زود این تاپیک رو حذف کنید تا بحث ها شروع نشده !
ولی کمالوند خیلی خوب حرف زد البته یکم اغراق هم کرد . . .
بله
خير
زود این تاپیک رو حذف کنید تا بحث ها شروع نشده !
ولی کمالوند خیلی خوب حرف زد البته یکم اغراق هم کرد . . .
جنبه نداری برو بیرون
تازه داره بحث گرم میشه![]()
بفرما حالا ما بگیم و شما بگید, تایپیک هم شد نژاد پرستانه!
آخه عزیز دل برادر یکیش رو میدونی یکیش رو نمیدونی برو اونی که نمیدونی بدون بعد بیا!
از آماری که شما دادی
1.از 30میلیون ترک زبان اگه با آماری که شما دادی 15 میلیونش میشه زن و 15 میلیون مرد!
2.وقتی میگن تراختور طرفدار 30 میلیونی داره از حسودی میترکید نه!
3. تیم تراختور کلا تو آذربایجان محبوبه و این محبوبیت حتی بیشتر از مردان تو زنان هست! اگه ج.ا.ا اجازه میداد شاید 60% ورزشگاه زنان میومد اونوقت حساب میومد دستتون! اگه هم قبول نداری پاشو بیا اینجا حساب دستت بیاد!!!!!!!
دوست عزیز ای کاش بحث رو به حاشیه نمیکشیدی !کمالوند آبرو همه ترک ها رو بُرد آخه ترک ها کشور آذربایجان و ارمنستان رو هم بگیرند 30 میلیون نمی شوند!
تازه هواداران شاهین خیلی بهترن![]()
در جواب شما ، عزیز من تهران بودم قبلا ، به جرئت میگم نصف تهران ترکن ، که اکثرشون هم تراکتور رو دوست دارن ، تو بازیهایی که تراکتور تهران میاد ، خواهید دید احتمالا ... بعدش اینام استانهای ترک : آذربایجان شرقی و غربی (رو هم بیش از 7 میلیون جمعیت دارن) اردبیل ، زنجان (نزدیک 5 میلیون جمعیت) ( . بعدش اراک و قزوین و قم هم ترک زیاد دارن ، استانهای شمالی نزدیک به اردبیل هم ترک زیاد دارن ، اینم بگم من خودم با چشمای خودم دیدم که از خود باکو و نخجوان هم برا بازی استقلال و تراکتور اومده بودن !!
در ضمن کی گفته که طرفدار تراکتور حتما باید ترک باشن ، من خیلی از دوستام که فارسن ، در کنار سرخ آبی طرفدار تراکتور هم هستن![]()
بحث ورزشی ممنوع. در ضمن خبر تکمیلی هست که قبلا تاپیکش موجود بوده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کمالوند نبود کی بود که حرف دل ما تورک هارو بزنه؟؟؟
واقعا همه چیزهایی که سالهاست در دل تورکها نهفته هست و صداشم نمیتونن در بیارن گفت!
اخه یکم انصاف هم خوبه واالله
همین علی دایی مگه نبود 100 چند تا برای تیم ملی گل زد
این علی دایی چقدر دل های شاد کرد
به نظر من این تنها عاملی که باعث شد چهر علی دایی در بین مردم خراب شود همین عادل فردوسی پور بود
مثلا ایشون چی گفتن که شما افتخار می کنید بهش؟!![]()
بحث حاشیه ای اون تاپیک اینجا ادامه پیدا نکنه که با متخلف ها حتما برخورد میشه.
ببخشید ، اما شخصیت شما از طرز صحبتتون مشخصه ! وقتی بحثی منتقی ندارید به حاشیه میرید ، تمومش کن لطفا ...باشه فقط یکم با این ترک ها کل کل کنم حال میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)