[magmagf]
>>سلام
سلام
>>حال شما ؟
مقسی
>>آواتار سبز رنگه چی شد پس ؟
اون مال دور اول بود...الان آواتارم ماه شده
>>نظرت راجع به ترکیب زرد و سبز کم رنگ چیه ؟
ترکیب قشنگیه به نظر من+آبی فیروزه ای....یاد قالب خدا بیامرز فالب وبلاگم میافتم
>>استقلال هم شد تیم ؟
پرسپولیس هم شد در پیت؟فعلا که داره قهرمان میشه....شما به فکر این باشید که چه طور میخواید سپاهان رو ببریند و بعد از بوقی یه قهرمانی رو بگیرید
>>یکی از خاطرات قزوین را تعریف می کنی ؟
خاطرات که زیاده![]()
تو دانشگاه ما نمیزارن ماشین ببریم توی دانشگاه.دانشکده ی ما هم در بالاترین نقطه ی دانشگاه که اگه بخوایم پیاده بریم باید 15 دقیقه ای پیاده روی کنیم...من یه بار ماشین برده بودم...بعد از دو دیدم که راه نتد حراست بالاس و حراستی هم مشغوله...همچین از جلوی یارو رد شدم که نفهمید چی بود و چی شد...موقع برگشتن یک نگاه خشنی کرد...
>>چرا دخترا این قدر خوبن و بامرام و بامعرفت و باهوش و ... اما پسرا اصلاً؟
من نظرم عکس نظر شماس.دختر هر چی باشه باهوش نیستجدا از شوخی نمیشه دقیقا گفت همه اینجورین...هم پسر و هم ئختر بی معرفت دارن..حالا اگه یه کسی از طرفش بی مرامی ببینه همه رو به همون چشم میبینه
>>کی تشخیص داد تو استعداد هنری داری که رفتی شهرسازی؟
والا رفتن من به شهر سازی یه بد شانسی بود که الان هم پشیمونم...کلا خودم به معماری و گرافیک و اینجور کارها علاقه داشتم...ولی از شانس بدم شهر سازی قبول شدم و مجبور شدم(مجبورم کردن) که برم شهر سازی ,اونم قزوین
>>اگه یک زمانی یک پسر داشته باشی دوست داری مثل خودت باشه؟
مگه من چمه؟!به این گلی....آره...چرا که نه...
>>به دیوار اتاقت چی زدی ؟
یه نقشه ی تهران بزرگ(تریپ شهر سازی)دیگه هیچی....یه مدت روی دیوار اتاقم چرت و پرت مینوشتم...ولی تو خونه تکونی همش رو پاک کردم...الان خالیه خالیه
>>شنیدی قراره هلوکوپترها تو خط تاکسی رانی کار کنن؟
آره والا....وبلاگ خودم خوب خبر رسانی میکنه
>>چند واحد داری این ترم ؟
20 تا داشتم ؛2 تاش رو به زور استاد حذف کردم و البته کلی فحش به خودم دادم که چرا انقدر واحد زیاد برداشتم و اگه سرم بره بیشتر از 16 تا برنمیدارم
>>معدل ترم قبلت چند شد ؟
14 و خورده ای...کلا معدل و نمره و مشروطی و اینها هیچ کدوم مهم نیست...بیتشر یه جور رفع تکلیفه
>>تو خونه با خواهرت دعوا هم می کنی ؟
آره.اختلاف سلیقمون زیاده...نمیشه سر یه چیز مثل بچه آدم به توافق برسیم
>>توی کارای خونه کمک می کنی ؟
نه خیلی.
>>فعلا همینا مرسی از وقتی که واسه جوابها می ذاری
خواهش