تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 625 از 4428 اولاول ... 12552557561562162262362462562662762862963567572511251625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,241 به 6,250 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه resident2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مگه مهمه همه جای ایرن سرای من

پيش فرض

منم دو شب دانلود از حد رویا هم گذشته کلاً 550 مگ دانلود کردم شاهکار بوده توی سه سالی که adsl دارم اولین شبی هستش که اینقدر دانلود کردم .
    دوستانی هم که ایننترنت کشورهای دیگه رو مقایسه میکنن چرا با کشورهای پیشرفته تر از خودمون مقایسه می کنید همه میدونیم که فنلاد یه قانون تصویب کرده که اینترنت جزء حقوق شهروندیه ی.همین قانون رو هم استرالیا چندوقت پیش تصویب کرد فکر کنم گفته بودن هزینش 20 میلیون دلار !!!!!!!!!!!!
    جای دوری نریدیادمه چندوقت پیش یه همایشی توی ایران در مورد اینترنت برگزار شد که با یه افغانی که مصاحبه می کردن اینترنت 128 رو اطلاً اینترنت حساب نمی کردن توی رنکینگ جهانی هم همین کشور از ما جایگاهش بیشتر بود .
    یه چیزی در مورد کره جنوبی هم که بیشترین سرعت اینترنت توی دنیا رو داره .37 مگابایت
    میدونید یه زمانی بزرگترین آرزوشون چی بوده ؟
    این که یه روزی به اندازه ایران پیشرفت کنن!!!!!!!!!!!!!! آرزوی الان ما؟
    در مورد ISP ها اینو بگم این بدبختها که تقصیر ندارن توی کشورهای دیگه پهنای باند رو با قیمت ناچیز در اختیارشون قرار میدن بنابراین اینترنتشون ارزونتره .البته شرکتها همه خصوصی هستن و برای جذب مشتری معلومه که خدمات با کیفیت و ارزونتر ارائه میدن توی یه جمله فضای رقابتی.
    البته پارس آنلاین دیگه خیلی ......................................
    من 10 روز از اشتارکم مونده اگه سرعت شبانش همینطوری باشه دیگه تمدید نمی کنم میرم یه ISP دیگه .

در مورد سرعت ساعات رایگان هم چون من استفاده نمیکنم نمیدونم ولی امشب تست میکنم و نتیجش رو میزارم
    ولی قبول کنید برای ساعات مجانی خودمون هم بی جنبه بازی در میاریم.
    من 3D maxکار می کنم حال فرض کنید من از کجا باید آموزشهاش رو گیر بیارم ؟
    یه چیزی حدود 200 گیگ از فیلمها و کتابهای آموزشیش رو دانلود کردم قیمت بعضی هاشون توی ایران بیشتر از 10 هزارتومنه .فقط یمورد رو برای اولین بار توی اینترنت سفارش دادم 8000 واسم آب خود .حالا خودتون حساب کنید من اگه می خواستم همه اینا رو بخرم چقدر باید هزینه می کردم .تازه اگه میشد همه رو برای خرید توی اینترنت پیدا می کرد.
    حالا نرم افزارها به جدا .
    البته یه چیز دیگه اگه همه به اینترنت پرسرعت دسترسی داشتن تکلیف این همه فروشگاههای اینترنتی چی میشد .چوا اونوقت دیگه کسی چیزی ازشون نمی خرید همه دانلود می کردن .اونوقت نه کسی چیزی می خرید که مالیات بده نه شرکتی بود که ازش مالیات بگیرن .نه مثلاً بنیاد ملی بازیهای رایانه ایی بود که هولوگرام هاشو بفروشه و نه شرکتهایی که توی کار بازی و نرم افزار هستند به وجود میومدند.
    بیخودی خودتونو خسته نکنید ما هیچوقت صاحب اینترنت پرسرعت نمیشیم .توی یه جمله اگه همه ملت به اینترنت پرسرعتی مثل کشورهای اروپایی دسترسی داشته باشن آمار بیکاری کشور از 100% به 200% میرسه

2. این کاربر از resident2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahya78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

واقعا عجیبه این سرعت هایی که واسه شب میذارید !
    من با 256 ساعت نزدیکای یک شب که میشه سرعت افت میکنه وحشتناک . حتی دیشب یه صفحه وب باز نمیشد .
    سرعتم 5 بود !!!!
    دانلود هم مثلا داشتم در یک ساعت و نیم فقط 100 میگ گرفت!!!!
    اصلا انصاف نیست .......................

الانم که وسط ظهر سرعت 50 هستش !!!!!!!!
    Last edited by mahya78; 22-04-2011 at 12:22.

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من به شخصه تو این چند سال خیلی در مورد isp های مختلف تحقیق کردم و تو فروم های مختلف نظر کاربران رو جویا شدم و میتونم بگم هیچ Isp ندیدم که همه ازش راضی باشن و باهاش مشکلی نداشته باشن.
    متاسفانه ADSL توی کشور ما مثل هندونه در بسته میمونه مثلا یه isp تو یه مرکز عالیه ولی جای دیگه داغونه.
    تنها بخش ناچیزی از این مشکلاتی که داریم باهاش دست و پنجه نرم میکنیم به isp ها برمیگرده و در حال حاضر مشکل اصلی خوده مخابراته که هیچ وقت تمام امکانات رو دراختیار isp ها نمیزاره و فقط شعار میده که ما محدودیت پهنای باند نداریم و ...
    حالا این پهنای باندا کجا میره خدا میدونه
    یه چیزی که اینجا خیلی برام جالب بود اینکه دوستان با 128 پارس انلاین تو بدترین شرایط 30 kb/s دانلود میکنن بازم ناراضی هستن ولی خبر ندارین که تو isp های دیگه چه خبره به خاطر همین یه تست با 128 داتک میزارم اینجا تا خودتون قضاوت کنین.

5. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Muradin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    محل سکونتم

پيش فرض

یه چیزی که اینجا خیلی برام جالب بود اینکه دوستان با 128 پارس انلاین تو بدترین شرایط 30 kb/s دانلود میکنن بازم ناراضی هستن ولی خبر ندارین که تو isp های دیگه چه خبره به خاطر همین یه تست با 128 داتک میزارم اینجا تا خودتون قضاوت کنین.
    من با 128 حدود 2 تا 5 دانلود میکنم خوب هم بشه 10 اینا...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دیشب دانلود خوب نیود فقط 1800 مگ دانلود کرد که به نسبت شب های قبل کم بود.

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با 128 حدود 2 تا 5 دانلود میکنم خوب هم بشه 10 اینا...
    جدی میگی رفیق
    رو این حساب دایل اپ که سر تره

نمیدونم والا
    منم روی حساب اینکه پسر عموم تو مرکز ما پارس داره و ازش راضی هست اومدم با پارس بستم و تا چند روز دیگه باید وصل بشه.

داره خودمونی میشه movaghat123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حالا 250 رو ميشه باور كرد.
    كانكشن ها هم خوبه فقط مشكلي كه هست اين دانلود زمان رو نشون نمي ده.
    چرا speedtest ارور ميده؟(خيلي مشكوكه قضيه)
    راستي سرويس چيه؟ كجايي؟ snr خط چنده؟ دان استريم و آپ استريم رو هم بگو(اينا همينجوري پرسيدم به كارگاه بازي بالا ربط نداشت)
    خوشم مياد اين بچه ها زود عصباني ميشن
    شماره ملی...
    کد پستی...
    شماره حساب هدفمندی یارانه ها...
    چیزی خاستی بگو برات PM کنم!

داداش قربونت یه عکس از ریز مصرفت تو سایت پارس انلاین بگیر و بهمون نشن بده من این تستو قبول ندارم.یا یه عکس ار سرعتی که بستنت روی اون داخل مودم. لطف کنشما دانلودت توی شب باید بالای 6 گیگ باشه !
    مختارید. شخصا مشکلی ندارم باهاش! من اگه قرار باشه هر شب 6 گیگ دانلود کنم که باید هر ماه بعلاوه شارژ اینترنت یه هارد دیسک هم بخرم که! من اصلا دانلود شبانه به اون شکلی که میگید ندارم که ریزش رو بزارم. یعنی خودم دارم ایراد میگیرم که چرا برای استفاده ساعات مجانی بعضی ها بی جنبه بازی در میارن، اگه قرار باشه خودم هم اینطوری کنم که...
    دیشب هم چون دوستان گفته بودن شب ها سرعت پایین میاد فقط تست کردم و حدود 900 مگ گرفتم که سرعت نسبت به صبح فقط 50 تا پایین اومده بود.
    من 3D maxکار می کنم حال فرض کنید من از کجا باید آموزشهاش رو گیر بیارم ؟
    این جور استفاده ها که ایرادی نداره. این استفاده درسته و ممکنه منم یه فایل یه گیگی نیاز داشته باشم و شب دانلود کنم ولی یه بار یا دو بار در ماه. اون هم اگه واقعا نیاز داشته باشم. ولی بعضی فقط میخان دانلود کنن! و 30 روز کامپیوتر رو صبح تا شب روشن میزارن. من اینا رو گفتم
    در مورد قیمت ها هم موافق نیستم. یعنی اگه خارج بودید یه چیزی ولی توی ایران... مثلا همین ویندوز که روی کامپیوتر همه هست رو در نظر بگیرید که توی ایران 2 تومن میخریم!! میدونید قیمت اصلیش خارج چنده؟ یا همین 3D Max که شما کار میکنی که دیگه هیچ. حالا کسی که خارجه اگه ده برابر این قیمت یه گیگ ما هم برای دانلود بده باز هم براش میارزه.

راستی نمیدونید چرا speedtest برای من این ارور رو میده؟

از صبح هم باز سرعت داره زیاد تر میشه الان شده 315 !

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    ميخواستم بدونم كدوم سرويس 128 بهتره؟
    من از سرويس SR128_1G1 سه ماهه استفاده ميكنم و سرعت دانلود همون هست كه در قرارداد ذكر شده يعني بيشتر از 16kb/sec نميشه
    در پرداخت آنلاين براي من به جز سرويس نا محدود ، سرويس EP1-3-3GB هم هست
    حالا اگه ميشه بگيد كدوم يكي از اين سرويس ها بهتر اند

اين سرويس هايي كه آخرش به 1 ختم ميشه ما رو توي خوزستان بدبخت كرد فكر كنم به جاهايي ديگه هم سرايت كرده(خوزستان كه نيستي؟)
    من قبلا سرويس SR128-1G0 داشتم بعد كه قرار شد به 128 ها فقط سرعت واقعي بدن اسم سرويس ها رو عوض كردن.
    اگه كلا ميخواي سرعتت زياد بشه بايد دست از سر SR128 ها و EP1 ها برداري و به سراغ EP2 يا SR256 بري. اونوقت سرعتت ميشه حدود 190.
    الان سرويس من SR256-3G0 هست.

بعضي ها اينجا ازشون سرويسشون رو مي پرسي و ويژگي هاي خطشون رو يه چيزهاي ديگه اي تحويل ميدن اسپيد تست هم كه براشون كار نميكنه ساعت 3 شب دارن با سرعت 250 دانلود ميكنن ولي ميگن اصلا چيزي براي دانلود ندارن...
    آه خداي من...

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دیشب دانلود خوب نیود فقط 1800 مگ دانلود کرد که به نسبت شب های قبل کم بود.

سرویس شما چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •