یعنی شما رو گوشیت 4g/LTE نیومد؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
یعنی شما رو گوشیت 4g/LTE نیومد؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
نه برادر من برو یه دفتر دیگه و بگو سیم کارت نو میخوام از نوع یو سیم هم باشه . جدیدا همه سیم کارتهای نو یو سیم تشریف دارن مگر انکه اون دفتر نداشته باشه و بخواد قدیمی ها رو قالب کنه .
تا اخرش برو شارژ رو بر میگردونن و از این به بعد بیشتر از 3 تومن موقع استفاده از اینترنت شارژ نداشته باش . و برا بسته 2 تا 7 و 1 تا 11 همون 18.5 گیگ رو رعایت کن .
![]()
دوستان این طرح جدید تعویض رایگان سیم کارت به فورجی چطوریه ؟ من رفتم عوض کنم گفت اگه اس ام اس اومده باشه رایگانه وگرنه برات هرینه داره بعد رفت تو سیستم گفت برای شما رایگان نیست
دوستم یه دفتر دیگه رفته بود گفته بودن اگه گوشیت فورجی ساپورت کنه رایگانه و بعد نشون دادن گوشیش عوض کرده بودن براش و 2 گیگ + 2 گیگ هم اینترنت رایگان براش اومده
شما دو دوست گرامی راحت میتونین شکایت کنین و ول کن هم نباشین این عکس ها خودش گویا هستش این سیم کارت هوا بری زمین بیای از نوع یو سیم و 4g یا همان lte هستش . به مشترک چه ربطی داره اپراتور داره کلاهبرداری میکنه و میگه تو رنج 4g نیست . من بودم شکایت میکردم .
اگه اس ام اس نیومده رایگان نیست و هزینه داره . اس ام اس هم والا برا اون گوشی هایی که تو سیستم همراه اول ثبت شده و از نوع 4g هستش و میتونه تنظیمات اینترنت رو از اپراتور به صورت اتومات دریافت کنه ارسال میشه . و اگر چند تا خط داشته باشید برا بیشتر از 2 تا فکر نکنم بفرسته .
من نمیدونم این داستان رایگان و غیر رایگان چیه راه انداختید
من 4 ماه پیش سیمکارتمو به یو سیم تغییر دادم توی مرکز مخابراتی و به غیر از هزینه یه کپی از کارت شناسایی هیچ هزینه دیگه ای هم ندادم و سیمکارت جدید و تحویل دادن
نمیخواستم سیم کارت قدیمی رو پانچ کنم
یعنی اگه سیم کارت رو پانچ کنم و بندازم تو یه گوشی فورجی اس ام اس برام میاد و رایگان Usim بهم میدن ؟
خب داری میگی 4 ماه پیش . الان اینطوری نیست اونم تا 22 بهمن با پیامک رایگانه . بعد اون کلا متحمل هزینه میشوید اگه خواهان درخواست سیم کارت یو سیم و تعویض میباشید .
بله امکانش هست من این کارو انجام دادم و بعد 2 روز پیامک اومد .
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)