه. همچون گفتی حرف گوش کن و برو خدا رو شکر کن انگار الان زندگی من با پست گذاشتن تو این فروم میچرخه و اگه این نباشه نون و آبم قطع میشه! فعلا به مدیر کل پیام دادم در مورد اون قانون ببینم چی میشه. ایشون بارها توهین کرد و جوابشو دادم ولی پست خودش موند و پست من پاک شد.

سلام
    دوستان توی سامانه ۱۹۵ میتونم از خود مخابرات شکایت کنم ؟
    زدن اینترنت منو از پنج شنبه قطع کردن زنگ هم میزنم جواب سر بالا میدن

اداره ها دولتی فقط تایم نماز همه خوب ب صف میشن نماز بخونن موقعی ک قراره کار مردم انجام بدن فقط می پبچونن
    آره چرا نتونی؟ اصلا 195 مخابرات نیست که بگی به نفعشون میگیرن. یه سازمان جداست. اینم سایتش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

آقا ساعت 11 شب زنگ میزنم پشتیبانی... اول میگه نفر بیست و چهارمم بعد ده دقیقه میگه نفر پونزدهم....دو دقیقه بعدش جای اینکه نوبتم نزدیکتر شه میگه نفر هفدهم ام!!
    فازشون چیه؟ نمیخوان جواب مشترکینو بدن اینطوری میکنن؟ هنوز یه روز نشده سرویس گرفتم ولی دارم پشیمون میشم. البته از حق نگذرم پینگ و ثبات سرعتش خوب بوده تا الان

داره خودمونی میشه psycho0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    وظعیت خطت قبلا چطور بود؟
    این بوده : روی 3 مگ بسته بون ، 256 نامحدود داشتم

الان این شده:

وقتی گذاشت رو 15 مگ ، Snr شده بود 6

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این بوده : روی 3 مگ بسته بون ، 256 نامحدود داشتم
    7

الان این شده:
    7

وقتی گذاشت رو 15 مگ ، Snr شده بود 6
    آره سرعت ها بالاتر اینجور میشه.

8. این کاربر از nsm1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نه سر بحث بودم نه انتهای بحث، نمی دونم چطوری عین پیاز امدم وسط بحثی که اصلا به من ربط نداشت
    متاسفانه من انقدر مسائل مختلف تو دوره مدیریتم بوده که فهمیدن این مورد که شما سر چه قضیه ای از من دلخور هستید یا اعتقاد دارید خیلی مدیریتم بد بوده، از سمت توان من در حال حاضر خارج است ولی اگر به نا حق بوده پوزش می خواهم
    ( خواهشا بحث های قدیم را در تاپیک و مباحث مدیریتی فعلی قاتی نکنید که تاپیک به حاشیه کشیده نشه. موارد گذشته رو اگر خواستید ادامه بدید ممنون می شم در پ خ و شخصی بگید و/یا از طریق مدیریت فعلی پیگیری کنید)
    +
    من رنگ سبز رو بیشتر دوست دارم تا قرمز

هرکی که واسه خودش لات مجازیه مربوط به خودشه. همچون گفتی حرف گوش کن و برو خدا رو شکر کن انگار الان زندگی من با پست گذاشتن تو این فروم میچرخه و اگه این نباشه نون و آبم قطع میشه! فعلا به مدیر کل پیام دادم در مورد اون قانون ببینم چی میشه. ایشون بارها توهین کرد و جوابشو دادم ولی پست خودش موند و پست من پاک شد.

آره چرا نتونی؟ اصلا 195 مخابرات نیست که بگی به نفعشون میگیرن. یه سازمان جداست. اینم سایتش:
    فکر کنم اولین باره کسی به من لات گفته عنوان زیاد داشتم ولی توش تا حالا لات نبوده

+

در رابطه با مدیریت زمان گذشته من، تیم مدیریت حاضر، گذشته و اینده کسانی هستند که می توانند راحت تر از همه، نقد و بررسی کامل را داشته باشند و از تمام نقاط ضعف و قوت مدیریت من،تجربیات و اشتباهات گذشته ام استفاده کنند تا به توسعه انجمن کمک کند.
    قطعات نقاط ضعف، اشتباهات و .... در هر مدیریتی بسته به شرایط، مسائل و دوره های زمانی رخ می دهد که ممکن است راه حل هایی به مراتب بهتر برایش ممکن بوده و شکی درش نیست( من هم مستثنی نیستم ) ولی تجربه است که باعث رشد انسان،انجمن، محیط و ... و پیدا کردن محدودیت ها و ضعف ها می شود.
    در کنار این موضوع، همواره مسئله نقص اطلاعات، عدم اگاهی از شرایط و محیط، محدودیت دید در نگاه کردن به مسئله از جهات مختلف، زمان و ... مواردی هست که باعث اشتباهات، ضعف، نقص و .... در تصمیم گیری برای هدف می شود که از قدیم بوده و همواره خواهد بود ( موضوعی که نه در مدیریت بلکه در بسیاری مسائل دیگر هم رخ می دهد).

در انتها هم ما انسان هستیم نه قدیس، نژاد برتر، علامه دهر و ..... و در جامعه زندگی می کنیم که بسیار از جامعه ارمانی که می تواند باشد فاصله داریم.
    نمونه اش به راحتی به همدیگر فهش می دهیم، به راحتی مستبد و مغرور می شویم، به راحتی بخشی از جامعه رو که شرایطشون رو درک نمی کنیم رد و کنار می زنیم و .... ( لیست انقدر می توان زد که از حوصله بسیاری خارج است ) و اینکه فکر کنیم یک شبه میشه راه 1000 ساله رفت و همه چیز را درست کرد.
    ان هم در بهترین حالت در حالی که معمولا یک چیز رو همه می گیرند و می خواهند در بهترین حالت سریع رشد کن.
    این در وضعیتی است که باید موارد دیگری هم در کنارش رشد و گسترش پیدا کند تا رشد بالانس و قابل قبول باشد.. - مثل سطحی می شه که چند تا برجستگی نوک تیز و بلند از وسطش در امده که از بالا بسیار تیز ولی از بقل بسیار شکننده است - در حالی که سطح باید روان و نرم باشد تا راحت روش کار کرد.

خیلی بحث رو کش دادم

امیدوارم این مسئله مسالمت امیز حل بشه و تاپیک برگرده سر مدار اصلی
    Last edited by zed2; 24-12-2017 at 04:25.

10. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بچه ها من رفتم قسمت خروج خط از رانژه از مخابرات شکایت کردم اوکیه؟
    زدن وسط قرار داد نت منو قط کردن

داره خودمونی میشه AmirH_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

سلام

خدا وکیلیییی قضاوت با خودتون من هیچی نمیگم من اصلا ک....خل شدم با اینا

من یک خط رو پارس دارم تا این لحظه خیلی شیک داشتم 16 مگ استفاده میکردم بدوووووووون مشکل بدون نویز بدون پرش لینک هیچیییی

رفتم سرویس 4 مگ گرفتم از پارس ( چون قبلا خطم رو 16 مگ بسته شده بود رویه همون مونده بود)

الان زنگ زدم میخواستم پروفایل گیم فعال کنم همین طوری از سر دل درد گفتم لطفا خطم رو رویه 8 مگ ببند که snr بیاد بالا (سرویس 4 مگ گرفتم چه رو 8 ببندن چه رو 16 فرقی به حالم نمیکنه)

خطم رو رویه 8 بست همین طور پرش لینک گرفتم هی قطع وصل میشد لینکم میپرید

بش گفتم خانوم چرا پرش لینک دارم گفت حتما خطت نمیکشه

بش گفتم خوب نه نمیکشه بزار رو همون 16 دوباره خطم رو گذاشت خطم استیبل شد نه crc error داد نه قطع شد

بعد دوباره بهم میگه ببینید آقای فلان ما بحثی با هم نداریم

شما ببینید مشکل از کجاست خطت تون یه مشکلی داره

مطمن باش یه ساعت دیگه زنگ میزنی میگی خ برام عوض کن

نا موسن اگه مردی بوود به خودم فوش میدادم من حتمااااااااا ک... خولم من مشکل دارم که با اینا حرف میزنم من آدم مریضی هستم

هیچی ندارم بگم

خواستم بگم دارین میاین پارس یه همچین عزیزایی هستم خودتون مریض میشین وقتی باها شون حرف میزنی به شعورت توهین میشه

یا علی

13. این کاربر از AmirH_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام اینترنت نامحدود داشتی قعطش کردن>؟

داره خودمونی میشه AmirH_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

سلام اینترنت نامحدود داشتی قعطش کردن>؟

نه سرویس حجمی داشتم تا 16 باز بود

حالا سرویس 4 مگ غیر حجمی گرفته بودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •