در تايپ فرهنگ نامه كه به صورت دو ستوني هست فوت نوت هاي هر ستون زير همان ستون مي آيد اگر بخاهم كه همه يك ستوني و مثل متن يك ستوني نوشته شود چكار بايد بكنم؟
خيلي ممنون
در تايپ فرهنگ نامه كه به صورت دو ستوني هست فوت نوت هاي هر ستون زير همان ستون مي آيد اگر بخاهم كه همه يك ستوني و مثل متن يك ستوني نوشته شود چكار بايد بكنم؟
خيلي ممنون
چطور باید فونتیک های کلمات لاتین را تایپ کرد بعضی هاش در symbol ها است و خیلی هاش هم نیست
برای رسم جدول دیزاین های آماده هستند که یکی در میان خانه ها را رنگی کرده اند
یک ردیف بی رنگ و ردیف بعدی رنگی است
چطور می توان تعیین کرد که آن ردیف رنگی، رنگش دلخواه باشد
یعنی با یک بار انتخاب کل جدول این خانه ها یکی در میان رنگ دلخواه بگیرند.
2- چطور می توان فرمول هایی که با 2007 زده شده را تبدیل به 2003 کرد
سلام
من ميخوام توي افيس وقتي زيان كيبورد روي فارسي هست اعداد بصورت قارسي نوشته بشه و وزمانيكه روي انگليسي هست بصورت لاتين
چيكار كنم؟؟تلان در هر 2 حالت لاتين تايپ ميكنه
چطور میشه در یک فایل که دارای چند صفحه هست که عکس هم داره البته ورد هست . صفحات را به ترتیب دلخواه مرتب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
File>Option>Advanced>Numeral>Context
سلام
برای حذف تکراری ها به مشکل خوردم . سرچ هم کردم چیزی پیدا نکردم اگه ممکنه راهنماییم کنید.
من یه متن طولانی دارم که داخلش یه سری جملات یا پاراگراف ها عیناً تکرار شده . می خواستم از تکراری ها فقط یکیش بمونه و باقیش حذف بشه. آیا راهی وجود داره ؟ ضمناً از قسمت Compare ورد هم استفاده کردم ولی چیزی رو پیدا نکرد.ممنون میشم راهنمایی کنین.
بله هر زبان برنامه نویسی محیط خاص خودشو برای اجرا شدن داره.مثلا اس کیو ال در محیط زیر query editorنوشته میشه
درحالت عادی که (همونطور که میدونید)Copy&Past
ولی اگر اجازه کپی کردن نمیده لازمه که shiftرو نگه دارید وبعد dragکنید Copy&Past
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه یه فایل2007رو بافرمت2003 ذخیره کنیم باید:
شمامیتونید با کلید ترکیبی ctrl+H
میتونید جمله ای که همش تکرار شده رو داخل کادر اولfind whitبنویسیدولی کادر دوم یعنی replace whitرو خالی بذارید
بعد روی Find Nextکیلیک کنید اولین جمله رو پیدا میکنه دوباره روی Find Next کیلیک کنید دومی رو پیدا میکنه وبعد رویreplaceکیلیک کنید تا جماه مربوطه حذف بشه همینطور ادامه بدید که تمام جملات تکراری حذف بشن
سلام
دوستان، من دارم پایان نامه ام رو تایپ میکنم.
میخوام به طور پیوسته، صفح رویی متن، بسم الله، تقدیر و تشکر و بخش اعلام نمره داخل سند قرار بگیره. ولی شماره نخوره. بعد از اون میخوام فهرست عناوین رو داشته باشم و این بخش به صورت حروف الفبا نامگذاری بشه. بعد یک صفحه که عنوان فصل بزرگ داخلش نوشته شده باشه و اصلاً شماره صفحه نخوره. بعد از اون خود فصل باشه که از صفحه 1 شماره بخوره (یعنی صفحات قبلی حساب نشن) و ادامه پیدا کنه تا انتهای فصل. بعد باز یک صفحه که عنوان فصل بعدی بخوره روش و شماره نخوره. و مجدداً متن فصل بعدی که شماره اش از شماره آخرین صفحه فصل قبل به بعد ادامه پیدا کنه (یعنی در واقع عنوان فصل دوم توی تعداد صفحات شمارش نشه) و به همین ترتیب.
یک کار اینه که سندی بسازم که حاوی متن هر فصل باشه، و بعد به صورت دسی صفحاتی رو میانش بگذارم و همین طور عنوان و بسم الله و ... رو هم در سندهای جداگانه بسازم و بعد همه رو پرینت بگیرم .
حالا میخوام ببینم میشه به صورت یکپارچه همه این ها تو یک فایل قرار بگیرند، و شماره ها هم به این کیفیتی که گفتم باشند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)