فقط بخاطر یک هفته!؟
بهترین راه اینه درخواست تغییر سرعت به ۶۴k بدی تا اون روزهایی که نیستی ارزون بیفته.
فقط بخاطر یک هفته!؟
بهترین راه اینه درخواست تغییر سرعت به ۶۴k بدی تا اون روزهایی که نیستی ارزون بیفته.
منظورم ۲ هفته بود اشتباه شد
اونوقت من درخواست بدم از کی درخواستم اعمال میشه ؟
معمولا در روز اداری بعد انجام میشه.
سلام....شرمنده که دیر پاسخ دادم![]()
ببین من 1 بار قشنگ توضیح بدم...من 1 مگ 4 گیگ گرفتم ا زمخابرات به صورت prepaid ماهی 17 تومن. سرویسهای prepaid مخابرات محدود هستن ماهی 4 گیگ ...و قیمتشون کمتره به نسبت سرویسهای نامحدود....
به این صورت که 1 مگ نامحدود 40 تومن و 1 مگ 4 گیگ 17 تومن...قبض تلفن ما نیومده هنوز 20 فروردین میاد...ولی قبض میان دوره رو از مخابرات زنگ زدن گفتن 100 تومن شده! منم فرداش رفتم مخابرات. خانمی که پشت میز بود گفتم چه طور شده اینقدر شده..
گفت مقداری حدود 40 تومن برای صحبت کردن با تلفنتونه و حدود 60 تومن برای اینترنت adsl 1مگ ...بهش گفتم ببخشید من که prepaid ماهی 17 تومن آنلاین دارم پولشو میدم دیگه رو قبض چرا شما پول نامحدودش رو زدید؟ برگشت میدونی چی گفت؟؟
گفتش 1مگ 17 تومن!!!!!کجاست بگو منم برم بگیرم.. منم بهت زده شدم از این حرفش....گفتم یا خدا این پول 1 مگ نامحدود رو زده رو قبض 1 مگ prepaid هم نمیدونه چیه....بعدش گفتش ما اصلا تو مرکزمون سرویس prepaid نداریم اگرم کسی واسه خودش آنلاین
prepaid کنه ما تو مرکز روی قبض خونش نامحدودش رو میزنیم...حرف زور...خلاصه آخرش گفت ببین من اینترنتتو کلا میندازم رو قبض تلفن postpaid که دیگه 2 طرف پول ندی...هم رو قبض هم آنلاین....منم که دیگه چی بگم گفتم مرسی ممنون اومدم خونه...
و اینترنتمو به 256 کاهش دادم
سلام.
یه سوال:
چرا سرویسهای ADSL مخابرات انقد ارزونه؟
از اونحایی که تو ایران هیچ ارزونی بدون دلیل نیست به شک افتادم و گفتم حتما مشکلی دارن؟
بهتره بگیم مشکلاتی هست
آقا چرا مخابرات تهران امروز اینطوری شده؟
مودم میزنه connected ولی no internet acssess?
شما هم این مشکل را دارین؟
lمال من یک ربع اینطوری شد بعد درست شد
چیز جدی نیست.من از روز اول این مشکل رو دارم![]()
والا من نمیدونم توقع شما از اینترنت مخابرات چیه ؟؟؟؟همونقدر که پول میدیم داریم اینترنت تحویل میگیریم ! غیر اینه ؟؟؟
من که توی شرکت 128 نامحدود دارم با IDM نزدیک به 40K دانلود دارم ... تازه بدون قطعی و با 2 سیستم !!! ماهی هم 11 تومن میدم و انصافا راضیم ..... فقط از لحاظ وبگردی یه ذره ( فقط یه ذره ) اذیت میکنه ، همین !
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)