تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 625 از 752 اولاول ... 125525575615621622623624625626627628629635675725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,241 به 6,250 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

حالا قیمت این چنده؟

به نظر شما ibeats اصلی(جدا از اونی که تو XE هست)رو میشه ایران پیدا کرد؟
    چند می تونه باشه؟
    راستش s4 رو دو روز پیش من 139 هزار تومن خریدم از مجتمع پایتخت ولی گویا یکی از دوستان 110 هزار تهیه کرده بودن که تو پستهای قبلی هست و میتونین ازشون سوال کنین.
    در مورد ibeats اصلی یه کم قضیه پیچیده تره پیدا کردنش حالا بغیر از این اصلشم از لحاظ صدایی فقط بیس بومی کنترل نشدست و کیفیت صدایی به ارزش قیمتش نداره.که توصیه میشه قبل از انتخاب و تهیه امتحان کنین و با هدفونهای دیگه ای هم مقایسه کنین تا بعد .
    موفق باشین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    هدفن در حدود ۱۰۰ تومن می خواهم بیس سردر نیارد کیفیت صدا خوب باشد و مهمتر از همه تا اخر گوشم نرد و از گوشم نیفتد. مچکر
    Last edited by farzad.n; 07-03-2012 at 11:32.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

یه هدفون تا 60 70 معرفی کنید - واسه آهنگ سازی میخوام ! ( بی پولی دیگه ...)
    فقط گیر بیاد یا اگه سایتی واسه فروش انلاین داشته باشه که عالیه . ممنون .
    AKG K99
    AKG K77

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام خسته نباشید اقا من به داداشم پول دادم از پایتخت واسم یه s4 بگیره رفته دیده s4 نیست فروشنده هم رو مخش کار کرده یه sennheiser ie8 real copy گرفته میخواستم بدونم کیفیت صداش خیلی فرق داره با تشکر
    Last edited by madara sama; 07-03-2012 at 14:20.

داره خودمونی میشه wwwatiw's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام به همه ي متخصصان گرامي
    من يه هدست ميخواستم در حدود 30 تومان كه با توجه به صفحات قبل انگار دوستان panasonic HJE-300 رو پيشنهاد كرده بودند . راستش گوشي من گلكسي ايس هست و وقتي بعضي از هدست ها رو درش قرار ميدم صداي خروجي افتضاح ميشه . امروز هم رفتم بازار كه خب خدا رو شكر كه مملكت ما ايـــــــــــنقدر چيزاش ارزونه بالاي ده تومان چيزي پيدا نكردم . البته جاهاي معتبري هم نرفتم چون اصلا نميدونم اصفهان جاي معتبرش براي خريد اينجور وسايل كجاست . حالا سوالاتم اين بود كه
    آيا شما خبر داريد كه اين مدل هدست به گلكسي ايس ميخوره يا نه ؟؟
    آيا فروشگاه اينترنتي رو ميشناسيد كه اين مدل رو بفروشه يا نه ؟؟
    آيا در اصفهان جاي خوبي براي خريد هدست رو ميشناسيد يا نه ؟؟
    خيلي خيلي ممنون

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

1

سلام دوستان
    بالاخره بعد از چند روز هدفونم رسید
    از نظر خودم که کپی نیست ولی کیفیت صداش در مقابل هدفونی که خود کووان یکیه فقط یکم تفکیک صداش بهتر همچنین های خوب در مورد بیس هم فرقی با هدفون کووان نداره یکم کمتره
    البته من یاد ندارم ریوریو بنویسم ولی تا اونجایی که توانم بود سعی کردم منظور خودم رو برسونم اگر هم نتونستم از شما عذر خواهی میکنم(به ویژه رضا عزیز)
    در مورد اصل بودن یک عکس میزارم طبق همه اون عکس هایی که دیدم همون چیزی بود که Real بود

7. 6 کاربر از mahdigholami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک سوال تخصصی که امیدوارم استاد رضا و بقیه اساتید توضیح لازم رو بدن.
    معمولا تو مشخصات هدفون ها یک سری نمودار ها میاد. مثلا پاسخ فرکانسی یا امپدانس و فاز الکتریکی...
    این نمودار ها رو چطوری می شه تفسیر کرد؟ منحنی های یک هدفون خوب چطور باید باشه...

این یک نمونه از این نمودار ها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این هم یک سایتی که کنار مشخصات هر هدفون این نمودار ها رو قرار می ده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

1

دوستای عزیز بی پول مثل خودم با توجه به اینکه من مدتی هست این تاپیک رو دنبال میکنم باید به عرضتون برسونم اگه اینجا دنبال هدفون درست حسابی زیر 100ت میگردید باید بگم اون ممه رو لولو برد و این موضوع از توجه بسیار زیاد این دوستان به ماها معلومه

10. این کاربر از ali shah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستای عزیز بی پول مثل خودم با توجه به اینکه من مدتی هست این تاپیک رو دنبال میکنم باید به عرضتون برسونم اگه اینجا دنبال هدفون درست حسابی زیر 100ت میگردید باید بگم اون ممه رو لولو برد و این موضوع از توجه بسیار زیاد این دوستان به ماها معلومه
    چرا عزیز. اینجا که پر ازپیشنهادای دوستان برای هدفون های زیر 100 تومن هست. اونم از همه مدل و برای هر تو ذائقه موسیقی... اگه دیدین به سوالتون دیر پاسخ داده می شه احتمالا بخاطر اینه که سوال مشابه شما تو همین صفحه های اخیر پرسیده شده و جواب داده شده... یکم پست های قدیمی ر رو بخونید هم جواب سوالتون رو پیدا می کنید، هم اینکه شاید نظرتون رو مقدار هزینه ای که می خواهید بکنید هم تغییر پیدا کنه...

12. این کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fereydoon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

سلام دوستان
    بالاخره بعد از چند روز هدفونم رسید
    از نظر خودم که کپی نیست ولی کیفیت صداش در مقابل هدفونی که خود کووان یکیه فقط یکم تفکیک صداش بهتر همچنین های خوب در مورد بیس هم فرقی با هدفون کووان نداره یکم کمتره
    البته من یاد ندارم ریوریو بنویسم ولی تا اونجایی که توانم بود سعی کردم منظور خودم رو برسونم اگر هم نتونستم از شما عذر خواهی میکنم(به ویژه رضا عزیز)
    در مورد اصل بودن یک عکس میزارم طبق همه اون عکس هایی که دیدم همون چیزی بود که Real بود

Burn In یادت نره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •