تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 625 از 674 اولاول ... 125525575615621622623624625626627628629635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,241 به 6,250 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه kane32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان چطور میتونم تیمهای کلاسیک این بازیو با نامهای درست باز کنم لطفا راهنمایی کنید
    الان بهترین پچ برای اسکوربرد و چزئیات و درجه بندی سختیه بازی چیست؟

دوستان منو یادتون رفت بی معرفتها
    Last edited by kane32; 07-05-2011 at 11:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

نمونه ی یه فایل ویدئویی از یه گل که توسط برنامه ی Fraps گرفتم :

حجم : 815 kb
    البته توجه داشته باشید حجم فیلم اصلی 70 مگ بود و این کاهش حجم زیاد طبیعتا روی کیفیتش هم تاثیر گذاشته :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Iniesta بود گل زد؟ قشنگ بود ولی با کدوم تیم در پیتی بود که انقدر راحت دریبل میخوردن!
    راستی این تیم ها و بازیکن های کلاسیک چی هستن؟
    کلا چه مزیتی دارن؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

میشه بگیت با vitualDub چچوری اینقدر حجم رو کم کردین؟

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

Iniesta بود گل زد؟ قشنگ بود ولی با کدوم تیم در پیتی بود که انقدر راحت دریبل میخوردن!
    کلا چه مزیتی دارن؟
    نه اینیستا نبود KEHL بود ! در واقع ژاوی بارسا تو سال 2029 هست ( اون تیم مسترم بود ! )
    بعدش هم یعنی رئال تیم درپیتی هست که مسی 5 تاشون رو دریبل می کنه و بعد گل می زنه ؟! یا اینکه مسی نابغه هست ؟! این گل هم حاصل تکنیک ناب بازیکن بارسا بود !

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اگه به قسمت help fraps مراجعه کنی به انگلیسی توضیح داده :

1.اول فیلم رو باز کن

2.بعد Ctrl+ P رو بزن

3.حالا یکی از فرمت ها رو انتخاب کن ، بهتره هفتمی رو انتخاب کنی : mpg4

4.تو همون پنجره configure رو بزن و اون دوتا گزینه رو کم کن .

5.دو تا پنجره رو OK کن

6.دو صفحه ی اصلی نرم افزار F7 رو بزن و فایل رو save کن

7.اگه خواستی حجم فیلم کمتر بشه تنظیمات مرحله 4 رو کمتر کن .

6. این کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

نه اینیستا نبود KEHL بود ! در واقع ژاوی بارسا تو سال 2029 هست ( اون تیم مسترم بود ! )
    بعدش هم یعنی رئال تیم درپیتی هست که مسی 5 تاشون رو دریبل می کنه و بعد گل می زنه ؟! یا اینکه مسی نابغه هست ؟! این گل هم حاصل تکنیک ناب بازیکن بارسا بود !
    بهتره اینجا بحث رئال بارسا راه نیوفته .... ولی گل قشنگ بود من طبق گفته های شما دریبل زیدانی رو میزنم ولی وقتی با خودم بازی میکنم معمولا خوب در میاد ولی با کسی که بازی میکنم خیلی کم پیش میاد درست انجامش بدم و معمولا توپو لو میدم....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئن باش راهی بهتر از Fraps پیدا نمی کنی !
    سایت های معتبر بازی ( و حتی خود کونامی ) برای ساخت دمو هاشون از این نرم افزار استفاده می کنن !
    در ضمن لینک دانلود fraps و یه برنامه ی دیگه برای کاهش حجم رو پایین گذاشتم .
    در مورد دوربین هم چون من اولین pes ای که بازی کردم همین 2011 بوده بنابراین حساسیت خاصی به دوربین ندارم
    در مورد پلی کردن Replay هم مزیتی که گرفتن جهت به زدن دکمه داره اینه که اولا فیلم با سرعت معمولی بازی پلی میشه ( نه به صورت آهسته ) ثانیا حجم فیلم کمتر میشه .
    دانلود Fraps
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه ای بوده که من قبلا باهاش کار کردم و از صفحه فیلمبرداری میکنه و همون اولش تنظیم میکنی کیفیت و... رو و دیگه نیازی به ویرچوال دآب نیست اسمش رو یادم نیست، ولی باید باز هم مشابه اش باشه.
    درمورد گرفتن جهت یا زدن دکمه اشتباه میکنی ها!! اشتباه نمیکنی؟! نگه داشتن جهت فریم فریم میبره جلو و delay داره، اما دکمه (یادم ینست مربع یا دایره) رو میزنی و با سرعت real پخش میکنه و میره جلو.
    پیشنهاد میدم روی واید عادت کنی، چون استاندارد و تثبیت شده ی همه جاست؛ مگر اینکه توی خونه واسه دل خودت هرجور دوس داری بزاری. توی تمام مسابقات، مخصوصا مسابقات بین المللی دوربین واید هستش.

کلا چه مزیتی دارن؟
    تیم های کلاسیک، تی مهای کلاسیک هستن دیگه! شما اگه هلند کلاسیک رو برداری میبینی کرایوف و... عجب بازیکن هایی بودن! کلا عجب تیم ملی بوده! یا فرانسه و آرژانتین و کلا هر تیم ملی کلاسیکی حسابی غدر بوده!
    بازیکن های کلاسیک رو هم وقتی آزاد میکنی میتونی توی لیگ و مستر لیگ و... موقع نقل و انتقالات بخریشون یا قرض بگیری. توی PESهای قبلی چون باشگاه خاصی نداشتن میشد ارزون گرفتشون، توی این نسخه امتحان نکردم.

جاش توی این تایپیک نیست!

بهتره اینجا بحث رئال بارسا راه نیوفته .... ولی گل قشنگ بود من طبق گفته های شما دریبل زیدانی رو میزنم ولی وقتی با خودم بازی میکنم معمولا خوب در میاد ولی با کسی که بازی میکنم خیلی کم پیش میاد درست انجامش بدم و معمولا توپو لو میدم....
    باز خوبه همون رو هم میزنی من اصلا از اینا استفاده نمیکنم. فقط با همون کلیدهای جهت نما استفاده میکنم.

دوستان لطفا از زدن پست های پشت سرهم خودداری کنید!همینطوری فقط صفحات میره جلو!! و نظم تایپیک بهم میریزه. لطفا از دکمه "ویرایش" استفاده کنید.

مرسی

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

برنامه ای بوده که من قبلا باهاش کار کردم و از صفحه فیلمبرداری میکنه و همون اولش تنظیم میکنی کیفیت و... رو و دیگه نیازی به ویرچوال دآب نیست اسمش رو یادم نیست، ولی باید باز هم مشابه اش باشه.
    درمورد گرفتن جهت یا زدن دکمه اشتباه میکنی ها!! اشتباه نمیکنی؟! نگه داشتن جهت فریم فریم میبره جلو و delay داره، اما دکمه (یادم ینست مربع یا دایره) رو میزنی و با سرعت real پخش میکنه و میره جلو.
    پیشنهاد میدم روی واید عادت کنی، چون استاندارد و تثبیت شده ی همه جاست؛ مگر اینکه توی خونه واسه دل خودت هرجور دوس داری بزاری. توی تمام مسابقات، مخصوصا مسابقات بین المللی دوربین واید هستش.

آره الان که wide رو انتخاب کردم به نظرم بهتره و تسلط به بازی بیشتر میشه !
    در مورد سرعت پلی هم شاید چون من سرعت رو روی +1 تنظیم کردم این طوری حس می کنم ولی خب از نظر کمتر شدن حجم فیلم ( مخصوصا برای ما دایال آپی ها ) بهتره !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره الان که wide رو انتخاب کردم به نظرم بهتره و تسلط به بازی بیشتر میشه !
    در مورد سرعت پلی هم شاید چون من سرعت رو روی +1 تنظیم کردم این طوری حس می کنم ولی خب از نظر کمتر شدن حجم فیلم ( مخصوصا برای ما دایال آپی ها ) بهتره !
    خب دقیقا به خاطر همون سرعت +1 هستش وگرنه کاملا واضحه که با جهت آهسته تر میره.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نه پس، رئال درپیت نیست چیه پس؟؟؟ درسته مسی نابغه س ولی چیزی از درپیت بودن رئال کم نمیشه!

خدا این رئال رو حفظ کنه که بساط خنده ما همیشه به راهه با اون مربیش که فقط بلده قیافه بگیره

12. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •