چرا اتفاقا چندتا منو از barcelona یادمه بود ......
حالا نمیدونم شما منظورتون از (درست و حسابی)چیه؟!
چرا اتفاقا چندتا منو از barcelona یادمه بود ......
حالا نمیدونم شما منظورتون از (درست و حسابی)چیه؟!
دوست عزیز توضیح خیلی کاملش در قسمت کوماند لیست هست
ولی من در حد خودم یه توضیح میدم (از ورژن 3 دارم بازی میکن pes را) : تو فاصله 18 تا 24 متر باید هنگام ضربه جهت عقب را بگیری تا زمانی که شوت را بزنه و قدرت شوت را باید تقریبا بین 40 تا 50 % (بستگی به بازیکنت داره)
اگه فاصله بین 25 تا 28 بود نباید جهت عقب را بگیری و فقط شوت میزنی قدرت شوت هم میتونه بین 45 تا 55 درصد باشه
اگه فاصله بیشر بود بهت پیشنهاد میکنم شوت نزنی چون در بهترین حالت میتونی کرنر بگیری باشوت , ولی اگه خواستی بزنی جهت جلو را نگه دار وشوت بزن بازیکن با بیشرین قدرتش شوت میزنه که اکثر موقع ها به دیوار دفاعی میخوره . قدرت شوت هم بین 50 تا 60 میتونه باشه
در ضمن قبل از شوت باید جهت بازیکن را 10 تا 15 دجه به سمت تیر مخالف دروازبان بیاری تا توپ به سمت گوشه بره نره وسط
موفق باشی![]()
من تو سایت gaming access فقط یک منو از بارسا دیدم که الان هم از اون دارم استفاده می کنم اما زیاد جالب نیست و خیلی ساده هست.
اگه چیزی از بارسا دیدی ممنون میشم بذاری.
ببینید من هم اوایل که تازه PES بازی میکردم اصلا نمیدونستم چطوری باید ضربه آزاد زد کلی Replay دارم از انواع ضربه آزاد ها هر ضربه آزاد توسط هر بازیکنی گل نمیشه مونده به استایل بازیکن یه بازیکن هست استایلش یه جوری هست که کلا زیر توپ میزنه کلا اگه دقت کرده باشید توی Motion چند نوع استایل برای پنالتی و ضربه آزاد گذاشته مطمئن باشید اونا رو واسه دکور نذاشته همگی یه خاصیتی دارند کاش حوصله داشتم آموزش گام به گام میذاشتم میتونم هر بار یه Replay بذارم و بگم چطوری میشه اون ضربه رو زد یه استایل هست فکر کنم شماره 2 یا 3 هست مثه روبرتو کارلوس میزنه این استایل برای ضربه آزاد هایی خوبه که تقریبا توی دور و بر نیمدیاره محوطه جریمه هست شما اول جهتی رو که دروازبان ایستاده نشونه میگیرید جهت جلو + R1 رو نگه میدارید شوت رو به اندازه یک چهارم حالا یه ضره کمتر هم شد چه بهتر پر میکنید و شوت شما درست میره گوشه دروازه با شدت ضربه ای که عکس العمل دروازبان برای گرفتن توپ کافی نیست این نوع ضربه آزاد زمانی کار سازه که بازیکن شما کلا شوتش قوی باشه و دروازبان حریف هم (بوفون نباشه) پیتر چک خیلی راحت گل میخوره این مدل ضربات رو ولی بوفون نه والدس هم خوب میگیره ولی نه به خوبی بوفون اگه بازیکن شما خیلی قوی نباشه و دروازبان بوفون باشه بهتره گل کردن این نوع ضربه آزاد رو فراموش کنید. فرصت شده چند نوع دیگه اموزش میدم سعی میکنم ریپلای هم بذارم براتون
به نظر من استایل پیرلو از همه بهتره
من با این استایل همه ضربه ازادهایی که میزنم توی چارچوبه
بیشترشون هم گل میشه....مگر این که دروازه بان یه کاری بکنه
سلام
من با تیم بایرن مونیخ داشتم لیگ بازی میکردم به بازی یازدهم که رسیدم هنگ میکنه از بازی میپره بیرون من آپلودش کردم کسی میتونه این یه بازیرو برام رد کنه بعد سیوشو برام آپلود کنه ممنون میشم![]()
![]()
[]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 09-02-2009 at 01:26.
ولی من الان دارم توی بارسا بازی میکنم .
راستی توی ضربات ایستگاهی چطوری میشه ضربه قوس دار زد .بعضی از ضربات آزاد من خیلی قوس بر میدارن بعضیاشون مستقیم میرن .
بعضی از بازیکنا کاد خیلی زیبایی به توپ میدن .جدا ضرباتشون خیلی تماشایی و چشم نوازه .
با سلام وخسته نباشید به شما دوست عزیز
krauser جان من یه مدتی که دیگه پست های مربوط به edit تیم های پرسپولیس واستقلال رو دنبال نمی کنم .
ایا edit این دوتا تیم رو تموم کردین ؟
اگه تموم کردین لطفا لینک دانلودش رو برام بذارین .
با تشکر ازشما دوست عزیز
قربانتان![]()
اینم اخرین نقل و انتقالات اروپا ( اسپانیا .. ایتالیا .. آلمان .. انگلیس .. فرانسه .. )
فایل متنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنگام ضربه زدن وقتی توپ رو هواست با جهت ها ( چپ و راست ) می تونی به توپ کات بدی .
بازیکنانی که پارامتر swerve شون زیاد تر باشه بهتر ضربه ی کات دار میزنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)