تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 625 از 3017 اولاول ... 12552557561562162262362462562662762862963567572511251625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,241 به 6,250 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

احواله دوستان خوزستانی ؟! من از تاپیک گیلان مزاحم میشم
    +
    میخواستم ببینم شما هم دسترسی به سایت های داخلی که سرورشون رو بستر اینترنت ملی هست ندارید ؟! خیلی از سایت های معروف دانلود نرم افزار مثه سافت گذر و سافت 98 و ...
    .
    میخوام ببینم مشکل این چند روزه سراسریه و جنوب کشور هم این مشکلو داره ...یا فقط مشکل از گیلانه
    Last edited by SA.JJ.AD; 10-08-2013 at 20:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

1024 محدود

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

احواله دوستان خوزستانی ؟! من از تاپیک گیلان مزاحم میشم
    +
    میخواستم ببینم شما هم دسترسی به سایت های داخلی که سرورشون رو بستر اینترنت ملی هست ندارید ؟! خیلی از سایت های معروف دانلود نرم افزار مثه سافت گذر و سافت 98 و ...

.
    میخوام ببینم مشکل این چند روزه سراسریه و جنوب کشور هم این مشکلو داره ...یا فقط مشکل از گیلانه
    واسه من باز میشن.

4. 2 کاربر از Enter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

گیت وی چندی؟ برات فرقی نمیکنه گیت وی؟
    در حالت عادی گیت وی حداکثر در حد 50 تا 100 میلی ثانیه تفاوت داره
    ولی وقتی این مشکل ایجاد میشه دیگه با هر گیت وی که پینگ میگیرم پینگش غیر طبیعی هست ( معمولا" بالای 500 )

الکی اغراق نکنید مخابرات واسه گیم الان خیلی خوبه .واسه دانلود هم بهترینه . مشکل اتصال من تا حالا نداشتم اصلا.
    سروش گیت وی های زیر 10 خیلی توپن من همیشه کانکت میکنم سرور انگلیس با خیال راحت بازی میکنم .
    داداش چون مال شما مشکلی نداره بقیه دارن دروغ میگن :

بدون شرح :

اگه نباشه جاش خالی می مونه krasusmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در حالت عادی گیت وی حداکثر در حد 50 تا 100 میلی ثانیه تفاوت داره
    ولی وقتی این مشکل ایجاد میشه دیگه با هر گیت وی که پینگ میگیرم پینگش غیر طبیعی هست ( معمولا" بالای 500 )

داداش چون مال شما مشکلی نداره بقیه دارن دروغ میگن :

بدون شرح :
    من میگم اغراق نکنید و نگین که آشغال ترین شرکت مخابراته !!! این حرفا به کسی کمک نمیکنه .

7. 2 کاربر از krasusmh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من میگم اغراق نکنید و نگین که آشغال ترین شرکت مخابراته !!! این حرفا به کسی کمک نمیکنه .

من نگفتم آشغاله ، ولی خداوکیلی پشتیبانیش ناکارامد ــه (نه آشغال ) انقدر زنگ زدم که دیگه خسته شدم

اگه بگی سرعت کمه و پینگ بالاست میگه مشکل از سیستمه برو با یه سیستم دیگه امتحان کن .....
    اگه بگی لینکم میپره بت میگه حتما" از سیم کشیته ... بعد اگه بگی از دم در هم امتحان کردم میگه با یه مودم دیگه امتحان کن .....
    زنگ میزنم میگم میخوام سرعت 2 مگ بگیرم سیستم بم اجازه نمیده میگه 2 مگ برا چیته ! همین یه مگ بسته !
    کلا" همیشه مشکل از مشترکـــه و خودشون منزه از هرگونه نقص و اشکال هستن

9. 3 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها کسی نرم افزاری سراغ داره که بشه روی کامپیوتر نصب کرد و مثلا پهنای باند رو روی یه مقدار خاص محدود کرد ؟ من اکثر نرم افزارهایی رو که در سرچ یافتم و به این منظور بودن متاسفانه هیچ کدوم همچین گزینه ای نداشتن برای محدود کردن سرعت اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه krasusmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متاسفانه مثل اینکه پشتیبان ارو از تو فامیلاشون میارن ! حق با شماست . من یه دفعه رفتم اونجا به بخش فروششون یه دختره بود گفتم بزار برم بالا با یکی از پشتیبانا کار دارم گفت نمیشه.
    من بش گفتم اگه 4 تا بچه 16 ساله میزاشتن پشتیبانی از اینا بهتر میشد . هیچی نگفت . گفت مشکلتونو بنویسید میدم حلش کنن و خداروشکر حل شد . شما سعی کنید تا جایی که میتونید کارتون به پشتیبانی نکشه .
    یعنی تغییر تعرفه و اینا ندید چون بعدش با این ... ها سرو کار دارین .

12. این کاربر از krasusmh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها کسی نرم افزاری سراغ داره که بشه روی کامپیوتر نصب کرد و مثلا پهنای باند رو روی یه مقدار خاص محدود کرد ؟ من اکثر نرم افزارهایی رو که در سرچ یافتم و به این منظور بودن متاسفانه هیچ کدوم همچین گزینه ای نداشتن برای محدود کردن سرعت اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم....
    برنامه du meter هست.میتونی ترافیک بزاری مثلا 4 گیگ اگر شد میتونی سیستم رو خاموش یا ترافیک رو بلوکه کنی.

14. این کاربر از mohamad hosain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

محدود کردن پهنای باند فقط در صورت استفاده از دانلود منیجر معنی داره که خود دانلود منیجرها چنین امکانی دارند.
    برای وبگردی که فرق نمیکنه. شما هرچه زودتر صفحه ها را باز کنی زودتر به کارهات میرسی.

16. 4 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •