تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 625 از 1081 اولاول ... 125525575615621622623624625626627628629635675725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,241 به 6,250 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    من از kaspersky internet security 2008 استفاده ميكنم.چند روزي هست كه نمي تونم آپديتش كنم يعني براي آپديت شدن به سرور kaspersky وارد نميشه بدتر از اون هم اينه كه وارد هيچ كدام از سايتهاي مربوط به انتي ويروس ها نميشه مي خواستم بدونم به غير از سايت kaspersky سايت ديگه اي آپديت هاي بروز اين آنتي ويروس رو ميزاره كه دانلود كنم.يا از دوستان كسي لطف ميكنه آپديت جديد kaspersky internet security 2008 خودش رو برام بزاره(اپديت مربوط به امروز يا يكي دو روز پيش باشه)
    واقعن كلافه شدم...
    سيستم شما آلوده به ويروس شده و دليل آپديت نشدن كاسپر و عدم امكان ورود به سايت آنتي ويروسها همين آلودگي سيستم به ويروس ميباشه.

سلام دوستان

من لینک دانلود آخرین ورژن کسپر را میخواستم + key ها

در ضمن میخواستم بدونم کدوم آنتی ویروس بهتره؟
    لينك دانلود آخرين نسخه محصولات كاسپر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد key به تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر مراجعه كنيد.

در مورد بهترين آنتي ويروس ميتونيد به پست اول تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها در همين انجمن مراجعه نماييد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه V.Valizadeh9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام من تازه نصبش کردم (کسپر 10 رو ) و با دیال آپ هم نمیشه آپدیتش کرد .
    کسی میتونه آپدیتشو برام بزاره تا بصورت آفلاین آپدیتش کنم ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام من تازه نصبش کردم (کسپر 10 رو ) و با دیال آپ هم نمیشه آپدیتش کرد .
    کسی میتونه آپدیتشو برام بزاره تا بصورت آفلاین آپدیتش کنم ؟
    در صورت استفاده از اينترنت سكيوريتي كاسپر ميتونيد آپديتهاي آفلاين را از لينك زير دانلود نماييد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

در مورد پیغام فلش،اسکن در اکثر محصولات امنیتی جزیی از گارد فعال نیست چون فقط با درخواست کاربر شروع به کار میکنه. در کاسپر 2010 هم وقتی گارد فعال نیست، اسکن و آپدیت رو میشه انجام داد.
    حتی اگر غیر فعال (paused) شده باشه،زمان وارد کرن فلش دیسک،به طور خودکار پیغامی میده که خب البته کاربر میتونه انتخاب کنه...بنابراین نتیجه میگیرم حتی زمانیکه گارد امنیتی فعال نیست ، هنوز هم قدری ارزیابی صورت میگیره...
    اون گراف رو تا اونجا که من میدونم به غیر از اعداد و ارقامش هیچ کارایی دیگه ای نداره و مربوط به Interface یا محیط ظاهری برنامه هست.
    بله دوست عزیز بنده منظورم به قیافه ی نرم افزار نیست....منظورم به اعمالی از نرم افزار هست که این گزارش به اونها اشاره داره !
    با تشکر از شما دوست عزیز
    عدد Total scanned رو دیدم در محیط دسکتاپ و بدون اینکه کاری بکنم افزایش پیدا میکنه. فکر نکنم به اون صورت باشه که داخل پارتیشن ها بره ولی شاید نقاط حساس رجیستری رو دایما زیر نظر داره.
    با باز کردن فولدرها هم بله عدد موارد اسکن شده زیاد میشه. البته باز هم میگم چیز خاصی نیست و همون گارد فعال نسخه های قبل هست که حالا عملکردش رو در 2010 با گرافیک و آمار به رخ کشیده میشه.
    با توجه به دقتی که توی چند روز گذشته به خرج دادم و نمونه ای که براتون مثال می زنم ، باهاتون موافق نیستم . مثلا :
    یه دونه فلاپی وارد درایو کردم(و اصلا هم بازش نکردم تا دو روز،وقت نشد)بعد زمانیکه سیستم چندین دقیقه بود که پردازه ی جدیدی رو شروع نکرده بود(یا حداقل تا اونجا که به کاربر مربوط میشه)و لا اقل میشه گفت که با درایو فلاپی کاری نداشتم،توی همون دقایقی که کاسپر بدون درخواست کاربر داره یه آنالیزهایی انجام میده از جاهای مختلف سیستم (و نشونش هم همون تپش معروف خودمونه) صدای خونده شدن درایو فلاپی میومد و جالب اینه که همن الان که براتون دارم تایپ می کنم هم همین مسئله پیش اومد،بدون اینکه توش فلاپی باشه ، به علاوه گاهی پیغامی میده مربوط به فایلی که مثلا تو یه پارتیشنی هست که اونجا نرم افزارهامو نگه می دارم و نصب شده هم نیست و من کاربر هم تقاضای اسکن نکردم ،اما خب مشخصه که رفته اسکن کرده و متیجه شو به من نشون داده و نکته ش اینه که در همون زمانیه که می تپه !نمیدونم شما تا حالا توجه کردین یا نه !
    و گاه و بیگاه این کار انجام میشه(گرچه خطرناک نیست بلکه بر عکس)اما خب هزینه بر هست و حتی فکر می کنم استهلاک سخت افزاری ( حداقل در رابطه با هارد ) رو افزایش میده و چه لزومی داره وقتی بنده همون ابتدای نصب کاسپر یک اسکن کامل انجام دادم،دوباره چنین بازرسیهایی از مناطق غیر مهم انجام بشه !؟

در کل به نظر من، کم کردن بار پردازشی فعالیت آنتی ویروس وظیفه لابراتوار کاسپراسکای هست که با ارایه هر ورژن جدید به شکل تقریبا محسوس دارند انجام میدند. هر گونه به هم زدن تنظیمات و توصیه ها و روش کار Recommended با کاسپراسکای توصیه نمیشه.

با مشخصات سخت افزاری متوسط، ورژن های آخر کاسپر مشکل خاصی ندراند. اما مثلا رم 512 شما زیر متوسط به حساب میاد. اگر امکام ارتقا سیستم رو ندارید من استفاده از محصولات سبکتر مثل ناد یا آویرا رو به جای تغییر عملکرد نورمال کاسپر پیشنهاد میکنم.

ضمنا در مورد نسخه 2010 اگر نسخه های 459 یا 463 رو دارید حتما نسخه 736 رو دانلود و نصب کنید و کامل هم آپدیت کنید تا پچ a هم نصب بشه. چون در دو نسخه قبلی مورد root scan خودکار که در ورژن 2010 اضافه شده دارای باگ بود و سیستم رو تا حد زیادی کند میکرد که در نسخه آخر و همینطور پچ a برطرف شد.
    و البته چشم
    بنده نسخه ای که فرمودین رو نصب خواهم کرد تا تصمیم نهاییمو بگیرم که مشتری کاسپر بمونم یا نه
    ازینکه سرتونو درد میارم هم عذر میخوام و امیدوارم جسارت بنده رو عفو بفرمایید

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم فایل آپدیت کاسپرسکی 2010 را از کجا میتونم تهیه کنم آخه اینترنت دیال آپ دارم نمیتونم بصورت آنلاین آپدیت کنم ممنون میشم من را راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم فایل آپدیت کاسپرسکی 2010 را از کجا میتونم تهیه کنم آخه اینترنت دیال آپ دارم نمیتونم بصورت آنلاین آپدیت کنم ممنون میشم من را راهنمایی کنید
    2 پست جلوتر لينك دانلود آپديت آفلاين KIS 2010 را قرار دادم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام

چند روزی هنگام باز کردن آنتی ویروس با این ارور مواجه میشم

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام

چند روزی هنگام باز کردن آنتی ویروس با این ارور مواجه میشم

سيستم شما احتمالا آلوده به ويروس شده.ولي باز با اين حال شما در منوي All Programs به لينك مربوط به Kasper بريد و گزينه Modify,Repair or Remove را انتخاب كنيد و گزينه Repair را بزنيد و يكبار سيستم را ريست كنيد.در ضمن از آخرين نسخه 2010 يعني ورژن 9.0.736 استفاده كنيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hraa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    من وقتی کاسپرسکی 2010 رانصب میکنم دیگه نمیتونم وارد اینترنت بشم! وقتی از طریق دیال آپ وارد میشم روی گزینه
    open port... می مونه و سیتم هنگ میکنه!!!
    درضمن سوال دیگه:
    ميخواستمبدونم با کاسپر ورژن 6 آپديت شده امنيت سيستمم برقراره؟! يعني همين که آپديت شده و کاملا بروز هست از قدرت مناسب و کافي برخورداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

12

سلام بنده هم اکنون انتی ویروس Kaspersky_Internet_Security_2010_v9.0.0.736 را بر روی کامپیوترم نصب کردم اما نمیدانم چرا اکتیو نمیشه یعنی پس از کلیک بر روی گزینه ok در عکس زیر به جای اینکه به صفحه بعدی که شامل دكمه Browse هست برود اما هیچ عکس العملی مشاهده نمیشه ودویاره به صفحه اصلی اکتیو کردن بر میگرده نمی دانم چرا؟ خواهشا بنده را در اکتیو کردن راهنمایی را راهنمایی کنید)

نکته : بنده به اینترنت متصل نیستم در هنگام اکتیو کردن
    گزینه اول را با اتصال به اینترنت چک کردم اما باز هم صفحه مربوط به دکمه Browse نیامد که نیامد چند بار حذف و نصب کردم اما باز هم اکتیو نمیشه...

عکس :

نکته 2 : بنده مدل آنتی ویروسش را به راحتی اکتیو کردم اما نمیدانم چرا مدل سکیوریتی آن داره بازی در میاره ...
    Last edited by sara100; 02-12-2009 at 21:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •