اوه اوه.من که میگم اون شهر رو بیخیال شید.چون دهنتون سرویس میشه.الان هم که خرجی براش نکردید.برید یه جای دیگه دوباره شهر بزنید.وگرنه هر روز پاس اوت میشید.
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اوه اوه.من که میگم اون شهر رو بیخیال شید.چون دهنتون سرویس میشه.الان هم که خرجی براش نکردید.برید یه جای دیگه دوباره شهر بزنید.وگرنه هر روز پاس اوت میشید.
آخه چه فکری کردید اونجا شهر رو ساختید؟
سازندش بیاد توضیح بده ببینم.شاید ما اشتباه میکنیم.حتما یه نکته ای داشته!!!
علیرضا خودت یدونه بساز.
امضای من رو بخونید !
نترسید برادران من..
بذارید اونا از شما بترسن!!!!!
بابا یه جور میگی حالا انگاز شهره چی داره!
اونم تازه تاسیسه نترسید بیاید
هادی بابا اونا نوبن بیاید میفهمید هیچی نیستن تازه میتونیم باهاشون الینس یا nap بشیم اگه بعدا مشکل وجود داشت
من که اصلا نیستم.
برای خودتون میگم.
تازه تاسیسه فقط یه لیست بلند بالا درخواست اینویت دادن بهش
الان یه 10 نفری داره که لولشون 11 هست
بانک و هتل 2
جنرال استور
تیلور 2
چیزی نیست که
برو بچ من به اندازه ی کافی پول دارم.
بسازم یدونه؟
می گم یه فکر توپ.
از الان می ریم تو کار دیپلماسی.
بهشون یه میل بلند بالا می زنم میگم یا حرفه ای های ایرانیم. می خوایم کنار شهر شما بسازیم و توپش کنیم تا با هم جلو بریم . این منطقه رو بگیریم.
چطوره؟
منم میخواستم از اونا استفاده کنمبهشون یه میل بلند بالا می زنم میگم یا حرفه ای های ایرانیم. می خوایم کنار شهر شما بسازیم و توپش کنیم تا با هم جلو بریم . این منطقه رو بگیریم.
الان ما هتل نداریم در نتیجه میتونیم با 10$ که پولی نیستش از هتل اونا استفاده کنیم + تیلور دارن و جنس هامون رو اونجا بفروشیم + ما به زودی با 7 ساختمون ساز پیشرفت شایانی میکنیم و میتونیم از اونا استفاده کنیم ...
خیلی دوست داری شهر دار بشی میتونی اینوایتر ما باشی : دیبسازم یدونه؟
طبق خبر هایی که به دستم رسیده تا چند روز دیگه ورژن جدید میاد ! ( یعنی بد بختی )
برای همین من دارم با تمام قوا روی resistant کار میکنم تا هرچی دوئلر داریم بریزیم داخل شهر و نزاریم که کسی بهمون تجاوز کنه : دی ( هرچند که اسم شهر پرونست : دی )
قربون اون نظر های گلت : دیعلیرضا خودت یدونه بساز.
این ادمینش اسکلهاینقدر تابلو نباش ریپورت میدن به ادمین چک میکنه وقتی کاراکتر لباس نداره خیلی تابلوئه خودت جوین شهر شو و اونا رو بفرست بیرون و باهاشون کار کن بعد اینوایتشون کن پولو بریز بعد دوباره بندازشون بیرون.
من که تاحالا کسی رو ندیدم بن شده باشه !! : دی
ما الان جزو 20 شهر برتر هستیم
به زودی هم به 10 شهر برتر خواهیم رسید
شما ها که محافظان شهر هستین انقدر میترسین ... دیگه وای به حال شهر : دی
اونا فوقش شاید بتونن مارو اذیت کنن ... ولی ما هم میتونیم بلایی به سرشون بیاریم که پشیمون بشن
در هر صورت اگه ببینن ما پیشرفتمون قابل توجه هست و داریم خوب کار میکنیم ، با ورژن جدید که امکان دوست و دشمن شدن هستش میتونیم باهاشون دوست بشیم و کل ورلد رو بگیریم
موفق باشید
محمد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)