تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 625 از 1291 اولاول ... 1255255756156216226236246256266276286296356757251125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,241 به 6,250 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت dariavosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مرسی مهدی جان از راهنماییت ولی قربونت برم گفتم که کلیه کارکردهای اینترنتیم رو زیر نظرگرفتم تو بخش sent , received کانکشن اعداد هیچ تغییری نمیکنن، واضحتر بگم داخل کنترل حساب شدم مقدار مصرف 1320920 هست دقیقا 1دقیقه بعدش دوباره میرم حسابمو چک میکنم مقدار مصرف 1326120 شده من تعرفه 128 دارم چه جوری میتونم تو 1دقیقه با این سرعتم 6 مگابایت ترافیک مصرف کنم، دوستان باهمه نرم افزاری از جمله task manager-->networking خود ویندوز هم تست کردم، اصلا استفاده ای ازپهنا نکردم، اصلا این صفحه کنترل حساب مزخرفشون اعداد وارقامش باهم جور درنمیاد، هم ایمیل زدم به مرکز وهم با تلفن 707 به این موضوع اعتراض کردم گفتن شاید اشتباه شده واگه اینطور باشه قابل برگشته(همیشه همینو میگن وبعد چیزی برگشت نمیشه)!!!!!!!!
    ازدوستان کسی تا حالا این مشکلو داشته؟
    Last edited by dariavosh; 28-12-2011 at 23:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مرسی مهدی جان از راهنماییت ولی قربونت برم گفتم که کلیه کارکردهای اینترنتیم رو زیر نظرگرفتم تو بخش sent , received کانکشن اعداد هیچ تغییری نمیکنن، واضحتر بگم داخل کنترل حساب شدم مقدار مصرف 1320920 هست دقیقا 1دقیقه بعدش دوباره میرم حسابمو چک میکنم مقدار مصرف 1326120 شده من تعرفه 128 دارم چه جوری میتونم تو 1دقیقه با این سرعتم 6 مگابایت ترافیک مصرف کنم، دوستان باهمه نرم افزاری از جمله task manager-->networking خود ویندوز هم تست کردم، اصلا استفاده ای ازپهنا نکردم، اصلا این صفحه کنترل حساب مزخرفشون اعداد وارقامش باهم جور درنمیاد، هم ایمیل زدم به مرکز وهم با تلفن 707 به این موضوع اعتراض کردم گفتن شاید اشتباه شده واگه اینطور باشه قابل برگشته(همیشه همینو میگن وبعد چیزی برگشت نمیشه)!!!!!!!!
    ازدوستان کسی تا حالا این مشکلو داشته؟
    منم تقریبا همین مشکل رو داشتم. من سه گیگ شش ماهه دارم با این حال ناراضی نیستم. همین ماهیانه سه گیگ برای دانلودهای محدود و آپدیت های درایورها کفایت می کنه. البته این یه دقیقه 6 مگ فکر نکنم درست باشه. با این فرض شما یه روزه کل حجم ماهانه تون باید تموم بشه.
    الان من دقیقا نمی دونم مصرف کارکرد شما به مگ هست یا گیگ . شما این عدد رو از کارکردهای دوره قبل خوندین یا باقی مانده ترافیک هست ؟ من فکر کنم مصرف شما 132.0920 مگ بوده که بعد از امتحان دوباره 132.6120 شده یعنی تغییری نداشته. چون اگر یک گیگ بود عدد شما باید هشت رقمی می شد بر فرض 1.234.4567 که می شه یک گیگ و 234 مگ.

3. 2 کاربر از hesam 63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام آقا حسام پس فقط این اتفاق واسه من نیفتاده شما هم تقریبا این مشکلو داشتین،مقدار مصرف در دوره جاری 1326120 کیلو بایته، تقریبا 5 - 6 مگابایت مصرف شد در دقیقه، البته نمیگم دائم این اتفاق میفته ولی توی این 6روز نزدیک 600 مگابایت واسه من کارکرد الکی زده، صبر میکنم تاترافیکم تموم بشه اگه این مقدارو بازگشت دادن که هیچی اگه بازگشت ندادن میرم مرکز خدماتشون پیگیری میکنم، ازهمتون ممنونم، فقط دوستان شما هم ایمیل بزنید تا 1کم طراحی این کنترل حسابشون رو درست کنن خیلی نامفهومه! اینم آدرس ایمیل شکایات :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by dariavosh; 29-12-2011 at 12:32.

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

سلام دوستان

یکی از دوستام میخواد وایمکس ایرانسل بگیر چند تا سوال دارم

خط لازم داره؟؟

سرویس 128 با ترافیک بالا داره مثلا 10 گیگ چنده؟؟

هنوز شرایطی داره که مودم رایگان بدن؟؟

وضعیت اش توی شرق تهران چطور؟؟از نظر آنتن دهی؟

ممنون میشم زودتر جواب بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه amjad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

و شرعت همچنان در منطقه پونک تهران افتضاحه
    در حالی که سزویس یک مگ رو دارم اما به زحمت تونستم با سرعت حدود 55 KB دانلود کنم یعنی چیزی حدود نصف سرعتی که بهم فروختن

البته 4-5 نفر دیگه از بچه های اینجا هم همین مشکل رو دارن و کسی جوابگو نیست

7. این کاربر از amjad2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام آقا حسام پس فقط این اتفاق واسه من نیفتاده شما هم تقریبا این مشکلو داشتین،مقدار مصرف در دوره جاری 1326120 کیلو بایته، تقریبا 5 - 6 مگابایت مصرف شد در دقیقه، البته نمیگم دائم این اتفاق میفته ولی توی این 6روز نزدیک 600 مگابایت واسه من کارکرد الکی زده، صبر میکنم تاترافیکم تموم بشه اگه این مقدارو بازگشت دادن که هیچی اگه بازگشت ندادن میرم مرکز خدماتشون پیگیری میکنم، ازهمتون ممنونم، فقط دوستان شما هم ایمیل بزنید تا 1کم طراحی این کنترل حسابشون رو درست کنن خیلی نامفهومه! اینم آدرس ایمیل شکایات :

شما بهتره پسوردتون را تغییر بدین. شاید یکی غیر از شما هم از وایمکس استفاده می کنه البته احتمالش کمه.
    البته این طور که شما می گید هر دقیقه 6 مگ یعنی در ساعت باید 360 مگ اضافه بزنه که فکر نکنم این طور باشه. شما در قسمت لیست تون مقدار باقی مونده را بگین ... من هنوز فکر می کنم شما یه صفر اضافی حساب می کنین

9. این کاربر از hesam 63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ŞHÍЯÍŃ جان وایمکس نیاز به هیچ خطی نداره، شما میتونین 128 نامحدود بگیرین که البته هر چی بخواین میتونین از ترافیکش استفاده کنین (10 گیگ، 20گیگ یا بیشتر هرچی عشقته)، طرح مودم رایگان هم طرح 1ساله داشت که شما باید هزینه یکسال رو پرداخت میکردین، 1طرح سه ماهه هم هست که با پرداخت هزینه 3ماه مودم رایگان میگیرین،بهتره برین داخل سایت ایرانسل اطلاع کسب کنید، مبین نت هم پرداخت 1ساله مودم رایگان میده، برای اطلاع از سیگنال دهی بهترین راهش اینه که 1مودم از آشناهتون که وایمکس دارن قرض بگیرین ببرین خونتون امتحان کنین ازلحاظ سرعت دانلود امتحان کنید ولی پستهای قبلیو حتما بخونید چون مشکلات زیادی هم این اینترنت وایمکس داره.
    بیا دوست عزیز اینم تعرفه ها و طرحها :
    جشنواره زمستان ۹۰ وایمکس ایرانسل
    ۱ دی تا ۲۹ اسفند ۹۰

یک مودم رایگان با پرداخت اشتراک یک‌ساله!

در جشنواره زمستان ایرانسل تمامی شما عزیزان می‌توانید با پرداخت هزینه‌ای مقرون به صرفه، از اشتراک یک ساله طرح های تعرفه زیر و همچنین یک مودم رایگان USB یا Wi-Fi بهره‌مند شوید. جزئیات این طرح در جدول زیر آمده است:

اینترنت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه و ۱ گیگابایت ترافیک ماهانه فقط با ۵۰۵۰۰ ریال!

بر اساس این طرح، شما متقاضیان وایمکس می‌توانید با پرداخت هزینه استثنایی اشتراک ماهانه تنها ۵۰.۵۰۰ ریال (با احتساب ۴% مالیات بر ارزش افزوده) و انتخاب مودم دلخواه خود، از خدمات وایمکس ایرانسل بهره‌مند شوید.

یک مودم رایگان با پرداخت اشتراک ۳ ماهه!

شما علاقه‌مندان به استفاده از وایمکس ایرانسل می‌توانید، در فاصله زمانی ۱ دی تا ۲۹ اسفند ۹۰، با انتخاب طرح تعرفه نامحدود با سرعت ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه و پرداخت یکجای هزینه اشتراک ۳ ماه اول در هنگام ثبت نام، علاوه بر ۵% تخفیف در هزینه اشتراک خود، از یک دستگاه مودم رایگان USB یا Wi-Fi بهره‌مند شوید.

جدول قیمت تعرفه‌های وایمکس ایرانسل:

- هزینه نصب و راه اندازی مودم (با احتساب مالیات) ۸۳۲۰۰ ریال می باشد.
    - کلیه قیمت‌های فوق با احتساب ۴% مالیات بر ارزش افزوده ارائه شده‌اند.
    - ارائه خدمات به متقاضیان استفاده از سرعت های بیشتر از ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه، مشمول قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور می باشد.

توجه:

سرویس‌های بلندمدت ۳ و ۱۲ ماهه تنها مختص کاربران جدید است.
    پیش از اتمام دوره ۳ یا ۱۲ ماهه مذکور، تغییر طرح تعرفه و انتخاب سایر گزینه‌ها امکان‌پذیر نمی‌باشد.
    کاربرانی که مایل باشند طرح‌های ۳ یا ۱۲ ماهه خود را تمدید نمایند می‌بایست پیش از اتمام دوره، مبلغ اشتراک مربوطه را
    پرداخت کنند. در غیر این صورت، تعرفه آنها به صورت خودکار به طرح ماهانه معادل تغییر خواهد کرد.
    در صورت انتخاب تعرفه‌های بلندمدت با مودم رایگان، لطفا اطمینان حاصل نمایید که در قسمت مدل مودم، مودم‌هایی که
    در انتهای نام آنها کلمه Raygan قید شده است را انتخاب نمایید. در غیر این‌صورت ثبت نام شما لغو خواهد شد.

تعرفه ها :

- گزینه های اشتراک سرویس اعتباری وایمکس در جدول زیر نشان داده شده اند:

- گزینه های اشتراک طرح های شش ماهه ( مختص کاربران فعلی که تمایل دارند طرح خود را تمدید نمایند ) در جدول زیر ارائه شده اند:

سرویس دائمی:
    کاربران سرویس دائمی می‌توانند تا میزان مورد نظر خود از این سرویس استفاده کنند، با این تفاوت که این گروه از کاربران باید در پایان دوره، صورتحساب پرداخت کنند. لازم به ذکر است که مهلت پرداخت برای دوره جدید این دسته از کاربران ۳۰ روز پس از صدور صورت حساب می باشد. این کاربران در زمان ثبت نام و اشتراک سرویس، مبلغی را به عنوان سپرده‌ در اختیار ایرانسل قرار می دهند که میزان سقف مصرف آنها، بر اساس مقدار سپرده مذکور تعیین می‌شود و از آنجایی که دوره مصرف برای این کاربران دو ماهه می باشد، لازم است در هنگام ثبت نام علاوه بر سپرده، هزینه اشتراک را برای دو ماه بپردازند. در پایان مدت قرارداد یا در صورتی که در هر زمان تصمیم به خاتمه آن بگیرید، سپرده پرداختی به شما مسترد خواهد شد. برای اشتراک سرویس دائمی، ابتدا لازم است یکی از طرح‌های تعرفه ارائه شده توسط ایرانسل را انتخاب کنید. ابتدا گزینه‌های موجود برای کاربران دائمی را بررسی نموده و مناسب‌ترین طرح را انتخاب نمایید. آنگاه، لازم است نسبت به خرید یک طرح تعرفه که شامل سرعت مورد نظر و میزان ترافیک ماهانه دلخواه تان است اقدام نمایید. همچنین، می توانید با خرید بسته‌های افزایشی، حجم ترافیک مصرفی یا دوره اعتبار بسته خود را افزایش دهید. شما بر اساس سقف اعتبار خود، به گزینه‌های بسیاری دسترسی داشته و در صورت داشتن اعتبار کافی، می توانید هریک از آنها را که مطلوب شماست خریداری کنید.
    لطفاً توجه داشته باشید که کلیه کاربران وایمکس ایرانسل، صرف نظر از روش پرداخت انتخابی خود می‌توانند در هر زمان به ریز صورتحساب و جزئیات استفاده خود از خدمات، دسترسی داشته باشند.

- گزینه های اشتراک سرویس دائمی وایمکس در جدول زیر نشان داده شده اند:

11. این کاربر از dariavosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام دوستان

یکی از دوستام میخواد وایمکس ایرانسل بگیر چند تا سوال دارم

خط لازم داره؟؟

سرویس 128 با ترافیک بالا داره مثلا 10 گیگ چنده؟؟

هنوز شرایطی داره که مودم رایگان بدن؟؟

وضعیت اش توی شرق تهران چطور؟؟از نظر آنتن دهی؟

ممنون میشم زودتر جواب بدید
    برای وایمکس نه به خط نیازه و نه به سیمکارت
    سرویسهای حجمی فقط 3 گیگ داره
    برای تهیه مودم رایگان یا باید اشتراک 3 ماهه نامحدود بگیری و یا باید اشتراک 1 ساله محدود بگیری
    برای اطلاعات بیشتر برو به سایت وایمکس

13. 3 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه دوست خوب نمیگم هر1دقیقه 6مگ کم میکنه یعنی همیشه اینطوری نیست ولی تا حالا 3 یا 4بار اینجوری شده در کل توی این 6روز نزدیک 600 مگابایت واسه من کارکرد الکی زده،اون عددی که من گفتم مقدار مصرف بود، اینم مقدار باقیمونده : 185831!؟

15. این کاربر از dariavosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ŞHÍЯÍŃجان وایمکس نیاز به هیچ خطی نداره، شما میتونین 128 نامحدود بگیرین که البته هر چی بخواین میتونین از ترافیکش استفاده کنین (10 گیگ، 20گیگ یا بیشتر هرچی عشقته)، طرح مودم رایگان هم طرح 1ساله داشت که شما باید هزینه یکسال رو پرداخت میکردین، 1طرح سه ماهه هم هست که با پرداخت هزینه 3ماه مودم رایگان میگیرین،بهتره برین داخل سایت ایرانسل اطلاع کسب کنید، مبین نت هم پرداخت 1ساله مودم رایگان میده، برای اطلاع از سیگنال دهی بهترین راهش اینه که 1مودم از آشناهتون که وایمکس دارن قرض بگیرین ببرین خونتون امتحان کنین ازلحاظ سرعت دانلود امتحان کنید ولی پستهای قبلیو حتما بخونید چون مشکلات زیادی هم این اینترنت وایمکس داره.
    بیا دوست عزیز اینم تعرفه ها و طرحها :

جشنواره زمستان ۹۰ وایمکس ایرانسل
    ۱ دی تا ۲۹ اسفند ۹۰

یک مودم رایگان با پرداخت اشتراک یک‌ساله!

در جشنواره زمستان ایرانسل تمامی شما عزیزان می‌توانید با پرداخت هزینه‌ای مقرون به صرفه، از اشتراک یک ساله طرح های تعرفه زیر و همچنین یک مودم رایگان USB یا Wi-Fi بهره‌مند شوید. جزئیات این طرح در جدول زیر آمده است:

اینترنت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه و ۱ گیگابایت ترافیک ماهانه فقط با ۵۰۵۰۰ ریال!

بر اساس این طرح، شما متقاضیان وایمکس می‌توانید با پرداخت هزینه استثنایی اشتراک ماهانه تنها ۵۰.۵۰۰ ریال (با احتساب ۴% مالیات بر ارزش افزوده) و انتخاب مودم دلخواه خود، از خدمات وایمکس ایرانسل بهره‌مند شوید.

یک مودم رایگان با پرداخت اشتراک ۳ ماهه!

شما علاقه‌مندان به استفاده از وایمکس ایرانسل می‌توانید، در فاصله زمانی ۱ دی تا ۲۹ اسفند ۹۰، با انتخاب طرح تعرفه نامحدود با سرعت ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه و پرداخت یکجای هزینه اشتراک ۳ ماه اول در هنگام ثبت نام، علاوه بر ۵% تخفیف در هزینه اشتراک خود، از یک دستگاه مودم رایگان USB یا Wi-Fi بهره‌مند شوید.

جدول قیمت تعرفه‌های وایمکس ایرانسل:

- هزینه نصب و راه اندازی مودم (با احتساب مالیات) ۸۳۲۰۰ ریال می باشد.
    - کلیه قیمت‌های فوق با احتساب ۴% مالیات بر ارزش افزوده ارائه شده‌اند.
    - ارائه خدمات به متقاضیان استفاده از سرعت های بیشتر از ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه، مشمول قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور می باشد.

توجه:

سرویس‌های بلندمدت ۳ و ۱۲ ماهه تنها مختص کاربران جدید است.
    پیش از اتمام دوره ۳ یا ۱۲ ماهه مذکور، تغییر طرح تعرفه و انتخاب سایر گزینه‌ها امکان‌پذیر نمی‌باشد.
    کاربرانی که مایل باشند طرح‌های ۳ یا ۱۲ ماهه خود را تمدید نمایند می‌بایست پیش از اتمام دوره، مبلغ اشتراک مربوطه را
    پرداخت کنند. در غیر این صورت، تعرفه آنها به صورت خودکار به طرح ماهانه معادل تغییر خواهد کرد.
    در صورت انتخاب تعرفه‌های بلندمدت با مودم رایگان، لطفا اطمینان حاصل نمایید که در قسمت مدل مودم، مودم‌هایی که
    در انتهای نام آنها کلمه Raygan قید شده است را انتخاب نمایید. در غیر این‌صورت ثبت نام شما لغو خواهد شد.

تعرفه ها :
    - گزینه های اشتراک سرویس اعتباری وایمکس در جدول زیر نشان داده شده اند:

- گزینه های اشتراک طرح های شش ماهه ( مختص کاربران فعلی که تمایل دارند طرح خود را تمدید نمایند ) در جدول زیر ارائه شده اند:

سرویس دائمی:
    کاربران سرویس دائمی می‌توانند تا میزان مورد نظر خود از این سرویس استفاده کنند، با این تفاوت که این گروه از کاربران باید در پایان دوره، صورتحساب پرداخت کنند. لازم به ذکر است که مهلت پرداخت برای دوره جدید این دسته از کاربران ۳۰ روز پس از صدور صورت حساب می باشد. این کاربران در زمان ثبت نام و اشتراک سرویس، مبلغی را به عنوان سپرده‌ در اختیار ایرانسل قرار می دهند که میزان سقف مصرف آنها، بر اساس مقدار سپرده مذکور تعیین می‌شود و از آنجایی که دوره مصرف برای این کاربران دو ماهه می باشد، لازم است در هنگام ثبت نام علاوه بر سپرده، هزینه اشتراک را برای دو ماه بپردازند. در پایان مدت قرارداد یا در صورتی که در هر زمان تصمیم به خاتمه آن بگیرید، سپرده پرداختی به شما مسترد خواهد شد. برای اشتراک سرویس دائمی، ابتدا لازم است یکی از طرح‌های تعرفه ارائه شده توسط ایرانسل را انتخاب کنید. ابتدا گزینه‌های موجود برای کاربران دائمی را بررسی نموده و مناسب‌ترین طرح را انتخاب نمایید. آنگاه، لازم است نسبت به خرید یک طرح تعرفه که شامل سرعت مورد نظر و میزان ترافیک ماهانه دلخواه تان است اقدام نمایید. همچنین، می توانید با خرید بسته‌های افزایشی، حجم ترافیک مصرفی یا دوره اعتبار بسته خود را افزایش دهید. شما بر اساس سقف اعتبار خود، به گزینه‌های بسیاری دسترسی داشته و در صورت داشتن اعتبار کافی، می توانید هریک از آنها را که مطلوب شماست خریداری کنید.
    لطفاً توجه داشته باشید که کلیه کاربران وایمکس ایرانسل، صرف نظر از روش پرداخت انتخابی خود می‌توانند در هر زمان به ریز صورتحساب و جزئیات استفاده خود از خدمات، دسترسی داشته باشند.

- گزینه های اشتراک سرویس دائمی وایمکس در جدول زیر نشان داده شده اند:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •