مشخصا سپاه.
به ترتیب سختی:
1-نیروی انتظامی
2-ارتش
3- سپاه
ولی استثنا هم هست که مثلا یه نفر یه جای خوبی تو ارتش میوفته ولی یه نفر دیگه دهنش تو سپاه سرویس میشه ولی اگر کلی بخوای در نظر بگیری سپاه از همه جا بهتره.
مشخصا سپاه.
به ترتیب سختی:
1-نیروی انتظامی
2-ارتش
3- سپاه
ولی استثنا هم هست که مثلا یه نفر یه جای خوبی تو ارتش میوفته ولی یه نفر دیگه دهنش تو سپاه سرویس میشه ولی اگر کلی بخوای در نظر بگیری سپاه از همه جا بهتره.
از این خرماهای خشک شده 100 درصد بیارین.چون خرما هم انرژی زیادی داره هم تو مناطق سردسیری خیلی خوب میتونه دمای بدن رو بالا نگه داره.
باور بفرمایید بی خیال زندگی کردن هم هنره.حیف عمرتون نیست اینقدر سخت میگیرید
.چه خوب و چه بد میگذره،حالا همش بگید دو سال اینجوریه،دوسال اونجوریه.
![]()
خوب شد گفتی.دیروز دو بسته گرفتم واسه آموزشی .اما اینا به همه چی که گیر میدن.نکنه فکر کردن سربازا کدئین قرص رو درمیارن و باهاش مواد درست میکنند.
به خاطر اینکه یه کم روحیتون عوض شه اینو داشته باشید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا رفیق ما الان از بیرجند اومد ....
لباس سایزش نبوده .... گفتن برو لباساتو عوض کن!
لباسهای ارتش هم عوض شد ... سپاه عوض کرد ... ارتش هم عوض کرد
یه کمربند دادن بهش ... اندازه بازوی منم نیــست! یه کلاه دادن بهش تو سر هیـــچ بنی بشری نمیره =))
دیروز براش آش پشت پا پختن .... الان داره آششو میخوره خودش =))
Last edited by sourena; 15-12-2011 at 10:56.
معمولا لباسا به تن بچه های امروزی که جسشون کوچیکه نمیخوره!
من اولین مرخی اومدم یه دست لباس نو اندازه خودم گرفتم! فقط پوتینش اندازم بود که اونم خودم خریده بودم قبل اعزام.
بعضی ها هم بودن با همون لباسا سر کردن!
ما داریم حسن آباد لباس عوض کنیــم
طرح ترافیک تموم شد
با اجازه ...
سلام
برای کسی که معافیت تحصیلی داره ، چند بار در سال خروج از کشور با گذاشتن وثیقه 10 میلیونی مجاز هست؟
یعنی میشه مثلا در یک سال 3 بار وثیقه بذاری و بری بعدشم برگردی؟
اقا من هم توی برگ سبز هم سفیدم زده لیسانس غیر پزشکی پیوسته در صورتی که ناپیوسته هستم . اعزامم 1.10 هست ، رفتم نظام وظیفه شهرستان گفت ما یه 20-25 روز طول میکشه بفرستیم اگه میخوای خودت ببر مرکز استان بده درستش کنند . به نظرتون روز اعزام مشکل درست میکنه ؟
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)