تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 625 از 1045 اولاول ... 125525575615621622623624625626627628629635675725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,241 به 6,250 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در تايپ فرهنگ نامه كه به صورت دو ستوني هست فوت نوت هاي هر ستون زير همان ستون مي آيد اگر بخاهم كه همه يك ستوني و مثل متن يك ستوني نوشته شود چكار بايد بكنم؟
    خيلي ممنون

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چطور باید فونتیک های کلمات لاتین را تایپ کرد بعضی هاش در symbol ها است و خیلی هاش هم نیست

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت دوستان کسی هست در مورد اکسل هم منو راهنمایی کنه

میخوام یه عدد رو تقسیم به عدد دیگه کنم ولی نمیخوام کسری نشون بده آیا میشه مثلا 10 تقسیم بر 7 رو نشون بده 1 و 3 یعنی خارج قسمت و مقسوم رو جداگونه

تو رو خدا کمک کنید خیلی گیرم

متشکرم

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای رسم جدول دیزاین های آماده هستند که یکی در میان خانه ها را رنگی کرده اند

یک ردیف بی رنگ و ردیف بعدی رنگی است

چطور می توان تعیین کرد که آن ردیف رنگی، رنگش دلخواه باشد

یعنی با یک بار انتخاب کل جدول این خانه ها یکی در میان رنگ دلخواه بگیرند.

2- چطور می توان فرمول هایی که با 2007 زده شده را تبدیل به 2003 کرد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من ميخوام توي افيس وقتي زيان كيبورد روي فارسي هست اعداد بصورت قارسي نوشته بشه و وزمانيكه روي انگليسي هست بصورت لاتين
    چيكار كنم؟؟تلان در هر 2 حالت لاتين تايپ ميكنه

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

چطور میشه در یک فایل که دارای چند صفحه هست که عکس هم داره البته ورد هست . صفحات را به ترتیب دلخواه مرتب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من ميخوام توي افيس وقتي زيان كيبورد روي فارسي هست اعداد بصورت قارسي نوشته بشه و وزمانيكه روي انگليسي هست بصورت لاتين
    چيكار كنم؟؟تلان در هر 2 حالت لاتين تايپ ميكنه
    سلام
    File>Option>Advanced>Numeral>Context

داره خودمونی میشه behrooz 2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

برای حذف تکراری ها به مشکل خوردم . سرچ هم کردم چیزی پیدا نکردم اگه ممکنه راهنماییم کنید.

من یه متن طولانی دارم که داخلش یه سری جملات یا پاراگراف ها عیناً تکرار شده . می خواستم از تکراری ها فقط یکیش بمونه و باقیش حذف بشه. آیا راهی وجود داره ؟ ضمناً از قسمت Compare ورد هم استفاده کردم ولی چیزی رو پیدا نکرد.ممنون میشم راهنمایی کنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Darya-eng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می خواستم ببینم فایل های برنامه نویسی را با ورد تایپ می کنند یا برنامه خاصی می خواهد
    بله هر زبان برنامه نویسی محیط خاص خودشو برای اجرا شدن داره.مثلا اس کیو ال در محیط زیر query editorنوشته میشه

با سلام خدمت دوستان
    ميخواستم بدونم راه حلي جديد براي كپي برداري از سايتها و ذخيره سازي اونها در ورد مشخص نشده
    كپي برداري از بعضي از سايتها واقعا آزار دهندس و توي يك پاراگراف هزار جور بازي در مياره
    درحالت عادی که (همونطور که میدونید)Copy&Past
    ولی اگر اجازه کپی کردن نمیده لازمه که shiftرو نگه دارید وبعد dragکنید Copy&Past
    برای رسم جدول دیزاین های آماده هستند که یکی در میان خانه ها را رنگی کرده اند

یک ردیف بی رنگ و ردیف بعدی رنگی است
    چطور می توان تعیین کرد که آن ردیف رنگی، رنگش دلخواه باشد
    یعنی با یک بار انتخاب کل جدول این خانه ها یکی در میان رنگ دلخواه بگیرند.
    2- چطور می توان فرمول هایی که با 2007 زده شده را تبدیل به 2003 کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای اینکه یه فایل2007رو بافرمت2003 ذخیره کنیم باید:

سلام

برای حذف تکراری ها به مشکل خوردم . سرچ هم کردم چیزی پیدا نکردم اگه ممکنه راهنماییم کنید.

من یه متن طولانی دارم که داخلش یه سری جملات یا پاراگراف ها عیناً تکرار شده . می خواستم از تکراری ها فقط یکیش بمونه و باقیش حذف بشه. آیا راهی وجود داره ؟ ضمناً از قسمت Compare ورد هم استفاده کردم ولی چیزی رو پیدا نکرد.ممنون میشم راهنمایی کنین.
    شمامیتونید با کلید ترکیبی ctrl+H
    میتونید جمله ای که همش تکرار شده رو داخل کادر اولfind whitبنویسیدولی کادر دوم یعنی replace whitرو خالی بذارید
    بعد روی Find Nextکیلیک کنید اولین جمله رو پیدا میکنه دوباره روی Find Next کیلیک کنید دومی رو پیدا میکنه وبعد رویreplaceکیلیک کنید تا جماه مربوطه حذف بشه همینطور ادامه بدید که تمام جملات تکراری حذف بشن

10. این کاربر از Darya-eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان، من دارم پایان نامه ام رو تایپ میکنم.
    میخوام به طور پیوسته، صفح رویی متن، بسم الله، تقدیر و تشکر و بخش اعلام نمره داخل سند قرار بگیره. ولی شماره نخوره. بعد از اون میخوام فهرست عناوین رو داشته باشم و این بخش به صورت حروف الفبا نامگذاری بشه. بعد یک صفحه که عنوان فصل بزرگ داخلش نوشته شده باشه و اصلاً شماره صفحه نخوره. بعد از اون خود فصل باشه که از صفحه 1 شماره بخوره (یعنی صفحات قبلی حساب نشن) و ادامه پیدا کنه تا انتهای فصل. بعد باز یک صفحه که عنوان فصل بعدی بخوره روش و شماره نخوره. و مجدداً متن فصل بعدی که شماره اش از شماره آخرین صفحه فصل قبل به بعد ادامه پیدا کنه (یعنی در واقع عنوان فصل دوم توی تعداد صفحات شمارش نشه) و به همین ترتیب.
    یک کار اینه که سندی بسازم که حاوی متن هر فصل باشه، و بعد به صورت دسی صفحاتی رو میانش بگذارم و همین طور عنوان و بسم الله و ... رو هم در سندهای جداگانه بسازم و بعد همه رو پرینت بگیرم .
    حالا میخوام ببینم میشه به صورت یکپارچه همه این ها تو یک فایل قرار بگیرند، و شماره ها هم به این کیفیتی که گفتم باشند؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •