با گوشی GALAXY S II
من فقط در این عکس که از بالای کوه نزدیکه شهر گرفتم فقط crop کردم و اسم شهرمو نوشتم. با تشکر
با گوشی GALAXY S II
من فقط در این عکس که از بالای کوه نزدیکه شهر گرفتم فقط crop کردم و اسم شهرمو نوشتم. با تشکر
Last edited by knight110; 04-02-2012 at 00:08.
به نام خدا
با اجازه
![]()
شرمنده دیگه عکس اماتوریه
انتقادی پیشنهادی باشه درخدمتیم![]()
دوستان این هم عکسی دیگر از ساحل بندرعباس.
نظر دهید.
Last edited by knight110; 04-02-2012 at 23:44.
اینجا بود که قدر فیل<تر ND رو فهمیدم و گفتم ای کاش همون موقع خریده بودم (آخه خواستم بخرم نمیدونم چرا پشیمون شدم)
کلا اعصابم ریخت به هم چون نتونستم اون عکسی رو که میخوام بگیرم ، واسه همینم امضا نمیندازم ادیت هم نمیکنم
فقط برای انتقال تجربه ....
دوستان گرامی.
به گمانم از این به بعد به جای آپلود مستقیم عکس ها در این فرام که باعث کندی بالا امدن صفحه می شود چنانچه لینک تصاویر را ارائه نماییم شاید بدین طریق بتوان به افزایش سرعت بالا آمدن فرام کمکی کرد.
نظر شما و مسئولین فرام چیست؟
Last edited by knight110; 04-02-2012 at 23:46.
سلام :دوست عزیز اگر حجم عکسهای خود را پیش از اپلود کردن کم کنید این مشکل پیش نمی اید.
درست است من هم موافقم...اما چرا شما اینگونه حرف مینمایید؟ انگار دارم درس میخوانمدوستان گرامی.
به گمانم از این به بعد به جای آپلود مستقیم عکس ها در این فرام که باعث کندی بالا امدن صفحه می شود چنانچه لینک تصاویر را ارائه نماییم شاید بدین طریق بتوان به افزایش سرعت بالا آمدن فرام کمکی کرد.
نظر شما و مسئولین فرام چیست؟(شوخی)
احتیاجی به کتابی نوشتن نیست دوست من
+
سلام
فکر کنم همون ریسایز کردن به اندازه کافی حجم را کم میکنه. لینک دادن دردسرش بیشتره.
این را تازه گرفتم. متأسفانه موقع ریسایز کردن، روی عکس اصلی سیو کردم.
این را از فاصله شاید سی متری گرفتم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)