سیمز 3 پک هست یا پکیج سیمز 3 پک رو از تریق لانچر
سیمز 3 پک هست یا پکیج سیمز 3 پک رو از تریق لانچر
دوستانی که در سیمز و پک های آن مشکل دارین
شما اگه سیمز رو نصب کنید و بعد آخرین آپیدتشو بریزید و به نصب پک ها بپردازید هیچ مشکلی نباید به وجود بیاد.
اگر هم مشکلی دارید مشکل از سیمز 3 هست نه پک های آن،پک ها فقط شاید کرکشون مشکل داشته باشه
کرک آپدیت 1.36 رو داره کسی؟
من اول بازی رو نصب کردم بدون کرک.بعدش آپدیت 1.36 رو با حجم حدود 1 گیگ نصب کردم،بعدشم 3 تا پک ریختم که آخریش show time بود.الان باید چه کرکی بریزم واسه اجرای بازی؟ از کجا باید وارد بازی بشم؟
من تو وبلاگم گذاشتم می تونی بری دانلود کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه اونایی که با این ارور مواجه میشن:
“the setup has detected no version of the sims 3 is installed”
“This update requires that a previous version of the application be installed”
منم همین مشکلو داشتم فهمیدم که اشکال از بازیه!
برای همین رفتم بازی اصلیو دانلود کردم. از اینجا :
بعدم بدون اینکه بخوام اون مراحلو طی کنم دیزل استافو از اینجا دانلو کردم که سایت خیلی باحالیه برای sims بازها!
خودش بازیو تا ورژن 14.0.48.017001 آپدیت کرد که با داشتن این ورژن دیگه مشکلی برای نصب فایلها و وسایل مختلف برای بازی وجود نداره!
در ضمن کاملترین سایت برای دانلود های سیمزی:
موفق باشید
دادا این نیویورک که پکیج هست ولی از طریق لانچر نصب میشه یعنی روش دبل کلیک مینی لانچر وا میشه این فایل رو نصب میکنه
این کتی پری هم یکی از پکیج هاست مثل دیزل استاف پک وسایل هست اگه ورژن سیمزت حدود 14 میرسه میتونی این پک رو نصب کنی اگه نه یا از روش بچه ها برو یا مثل من دیزل استاف رو برو بخر تا ورژن 14 و خورده ای واست آپدیت میکنه وهر پکی رو روش میشه نصب کرد
در مورد سوالت واسه لاگین هم حتماً باید تو اون سایت عضو باشی و بتونی هر موقع که خواستی توش لاگین شی اگه نتونی که تو بازی هم نمیتونی انلاین شی
پیشنهاد من : یه اریجین id تازه بساز بعد دوباره عضو شو من چند بار عضو شدم تا درست شد واسم
از طریق لانچر نصب بشه سیمز 3 پک هست من فرمتشو میگم برا عضو شدن میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟انلاینش باحاله؟؟
Last edited by Rc man; 17-08-2012 at 14:19.
من از این سایت crate a world tool beta دانلود کردم ارور میده کسی نمیدونه مشکلش چیه؟برای سیمز تو این سایت گروهی نیست؟
درسته اونی که شما میگی و پک هست من اشتباه کردم ولی باید از طریق لانچر نصب شه
عضو شدن که سادس اول نرم افزار origin id رو باز کن ازت user & password ئهناشی اگه درست کردی که ایمیل و پسووردت رو وارد کن (البته وقتی اریجین id رو وا میکنی ***** شکن رو هم وا کن) اگه درست نکردی هم create an accont فک کنم داره اونو میزنی و ثبت نام میکنی
توی سایت thesims3.com هم برای عضویت باید نام کاربری (origin id) که تو نرم ا افزار origin id داریو وارد کنی با ایمیلی که واسه ساختن origin id استفاده کردی پسوورد هم دست خودته هر چی میخوای وارد کن.
اون بالا که سریال نامبر میخواد رو هم میتونی وارد نکنی ولی بهت میگم چی میشه اگه وارد نکنی
حالا اگه وارد بازی شدی و آنلاین باشی میتونی حال و احوالت و هر چی که میخوای رو بنویسی و post رو بزنی که در این صورت تو پروفایلت تو اون سایت ذخیره میشه
البته بگم واسه آنلاین بازی کردن فک کنم شوتایم لازمه ها
خب اگه انلاین باشی و سریال نامبر استفاده نشده نداشته باشی اون وقت از امکاناتی مثل عکس گرفتن از بازی و share کردن در سایت برخوردار نیستی
همینطور از اینکه بتونی سیم های دیگه ( (سیم هایی که مثلاً خود من ساختم) ( سیم های آنلاین) ) به خونت دعوت کنی بی بهره ای
اگه آنلاین باشی و سریال نامبر ارجینال نداشته باشی آنلاین بودن فایده ای نداره اگه دیدی نمیتونی آنلاین بشی خودتو ناراحت نکن
با سلام
این ارور یعنی چی؟؟؟
Please Make Sure Your Game has the Latest software Updates
باید ورژن 1.36 دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)