فکر نمیکنم پچ اصلی کونامی ترانسفرها رو درست کنه
یه جایی تو یه فروم خارجی خوندم مشکلات کانکت شدن انلاین بازی و یه چند تا ایراد ریز دیگه رو برطرف میکنه فقط
تازه تا زمانی که کرکش موجود نیست نصبش نکنید
فکر نمیکنم پچ اصلی کونامی ترانسفرها رو درست کنه
یه جایی تو یه فروم خارجی خوندم مشکلات کانکت شدن انلاین بازی و یه چند تا ایراد ریز دیگه رو برطرف میکنه فقط
تازه تا زمانی که کرکش موجود نیست نصبش نکنید
با توجه به پست های قبلیت فکر کنم شما واگذار کردی به مربی اسکات ؟ درسته ؟
بازی 3-0 رو شما YES گزاشتی ؟
دوستان كسي نميدونه من بايد چكار كن
اگه از همون کرک دوباره استفاده کنی توی بازی تغییری ایجاد نمیشه درواقع پچ بی تاثیر بوده و این نیاز به یک پچ دیگه داره.
من دانلود کردم پچ رو ولی چون کرک رو نداشتم نتونستم بفهمم چی تغییر کرده.
حالا باید منتظر کرک باشیم.![]()
دوستان نسخه کنسولی هم انقدر شخمی هست
باید هی با پچ و مچ درستش کنیم یانه
اصلا پرو رو کنسول حال میده یا رو پی سی
سلام دوستان از مستر لیگ بیشتر بگید
آره منم از سیاوش طبقه پائین پاساژ طلا تهیه کردم بازی رو
با سلام
من امروز Pro Evolution Soccer 2010 رویه ویندوز 7 که همه بازیهارو روش نصب میکنم ونصب کردم ولی وقتی وارد بازی میشم تیک میزنه نتند نتد .نمیدونم برایه من فقط روی ویندوز 7 اینجوریه یا همه این مشکلو دارن.رویه ایکسپی این مشکلو ندارم و بازی به راحتی رو یه اخرین رزولوشن و بالاترین کیفیت روون اجرا میشهدر ضمن هم روی ویندوز 7 و هم رویه ایکسپی اخرین درایور نیویدیارو نصب دارم.رویه ویندوز 7 رویه همه رزولوشنها تک میزنه واقعا اعصابمو خورد کرده چون حتی وقتی میزارم رو 800*600 یا همون پایینترین رزولوشن تو سون و کیفیتو پایینترین میزارم بازم تیک میزنه.
مشخصات سیستمم به شرحه زیره
cpu:intel coredu 8500 3.166 gig
vga:geforce9600 gt
ram 2gig ocz ddr3 bus1333
منم این مشکلو دارم سیستمم همینه خواهشن یکی کمک کنه .من ویروس ندارم درضمن تنظیمات بازی رو چند بار تغییر دادم اما مشکل حل نشد تازه اگه بازی رو روی high بزارم سریعتر هم میشه. لطفا کمک کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)