تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 625 از 1320 اولاول ... 1255255756156216226236246256266276286296356757251125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,241 به 6,250 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دقیقا موضوع همینه !
    وقتی با 9990 تماس بگیرید اونا تو سیستم میتونن از رو سریال نامبر سیمکارت چک کنن که usim هست یا نه. حتی سیمکارتهای سوخته قبلی رو.
    من اون اوایل راه اندازیش یعنی مهر سال 94 رفتم usim رو از خود شعبه مرکزی گرفتم. اما حال که استعلام میگیرم میگه اصلا usim نبوده.

بعید میدونم شکایت ازینجور دزدای بزرگ به جایی برسه. اون ازون باند فرکانس مسخرش برای LTE اینم ازین سیمکارتاش. بهترین کار ترابرد به یه اپراتور دیگس.
    یعنی شما رو گوشیت 4g/LTE نیومد؟

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

2. این کاربر از shahryar84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

امروز رفتم سیمکارت جدید اعتباری یوسیم بگیرم ندادن گفتن فقط از قبل اگه داشته باشی میتونیم برات تعویض کنیم این دیگه چه طرحیه من میخوام جدید بگیرم اعتباری و فورجی چکار باید کنم
    نه برادر من برو یه دفتر دیگه و بگو سیم کارت نو میخوام از نوع یو سیم هم باشه . جدیدا همه سیم کارتهای نو یو سیم تشریف دارن مگر انکه اون دفتر نداشته باشه و بخواد قدیمی ها رو قالب کنه .

4. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ساعت دو شب یه بسته نامحدود دو تا هفت خریدم اس ام اس فعال سازی هم اومد،29 هزار تومن هم شارژ داشتم ساعت شش اینترنت قطع شد وقتی حسابمو چک کردم دیدم صفر شده،به همراه اول زنگ زدم زیر بار نمیرفتن،رفتم سایت 195 شکایت کردم اذشون چند ثانیه بعد از همراه اول تماس گرفتن و گفتن مشکلتونو بررسی میکنیم،کسی این مشکل واسش پیش اومده شارژ رو برمیکردونن،
    قبلا اینجوری نمیشد دانلودم به شانزده گیگ هم نمیرسید،
    بعد از های وب همراه اول دزدترینه،
    ایرانسل شرف داره به این دزدا
    تا اخرش برو شارژ رو بر میگردونن و از این به بعد بیشتر از 3 تومن موقع استفاده از اینترنت شارژ نداشته باش . و برا بسته 2 تا 7 و 1 تا 11 همون 18.5 گیگ رو رعایت کن .

6. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان این طرح جدید تعویض رایگان سیم کارت به فورجی چطوریه ؟ من رفتم عوض کنم گفت اگه اس ام اس اومده باشه رایگانه وگرنه برات هرینه داره بعد رفت تو سیستم گفت برای شما رایگان نیست
    دوستم یه دفتر دیگه رفته بود گفته بودن اگه گوشیت فورجی ساپورت کنه رایگانه و بعد نشون دادن گوشیش عوض کرده بودن براش و 2 گیگ + 2 گیگ هم اینترنت رایگان براش اومده

8. 2 کاربر از wire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

الان با 9990 تماس گرفتم و ازونا استعلام سیمکارتمو گرفتم که اپراتو گفت سمکارتتون معمولیه ! ( این به کنار که اون دفتر خدماتی بهم دروغ گفته بود)
    اما جالبتر اینجاست که سری قبل که سیممو رفتم خود شعبه مرکزی "دزد اول" تو ونک تعویض کردم دقیقا به اسم یوسیم گرفتم و پوکشم به این شکل بود

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;[/IMG]

اما وقتی استعلام این یکی تعویضمو گرفتم در کمال تعجب گفت اینم معمولی بوده و یوسیم نبوده !!!!!

و این است "دزد اول"

وقتی ازش پرسیدم پس از کجا بفهمم که واقعا یوسیمه گفت هیچ راهی نداره فقط ما میتونیم تو سیستم ببینیم.

تا الان فقط دوتا 7هزار تومن بابت تعویض یوسیم دادم که سیم معمولی بهم دادن. البته این بار اولی نیست که همراه اول دزدی میکنه و به روش های مختلف مثله خوردن حجم اینترنت یا گرفتم پول برای فعال سازی SMS و غیره دزدی کرده.
    من که دیگه ترابرد میکنم به ایرانسل
    خداحافظ "دزد اول"

مال منم از اینه،همراه اول میگه 4 جی نیست!
    مشترک گرامی،رنج سیمکارت شما مناسب برای استفاده از اینترنت نسل چهارم نمی باشد.
    شما دو دوست گرامی راحت میتونین شکایت کنین و ول کن هم نباشین این عکس ها خودش گویا هستش این سیم کارت هوا بری زمین بیای از نوع یو سیم و 4g یا همان lte هستش . به مشترک چه ربطی داره اپراتور داره کلاهبرداری میکنه و میگه تو رنج 4g نیست . من بودم شکایت میکردم .

10. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان این طرح جدید تعویض رایگان سیم کارت به فورجی چطوریه ؟ من رفتم عوض کنم گفت اگه اس ام اس اومده باشه رایگانه وگرنه برات هرینه داره بعد رفت تو سیستم گفت برای شما رایگان نیست
    دوستم یه دفتر دیگه رفته بود گفته بودن اگه گوشیت فورجی ساپورت کنه رایگانه و بعد نشون دادن گوشیش عوض کرده بودن براش و 2 گیگ + 2 گیگ هم اینترنت رایگان براش اومده
    اگه اس ام اس نیومده رایگان نیست و هزینه داره . اس ام اس هم والا برا اون گوشی هایی که تو سیستم همراه اول ثبت شده و از نوع 4g هستش و میتونه تنظیمات اینترنت رو از اپراتور به صورت اتومات دریافت کنه ارسال میشه . و اگر چند تا خط داشته باشید برا بیشتر از 2 تا فکر نکنم بفرسته .

12. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من نمیدونم این داستان رایگان و غیر رایگان چیه راه انداختید
    من 4 ماه پیش سیمکارتمو به یو سیم تغییر دادم توی مرکز مخابراتی و به غیر از هزینه یه کپی از کارت شناسایی هیچ هزینه دیگه ای هم ندادم و سیمکارت جدید و تحویل دادن

14. این کاربر از darksider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

نمیخواستم سیم کارت قدیمی رو پانچ کنم
    یعنی اگه سیم کارت رو پانچ کنم و بندازم تو یه گوشی فورجی اس ام اس برام میاد و رایگان Usim بهم میدن ؟

16. این کاربر از wire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من نمیدونم این داستان رایگان و غیر رایگان چیه راه انداختید
    من 4 ماه پیش سیمکارتمو به یو سیم تغییر دادم توی مرکز مخابراتی و به غیر از هزینه یه کپی از کارت شناسایی هیچ هزینه دیگه ای هم ندادم و سیمکارت جدید و تحویل دادن
    خب داری میگی 4 ماه پیش . الان اینطوری نیست اونم تا 22 بهمن با پیامک رایگانه . بعد اون کلا متحمل هزینه میشوید اگه خواهان درخواست سیم کارت یو سیم و تعویض میباشید .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نمیخواستم سیم کارت قدیمی رو پانچ کنم
    یعنی اگه سیم کارت رو پانچ کنم و بندازم تو یه گوشی فورجی اس ام اس برام میاد و رایگان Usim بهم میدن ؟
    بله امکانش هست من این کارو انجام دادم و بعد 2 روز پیامک اومد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •