دوستان چطور میتونم تیمهای کلاسیک این بازیو با نامهای درست باز کنم لطفا راهنمایی کنید
الان بهترین پچ برای اسکوربرد و چزئیات و درجه بندی سختیه بازی چیست؟
دوستان منو یادتون رفت بی معرفتها
دوستان چطور میتونم تیمهای کلاسیک این بازیو با نامهای درست باز کنم لطفا راهنمایی کنید
الان بهترین پچ برای اسکوربرد و چزئیات و درجه بندی سختیه بازی چیست؟
دوستان منو یادتون رفت بی معرفتها
Last edited by kane32; 07-05-2011 at 11:26.
Iniesta بود گل زد؟ قشنگ بود ولی با کدوم تیم در پیتی بود که انقدر راحت دریبل میخوردن!
راستی این تیم ها و بازیکن های کلاسیک چی هستن؟
کلا چه مزیتی دارن؟
میشه بگیت با vitualDub چچوری اینقدر حجم رو کم کردین؟
نه اینیستا نبود KEHL بود ! در واقع ژاوی بارسا تو سال 2029 هست( اون تیم مسترم بود ! )
بعدش هم یعنی رئال تیم درپیتی هست که مسی 5 تاشون رو دریبل می کنه و بعد گل می زنه ؟! یا اینکه مسی نابغه هست ؟! این گل هم حاصل تکنیک ناب بازیکن بارسا بود !![]()
اگه به قسمت help fraps مراجعه کنی به انگلیسی توضیح داده :
1.اول فیلم رو باز کن
2.بعد Ctrl+ P رو بزن
3.حالا یکی از فرمت ها رو انتخاب کن ، بهتره هفتمی رو انتخاب کنی : mpg4
4.تو همون پنجره configure رو بزن و اون دوتا گزینه رو کم کن .
5.دو تا پنجره رو OK کن
6.دو صفحه ی اصلی نرم افزار F7 رو بزن و فایل رو save کن
7.اگه خواستی حجم فیلم کمتر بشه تنظیمات مرحله 4 رو کمتر کن .
بهتره اینجا بحث رئال بارسا راه نیوفته .... ولی گل قشنگ بود من طبق گفته های شما دریبل زیدانی رو میزنم ولی وقتی با خودم بازی میکنم معمولا خوب در میاد ولی با کسی که بازی میکنم خیلی کم پیش میاد درست انجامش بدم و معمولا توپو لو میدم....![]()
برنامه ای بوده که من قبلا باهاش کار کردم و از صفحه فیلمبرداری میکنه و همون اولش تنظیم میکنی کیفیت و... رو و دیگه نیازی به ویرچوال دآب نیستاسمش رو یادم نیست، ولی باید باز هم مشابه اش باشه.
درمورد گرفتن جهت یا زدن دکمه اشتباه میکنی ها!! اشتباه نمیکنی؟! نگه داشتن جهت فریم فریم میبره جلو و delay داره، اما دکمه (یادم ینست مربع یا دایره) رو میزنی و با سرعت real پخش میکنه و میره جلو.
پیشنهاد میدم روی واید عادت کنی، چون استاندارد و تثبیت شده ی همه جاست؛ مگر اینکه توی خونه واسه دل خودت هرجور دوس داری بزاری. توی تمام مسابقات، مخصوصا مسابقات بین المللی دوربین واید هستش.
تیم های کلاسیک، تی مهای کلاسیک هستن دیگه! شما اگه هلند کلاسیک رو برداری میبینی کرایوف و... عجب بازیکن هایی بودن! کلا عجب تیم ملی بوده! یا فرانسه و آرژانتین و کلا هر تیم ملی کلاسیکی حسابی غدر بوده!
بازیکن های کلاسیک رو هم وقتی آزاد میکنی میتونی توی لیگ و مستر لیگ و... موقع نقل و انتقالات بخریشون یا قرض بگیری. توی PESهای قبلی چون باشگاه خاصی نداشتن میشد ارزون گرفتشون، توی این نسخه امتحان نکردم.
جاش توی این تایپیک نیست!
باز خوبه همون رو هم میزنیمن اصلا از اینا استفاده نمیکنم. فقط با همون کلیدهای جهت نما استفاده میکنم.
دوستان لطفا از زدن پست های پشت سرهم خودداری کنید!همینطوری فقط صفحات میره جلو!! و نظم تایپیک بهم میریزه. لطفا از دکمه "ویرایش" استفاده کنید.
مرسی
آره الان که wide رو انتخاب کردم به نظرم بهتره و تسلط به بازی بیشتر میشه !
در مورد سرعت پلی هم شاید چون من سرعت رو روی +1 تنظیم کردم این طوری حس می کنم ولی خب از نظر کمتر شدن حجم فیلم ( مخصوصا برای ما دایال آپی ها ) بهتره !
خب دقیقا به خاطر همون سرعت +1 هستش
وگرنه کاملا واضحه که با جهت آهسته تر میره.
نه پس، رئال درپیت نیست چیه پس؟؟؟ درسته مسی نابغه س ولی چیزی از درپیت بودن رئال کم نمیشه!
خدا این رئال رو حفظ کنه که بساط خنده ما همیشه به راهه با اون مربیش که فقط بلده قیافه بگیره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)