تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 625 از 1135 اولاول ... 1255255756156216226236246256266276286296356757251125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,241 به 6,250 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

دوستان سلام
    در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
    محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
    من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
    از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
    اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست

این هم لینک سایت خبری:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
    خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه

شاد باشید

2. 6 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه midas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کسی هم کاری نکرد منم خودم ایمیل را فرستادم ظهر.سه ساعت بعد زنگ زدن کلی چرتو پرت اخرشم گفتن سرعت روز شما 4 مگ هست سرعت شبانه هام در حد 512
    بعد که با واحد شارژ صحبت کردم واسه استرداد الکی قول این داد که داریم مشکل پهنای باند استان فارس را حل می کنیم صبر کنید.
    دوستان اگه تغییری میخوان یه لیست 100نفری معترض جمع کنند مطمئنا تاثیر خودشو میگزاره

4. 5 کاربر از midas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

adsl من يعد از كابل برگردون مخابرات قطع شده و الان 3 هفته هست .
    مبين نت ميگه خط شما رفته روي كافوي يك مركز ديگه و فعلاً تجهيزات نداريم. ( تاريخ مشخص هم اعلام نميكنن)
    سپنتا (بيست نت) ميگه شركت ديگه اي روي خط شما هست و بايد اون رانژه رو ورداره تا ما اقدام كنيم و فعلاً هم پورت خالي نداريم.
    تا حالا 10 بار زنگ زدم مبين نت و خواهش كردم شما كه تجهيزات ندارين چرا خط من رو از رانژه در نميارين تا با بيست نت قرار ببندم . ( نامردهاي پست فطرت به عمد نامه جمع آوري روي نميفرستن مخابرات)
    به نظرتون چيكار كنم

6. 3 کاربر از kamran2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

adsl من يعد از كابل برگردون مخابرات قطع شده و الان 3 هفته هست .
    مبين نت ميگه خط شما رفته روي كافوي يك مركز ديگه و فعلاً تجهيزات نداريم. ( تاريخ مشخص هم اعلام نميكنن)
    سپنتا (بيست نت) ميگه شركت ديگه اي روي خط شما هست و بايد اون رانژه رو ورداره تا ما اقدام كنيم و فعلاً هم پورت خالي نداريم.
    تا حالا 10 بار زنگ زدم مبين نت و خواهش كردم شما كه تجهيزات ندارين چرا خط من رو از رانژه در نميارين تا با بيست نت قرار ببندم . ( نامردهاي پست فطرت به عمد نامه جمع آوري روي نميفرستن مخابرات)
    به نظرتون چيكار كنم
    شما برو مخابرات مرکزت اگه کارت نشد برو مخابرات اصلی قصرالدشت قبلا یه خانمی قسمت دیتا بود رانژه را برمی داشت و .../ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم بیشتر اطلاع داشته باشه در این مورد

8. 3 کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان سلام

محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ شاد باشید
    سند این حرف رو لطف میکنی؟ کجای سایت تنظیم مقررات رادیویی نوشته؟

10. 4 کاربر از ali7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

دیگه به اینجا سر نمیزنه. تو تمام تاپیک ها پست زده. با پیام خصوصی ازش بپرس به ما هم بگو

12. 2 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

این سرویس های جدید و مسخره ی اسیانک دیگه چیه؟شبانه نیم بها؟باید حتما 5 گیگ به بالا بگیری اون هم ماهیانه تا شبانه بهت رایگان بدن!
    کسی تعرفه شرکت بیست نت داره؟خوب هست شبانش؟مرکز مدرسم.میرم توی سایتش هیچی از تعرفه هاش نمیفهمم!!!من 11 شهریور میخوام از اسیاتک بیام بیرون.سریع بیست نت برام وصل میکنه؟

14. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این سرویس های جدید و مسخره ی اسیانک دیگه چیه؟شبانه نیم بها؟باید حتما 5 گیگ به بالا بگیری اون هم ماهیانه تا شبانه بهت رایگان بدن!
    کسی تعرفه شرکت بیست نت داره؟خوب هست شبانش؟مرکز مدرسم.میرم توی سایتش هیچی از تعرفه هاش نمیفهمم!!!من 11 شهریور میخوام از اسیاتک بیام بیرون.سریع بیست نت برام وصل میکنه؟
    سلام
    برای تعرفه برید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نداره.بله سریع وصل میکنن.

16. 4 کاربر از gtairani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

یه سرچ ساده توی همین فروم هم می زدید پیداش می کردید
    تاپیکی که از خبرگزاری مهر نقل کرده:

قانونی که به قول زننده این تاپیک هم به تصویب رسیده و هم نرسیده؛ مصوب 1390 هم هست. در ضمن جدای این قضیه ما طبق آماری که گرفتم این قضیه صحت داره

18. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

اگه مشکل رانژه و کابل برگردون دارید،میتونید از وایرلس همیارنت هم اشتراک بگیرید.قیمت و کیفیتش خیلی خوبه...

20. 4 کاربر از MILAD99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •