تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 625 از 1174 اولاول ... 1255255756156216226236246256266276286296356757251125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,241 به 6,250 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

من بیشتر بازیهای که شبکه 3 سیما نشون میده رو نگاه میکنم و همچین مث این کارشناسها نیگاه میکنم و به دنبال بازیکنها خوب میباشم.
    در این چند بازیهای اخیر که دیدم نظر من رو دو بازیکن عجیب جلب کرد.
    1:زاراته ----که دربارش تو پست قبلی گفتم.
    2:اگبون لاهور
    مهاجم خارق العاده تیم استون ویلا .
    یه بازیکن سریع -خلاق- و خوش تکنیک .
    فرصت طلب -گلزن.
    به نظر من بجای این بازیکنها مسخره که رئال به دنبالشونه مث کرسپو و ملیتو و الویرا بهتره که به دنبال این دو بازیکن باشیم.
    حتی به نظر من در این برهه از زمان از دروگبا و هانتلار هم برامون بهترن.
    به هزارو یک دلیل که دو دلیلش رو فعلا بهتون میگم خواستین پی ام بدین 999 دلیل دیگشو بهتون بگم.
    --
    --
    به دو دلیل و اونم اینکه:
    1:سنشون پایینتره و میتونن برای رئال چندین سال مفید باشن و فعلا در تیمهای خودشون عالی هستن.
    2:تیمهاشون در لیگ قهرمانان حضور نداره و میتونیم ازشون تو لیگ قهرمانان هم استفاده کنیم.
    کلا فعلا این دوتا رو داشته باشید تا بعد .
    اما فعلا برای خریدهای زمستانی این دو بازیکن بهترین گزینه هستش.

و یه نکته دیگه اینکه بهتره یه مربی رو بیاریم که بتونه از جوانان بهتر استفاده کنه و شجاعت استفاده از اونا رو داشته باشه و به جوانان اعتماد به نفس بده مثل فرگوسن و ونگر (اونا رو نمیگم مربیهای مث اونا) .

باز هم نظر خود شما چیه؟
    اون یارو اگبون لاهور رو قبول دارم بازیکن خوبیه ! ولی اون اوولیه رو ندیدم !! ( اصلا ایتالیا نگاه نمی کنم ! )

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام بچها:
    اول خدمت مجیک جان عزیز عرض کنم که دقیقا منم موافقم اما یه نکته اینه که شوتسر اصلا تاکتیک بلد نیستش شما اگه یه کم تجربه شو غیر قهرمانی رئال برای من ذکر کنید خوشحال میشم .
    میبنیید که اصلا تجربه کافی و تاکتیک و غیره نداره و اصلا در حد رئال نیستش.
    کاش دلبوسکه سرمربی اسپانیا نمیشد و کاش اون مربی ما بودش.
    خدایشش نمیدونم چی بگم اونقدر شرایط عجیب و غریب هستش که نمیدونم چی بگم.
    فعلا رئال مادرید فقط نیاز به یه انقلاب داره همین یه انقلاب اساسی که رئال رو متحول کنه.
    اما
    اما
    اما
    کشفیدم!!!!
    یه بازیکن خییلی خییلی توپ کشفیدم!!!!
    ((زاراته))
    بله زاراته بازیکن 21 ساله تیم لاتزیو واقعا بازیکن توپی هستش من که وقتی دیدم گفتم این همونی هستش که به دردمون میخوره.
    تکنیک داره واقعا خوب.
    خلاقیت که نگو بسیار بالا.
    قدرت بدنی واقعا مناسب.
    گلزنی بلفطره.
    در کل یه بازیکن تمام عیار.
    ای کاش که سران باشگاه اونو ببینند به نظر من که بازیکن واقعا خوبیه.
    اگه که بهش بگن با پا که هیجی با سر میادش.
    به نظر من که وقاعا بازیکن خوبی اومد .
    نظر شما چیه؟
    خوب پس چکش رو بنویسم؟

آقا ما خیلی وقت هست که برای تو فصل پیاپی یک مربی نداریم!

دیگه به خدا خسته شدم! با این وضعیت، سایت گل درست میگفت که رئال این فصل هیچ جامی رو نمیبره!

باید هر چه سریعتر بازیکنای پیرمون رو جایگزین کنیم، نه اینکه بازیکنای جوون ( روبینیو ) رو از دست بدیم!!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رئال مادريد آرشاوين را خريد؟!
    ------------------------
    يك روزنامه محلي در سنت پترزبورگ روسيه از سرانجام خوش مذاكرات رئال مادريد و مدير برنامه هاي آرشاوين خبر داد.

به نقل از وب سايت فوتبال 365، آندري آرشاوين، يكي از اهداف رئال مادريد در فصل نقل و انتقالات زمستاني، طبق ادعاي يك روزنامه محلي در روسيه، با رئال مادريد قرارداد داخلي منعقد كرده است.

اين بازيكن بنا به ادعاي اين روزنامه با دريافت مبلغ اوليه 35 ميليون يورو، تن به امضاي اين قرارداد داخلي داده كه 13 درصد آن متعلق به زنيت سنت پترزبورگ است.

اين خبر هنوز از سوي رسانه هاي اسپانيايي تكذيب نشده و رئال مادريد آن را تاييد يا رد نكرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

يشنهاد 50 ميليون يورويي رئال مادريد به آمائوري!!!
    -------------------------------
    باشگاه رئال مادريد براي تقويت خط حمله خود مي‌كوشد تا گلزن و بازيساز يوونتوس را به خدمت بگيرد.

به نقل از گازتا دلو اسپورت، در پي تماس رسمي رئال مادريد با وكلاي بازيكناني چون كرسپو، ميليتو، آرشاوين، لاو و دروگبا، نام بازيساز يوونتوس، آمائوري نيز وارد فهرست خريدهاي محتمل زمستاني شده است.

باشگاه يوونتوس اين پيشنهاد رسمي را با توجه به مشكلات مالي اخير در بازسازي ورزشگاه دل آلپي رد نكرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

10 میلیون یورو ، ارزش کرسپو
    -----------------------
    باشگاه اينتر ميلان ايتاليا جهت انتقال كرسپو به مادريد، مبلغ حداقلي 10 ميليون يورو را پيشنهاد كرد.

به نقل از آس، رئال مادريد مي تواند براي خريد كرسپو تا ابتداي ژوئن صبر كند چرا كه قرارداد اين بازيكن در آن تاريخ به اتمام مي رسد؛ اما اگر قرار بر خريد اين مهاجم در فصل نقل و انتقالات زمستاني باشد، بايد به قيمت ارائه شده تن دهد.

كرسپو پر رنگ ترين گزينه براي پر كردن جاي خالي رود فان نيستلروي به حساب مي آيد.

لازم به ذکر است، جدا از كرسپو، رئال مادريد به دنبال بازيكناني نظير ميليتو، هونتلئار و دروگبا نيز باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رئال مادريد در جست و جوي چند مهاجم
    -----------------------------
    در پي آسيب ديدگي رود فان نيستلروي، مهاجم هلندي و قطعي شدن غيبت او تا پايان رقابتهاي فصل جاري، باشگاه رئال مادريد بي‌درنگ جست و جو براي به عضويت گرفتن يك مهاجم جديد را آغاز كرد.

فهرست گزينه‌هاي مورد نظر تيم رئال مادريد به سه نفر رسيده كه در اين بين ريكاردو اوليويه را ظاهرا از بيشترين شانس براي پيوستن به كهكشان ستاره ها (رئال) برخوردار است.

به نوشته سايت گل، اين مهاجم برزيلي هم اكنون با حقوق ‪۲/۳‬ ميليون يورو در سال، عضو باشگاه رئال زاراگوزا است و ‪ ۳۰‬ميليون يورو هزينه فسخ قرارداد وي تعيين شده اما به نظر مي‌رسد مسوولان اين باشگاه از يك پيشنهاد ‪ ۲۰‬ميليون يورويي نيز استقبال مي‌كنند.

يكي از محاسن اين انتقال اين است كه اوليويه را مجبور نيست تا فصل نقل و انتقالات صبر كند و مي‌تواند در رقابتهاي چمپيونز ليگ (جام قهرمانان باشگاههاي اروپا) نيز بازي كند.

ديگر بازيكن مورد نظر رئال، هرنان كرسپو، مهاجم ‪ ۳۳‬ساله باشگاه اينترميلان است كه تقريبا به بازنشستگي رسيده. نام كرسپو در فهرست بازيكنان اينتر براي رقابتهاي چمپيونز ليگ داده نشده اما مي‌بايست تا شروع فصل نقل و انتقالات زمستاني در روز اول ماه ژانويه صبر كند.

رئال مادريد نمايندگان خود را براي زيرنظر گرفتن عملكرد كرسپو به ايتاليا اعزام كرده اگرچه خوزه مورينيو علاقه‌اي به فروختن ستاره آرژانتيني خود ندارد.

سرمربي اينتر با وجود اينكه زمان بازي كمي به كرسپو مي‌دهد، اعلام كرده - اگر كرسپو براي مادريد مهم است پس براي اينتر هم بايد مهم باشد.> آخرين گزينه در فهرست تيم رئال مادريد، واگنر لاو برزيلي از باشگاه زسكا مسكو است. وي ‪۳۰‬گل در دو فصل گذشته به ثمر رسانده و تنها ‪ ۲۴‬سال دارد.

علاوه بر اينكه مي‌تواند در چمپيونز ليگ هم بازي كند. مبلغ مورد تقاضاي وي ‪ ۲۰‬ميليون يورو است.

در صورتي كه جذب هيچ يك از اين سه بازيكن محقق نشود، بازيكنان ديگري نيز مورد نظر رئال هستند. كارلوس ته وس با مبلغ ‪ ۳۸‬ميليون يورو و ديه گو ميليتو كه باشگاه جنوا او را به كمتر از ‪ ۳۰‬ميليون نمي‌فروشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

انتشار خبر اخراج در روزنامه اي جعلي - شوستر و دخترش در سالامانكا هستند.
    -------------------------------------------
    خبر اخراج سرمربي آلماني رئال مادريد توسط يك روزنامه جعلي با آرم ماركا در پايتخت اسپانيا پخش شد.

به نقل از ماركا، صبح امروز افرادي ناشناس كه پليس دو تن از آنها را در حين پخش روزنامه جعلي دستگير كرد، خبر اخراج برند شوستر را ميان هواداران رئال مادريد پخش كردند.

برنارد شوستر به همراه دخترش در سالامانكا به سر مي برد و روزنامه جعلي مذكور اين خبر را با اخراج وي در ارتباط دانسته و از باشگاه رئال مادريد خواسته است تا با هوادارانش شفاف و بدون ابهام رابطه داشته باشد.

اين كه شوستر در تمرينات رئال مادريد حاضر نشده و با دخترش در سالامانكا به سر مي برد، جاي سوال است؛ اما خبر اخراج وي هنوز به تاييد هيچ منبع رسمي نرسيده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

در تمرين امروز رخ داد - شعار هواداران رئال مادريد عليه مياتوويچ
    ----------------------------------------
    هواداران رئال مادريد در تمرين امروز صبح رئال مادريد نايب رئيس باشگاه خود را مقصر اصلي ناكامي هاي اخير تيم دانستند.

به نقل از آس اسپانيا، هواداران تيم چهارم جدول لاليگا تا پايان هفته يازدهم با حضور در زمين تمرين رئال مادريد (والدبباس) عليه پدراگ مياتويچ نايب رئيس اهل صربستان باشگاه شعار داده و او را هو كردند.

روي پارچه نوشته هاي هواداران مي شد عبارت هاي "غربيه از اسپانيا برو بيرون" و " با پول هاي ما چه كرده اي؟" را مشاهده كرد.

رئال مادريد در آستانه اخراج شوستر و مذاكره با چند مربي است؛ اما بازيكنان اين تيم بر حمايت از مربي آلماني خود تاكيد جدي دارند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

در واكنش به اهانت هواداران - مياتوويچ: آنها همه چيز را فراموش كرده اند
    --------------------------------------------------
    نايب رئيس رئال مادريد گفت: تيم را در اوج بحران تحويل گرفتيم و با آن قهرمان شديم و اكنون، همه چيز فراموش شده است.

به نقل از رويترز، پدراگ مياتوويچ تصريح كرد: هواداران رئال مادريد فراموش كرده اند كه اين تيم را از پرس، در بدترين شرايط تحويل گرفتيم. باشگاه در شرايط مالي بسيار اسفناكي به سر مي برد.

وي ادامه داد: كالدرون و من، بيش از دو برابر ساعت كاري در نظر گرفته شده، كار مي كرديم. در دو سال گذشته حتي در تعطيلات هم به كشورم بازنگشته ام.

وي افزود: اكنون مرا غريبه خطاب مي كنند؛ در حالي كه روزگاري آشناترين بازيكن رئال مادريد با آنها بوده ام.
    هواداران رئال مادريد در آخرين تمرين اين تيم، عليه مياتوويچ شعار داده و عملكرد وي را نقد كرده‌اند.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در تمرين امروز رخ داد - شعار هواداران رئال مادريد عليه مياتوويچ
    ----------------------------------------
    هواداران رئال مادريد در تمرين امروز صبح رئال مادريد نايب رئيس باشگاه خود را مقصر اصلي ناكامي هاي اخير تيم دانستند.

به نقل از آس اسپانيا، هواداران تيم چهارم جدول لاليگا تا پايان هفته يازدهم با حضور در زمين تمرين رئال مادريد (والدبباس) عليه پدراگ مياتويچ نايب رئيس اهل صربستان باشگاه شعار داده و او را هو كردند.

روي پارچه نوشته هاي هواداران مي شد عبارت هاي "غربيه از اسپانيا برو بيرون" و " با پول هاي ما چه كرده اي؟" را مشاهده كرد.

رئال مادريد در آستانه اخراج شوستر و مذاكره با چند مربي است؛ اما بازيكنان اين تيم بر حمايت از مربي آلماني خود تاكيد جدي دارند.
    این دیگه طه نامردی هست!!!

فراموش نکنید که همین بود که گل پیروزی ما رو جلو یوونتوس تو فینال جام باشگاه های اروپا زد!

تازه راست میگه، خیلی وضع تیم خراب بود و سر و سامونش دادن! به نظر من، اگه کسی مقصر باشه کالدرون هست، که وقت و انرژی رو برای گرفتن رونالدو، که در واقع تبلیغات خودش بود حروم کرد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •