ایشالا سال 1404
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ایشالا سال 1404
زمستون که بشه سرعت دوباره برمیگرده به همون حالت قبل
دوست عزیز فکر کنم اشتباه گرفتی
من 512 از اندیشه دارم و 9 ساله مشتریشم.البته تعصبی روش ندارم.اگه قرار باشه سرعت از یه حدی پایینتر بیاد جامو عوض میکنم.من دانلود هام رو کردم.بیش از 500 گیگ
الان عطش دانلود یکم فروکش کرده.یکم!!
با من بود عزیز
اشتباه نقل قول کرد![]()
بله.متوجه شدم منم همینطور گفتم توضیح بدم که یه خورده هم صبر داشته باشیدوهی از این شرکت به اون شرکت که نمیشه
نمی دونم در مورد این قضیه چطور توضیح بدم ولی فکر نمی کنم مشکل سرعت با مرور زمان حل بشه ، می دونین چرا ؟ چون تعداد کاربرا باید کم بشه تو ISP تون که این اتفاق قطعا نمی یوفته
دوستان من یه توضیحی براتون بدم تا همه متوجه بشین چرا سرعتتون تو یه ISP قبلا زیاد بود و الان کم شده
بعضی از ISP ها میان یه مقدار زیاد پهنای باند می گیرن تا کاربر بگیرن بعد تا زمانی که هنوز یوزر جدید به اونها اضافه نشده این مقداری که دارن رو به همه کاربرا اختصاص می دن تا هم سرعتشون بالا بره هم تبلیغی باشه براشون
البته تا زمانی که به یک اندازه کاربر برسن وقتی به نقطه اوج می رسن تازه مشکلاتشون شروع می شه و چون مدیریت خوبی رو سیستماشون نمی کنن تو یه زمانهایی سیستماشون می خوابه مثل همین مشکلاتی که الان باهاش درگیر هستیم
البته من امیدوارم همه مشکلشون حل بشه ولی نسبت به این قضیه خوشبین نیستم زمان این مساله رو نشون می ده
سلام
شاتل همش شبها موقع باز كردن سايت اين پيام رو ميده
connection was reset
10 ، 15 بار بايد رفرش كنم تا بالا بياد ،واسه شما هم همينطوره؟![]()
آره امشب یه کم مشکل داره همین سایت رو 3 بار رفرش کردم تا باز شد
مافوق افتضاح، من که دیگه خسته شدم از دست این پارس آفلاین کوفتی.سرعت افتضاح ، افتضاح، افتضاح![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)