میشه یه سوال نوبانه بپرسم....adc چیه؟
موافقمکری نباید حتما رنجد باشه! الان این مد (یا بهتر بگم متا) شده ! (من خودم کری معمولا yi رو برمیدارم اولش همه flame میکنن بعد که کل لینو می زنم می ترکونم دیگه صداشون در نمیاد)
وگرنه هیچ قانونی نمیگه که مثلا حتما باید ساپورت با کری بره بات! یا حتما باید جانگلر داشته باشی و...
قدیم می دیدی یهو 3 تا کری تو یه تیم بودن (و جوابم میداد! بد!)
ولی اگه تیم حریف استاندارد بره(ساپ کری برن بات و جانگل و این ...) زیاد جواب نمیده
سلام وسط MaTCh با Fnatic بودم یهو ابنترنتم قطع شد زنگ زدم Xpeke کنسل کردم بازیو![]()
من که از صبح چندین ساعت قطعی داشتم و همچنان هم لگ هست ولی شده مثل مخابرات نتم دارم سعی میکنم با این لگ کنار بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شنیدم اینترنت با پهنای باند 16 mb داری و با پنگ 15 ms بازی میکنیآخه چطو یه همچین نتی قطع شده؟
بچه ها دیدین League OF Legends خالی بنده! بالاخره دستشو رو کردم![]()
Last edited by mey123; 28-06-2013 at 20:22.
شما هم Login Error میده واستون ؟ وست
نه سرور وست مشکلی نداره الان پینگ هم اومده رو 135 خوراک بازیه بدون لگ
سلام
خوب yi اگه تیم حریف cc داشته باشه ، مثل malp و alister و از این چیزا کم می آره.
کلا تک به تک بهترینه ، ولی خوب تو تیم فایت کم می آره ، چون مجبوره بره جلو و دمیج زیاد می خوره.
راستی من تازه فهمیدم چرا جدیدا کم می برم ، امروز با دوستان می رفتیم نرمال ، من هم singed بر می داشتم ، هر بازی که کردیم برد بود ، واقعا اصلا انگار singed تو خونمه ، اما توی rank مجبورم برم ساپ ، چون اول از همه ، همه می گن top T ساپورتم هم بد نیست ، اما خوب ساپورت نقشش مثل top تخصص خاصی نمی خواد ، به همین خاطر هر وقت می رم ساپورت می شم ، معمولا تیم یک جاش می لنگه
به نظرتون چه کار کنم؟ خسته شدم از بس الکی باختم.
آخه با singed خیلی خوب می تونم برم ، نشد با malph و این چیز میزا هم خوب می رم top ، اما خوب کسی تحویل نمی گیره
jungle بعضی وقتا راحت گیر می آد ، اما خوب من ganker خوبی نیستم ، با singed خوب می رم gank ، اما با cho که می رم خوب نمی تونم بکشم ، با yi هم که می خوام برم همه می گن نرو! البته با yi هم خوب میرم به نسبت اما در کل من زیاد ganker نیستم.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)