کمترین افت snr با این روشه نمیدونم شما چجوری حساب می کنی...
کمترین افت snr با این روشه نمیدونم شما چجوری حساب می کنی...
دوستان من سرویس 4 مگ مخابرات گرفتم ولی سرعت دانلودم 200 هست زنگ زدم گفتم من 4 مگ گرفتم گفتن تلفن شما از سرعت 2 مگ بیشتر پشتیبانی نمیکنه آیا درسته یا چرت گفتن کسی اینجا 4 مگ گرفته از مخابرات که سرعتش واقعا 4 مگ باشه و 200 که دو مگ هست نباشه. چیکار کنم بتونم سرعت بیشتر بگیرم
بارها تجربه کردم هزاران کابل خاکی و هوایی کشیدم و اسپلیت بین پستی و کافو انجام دادم کوله باری تجربه ..ولی اگه خط سالم سالم باشه روش های شما خوب جواب میده خطوط معیوب باعث افت میشه
سلام
شما اول یک عکس از استاتوس مودم قرار بدید تا وضعیت خط شما مشخص بشه و بهتر بشه نظر داد .تا مشخصات لینک رو اینجا نزارید نمیشه گفت مشکل از مخابراته یا از شما.
شما مودمو میزاری سر خط میشه کمترین طول سیم تلفن اصلا حالتی نیست که با کم کردن طول سیم کشی تلفن شما ضرر بکنی... شاید تفاوتش کم باشه ولی کیفیت فقط میتونه بالا بره...
البته شما استاد هستید حمل بر جسارت نشه
بعضی راه حل ها باید عملی باشه. فقط طول سیم نیست.
مودم رو دم در گذاشتن مشکلات خاص خودش رو داره.
مودم خاموش و روشن کردن داره - وایفای همینطور خاموش و روشن کردن داره
وایفای دم در یعنی دادن سیگنال حداکثری به بیرون از منزل
و مشکلات دیگر.
من خودم ترجیح میدم مودم رو میز کامپیوترم باشه کنار دست خودم.
نمیخوام برای هر کار کوچکی بلند شم برم راه پله.
یه نکته دیگه اینکه معمولا تو ورودی ساختمون یه سوراخ برای عبور سیم
میزارن که از اون سیم برق و تلفن و ... رو رد می کنن.
اصلا وجود سیم برق دردسر بزرگیه.
شما بهتر میدونین.
Last edited by zadis; 29-08-2018 at 18:18.
۱۹۲.۱۶۸.۱.۱
از کنار سیم برق رد کنی حدود 10snr dB. میاد پایین اگر کابل فویل دار عایقی بگیری خنثی میشه
فقط در طول سیم کشی از سرخط منزل تا مقصد یعنی کنار میز یا پریز دیوار نباید بریده گی پیش بیاد کابل یک دست لازمه من برای 2db_هم اهمیت میدم باید به بالاترین سطح برسونیم مثلا من یکی از دوستان مشکل شمارو داشت از snr6 به 40رسوندم
ناگفته نمونه اگه زیر زمین کابل در مفصل زیر پست خراب باشه کل پست مقاومت عایقی بالایی پیدا میکنه اون وقت میشه دردسر حتی از سر خطم چک کنی یا پست همون 6میمونه ولی اگه پست و مفصل و اتصال کافو نو باشه سیم کشی از منار برق 3فاز رد کنی بازم نهایتا از 50 بیاد 30
فقط اون قسمت پیوند بین سیم خودت و سیم زوج مخابرات باید نهایت عملکرد رو به خرج بدی سیم رو هر دو ۵ سانتی متر لخت کن شروع به پیچیدن اهسته کن که اسیبی رخ نده
Last edited by hamid3369; 29-08-2018 at 18:28.
پیداش کردم حالا استاتوس مومدم چطوره ؟ (من سرویس 4 مگ مخابرات گرفتم ولی سرعت دانلودم 200 هست زنگ زدم گفتم من 4 مگ گرفتم گفتن تلفن شما از سرعت 2 مگ بیشتر پشتیبانی نمیکنه آیا درسته یا چرت گفتن کسی اینجا 4 مگ گرفته از مخابرات که سرعتش واقعا 4 مگ باشه و 200 که دو مگ هست نباشه. چیکار کنم بتونم سرعت بیشتر بگیرم)
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)