مال این دوستم که تازگیا گرفته snrش زیر 17 نمیاد و خطش 8 مگ هم بسته شده. مال شما چنده SNR?
مال این دوستم که تازگیا گرفته snrش زیر 17 نمیاد و خطش 8 مگ هم بسته شده. مال شما چنده SNR?
برای منم وی پی ان وطنی جواب نمیده اصلا برای زمانی که شبانه محدود میکنن نمیدونم برای
بقیه چطور جواب میده
یه سوال دیگه اون قسمت پرداخت برای چیه ؟ کمک مالی به های وب ؟؟
داداش موندم کجا برم
پارس آفلاین هم دارم اونم ترکیده
فکر نکنم جایی برای رفتن مونده باشه
همشون آشغالن
شاتل گزینه خوبیه من خودم دارم راضیم![]()
حاجی کاری نمیتونی بکنی باید بسازی چون همه همینطورند
امروز زنگ زدم تعران همین قسمت فناوری اطلاعات طرف حساب کرد سرویس خوذم 1 مگ رو 3 ماه 18 گیگ خداوکیلی گفت کف قیمت 30 تومان و سقف اون 73 تومان هست یعنی شرکت ها میتونند از 30000 تا 73000 تومان متغییر سرویس رو بفروشند مثلا های وب میده 72 تومان پارس انلاین میده 70 تومان شرکت دیگری میده 40 تومان یعنی اینا کلا دارند روی 40000 تومان پول مردم مانور قیمت میدن تا مشتری بگیرند فقط 40000 تومان استفاده از هر سرویسی میخورند حالا ببینید بقیش رو چی میشه اینو خود سازمان رادیویی که قیمت ها رو میده گفت خداشاهده برای همینه هر چی میدزدند سیر نمیشن چون بزرگ بزرگ میخورند .
اصلا" ثابت نیست 6 - 11 - 23 - 5!مال این دوستم که تازگیا گرفته snrش زیر 17 نمیاد و خطش 8 مگ هم بسته شده. مال شما چنده SNR?
خطمم رو8 بسته شده.
حذف شودلطفا............
Last edited by amirbrad; 05-04-2014 at 22:48.
من تجربه این کار و دارم قبلا هم گفته بودم همین کار و با من کردن یعنی با کم کردن سرعت و پهنای باند برات میخوان باصطلاح درست کنن
میدونی چرا با snr بالا هم باز 8 مگ نمیشه چون تجهیزات مزخرف دارن و اینکه بیشتر از حد شیر می کنن و dslam نمیتونه برق و سیگنال لازم و بفرسته به همه کاربرا و خودبخود کم میاره
یه مثال میزنم دیدین مثلا تابستون کولر روشن میشه یا جوشکاری بعدش یه لحظه نوسان برق دارید یا اگر تو خونه ولت متر داشته باشید میبینید کم شده ولتاژ
لذا اینا با حداقل تجهیزات و پهنای باند کاربرای زیاد میگیرن
تک کانکشن من دیشب 12 بود سرویس 8 مگ !!!!
ما به این میگیم دزدی اونا میگن زرنگ بازی !!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیلی اوضاع های وب خراب شده دیگه ! شده عین آسیاتک پارسال
![]()
شما مرکزتون شلوغ شده چون پینگتم بالا رفته،من که مشکلی ندارم،به فکر isp جدید باید باشییک ماه دیگه هم حالا باید صبر کنی
این ساعت شب تست من:
Last edited by ruzbeh1; 06-04-2014 at 00:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)