تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 625 از 2376 اولاول ... 12552557561562162262362462562662762862963567572511251625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,241 به 6,250 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

تصميم مخفيانه قلعه نويى؛
    تا قبل از دربى هيچكس اخراج نمى شود
    استقلال بعد از غلبه بر استقلال اهواز شرايط بسيار بهترى دارد به طوريكه ماجراى بركنارى فتح الله زاده هم تا حد بسيار زيادى تحت تأثير قرار گرفته و ديگر كسى مسأله را به صورت جدى دنبال نمى كند. از طرف ديگر آرامش حاكم بر تيم هم به گونه اى است كه به نظر نمى رسد طى روزهاى آتى اتفاق غير منتظره اى در داخل مجموعه رخ داده و باعث نگرانى مديريت باشگاه گردد. در همين راستا مطلع شديم امير قلعه نويى هم براى حفظ اين وضعيت دست به اقدامات وسيعى زده كه از جمله آن مى توان به پيگيرى براى پرداخت مطالبات بازيكنان اشاره كرد. همچنين اينطور كه ما شنيده ايم براى حفظ سكوت تيم و جلوگيرى از بروز مسائل حاشيه اى هيچ بازيكنى تا قبل از دربى اخراج نمى شود و اگر اتفاقى درون تمرينات رخ بدهد خود امير رأساً وارد عمل شده و ماجرا را بدون اينكه ابعاد رسانه اى پيدا كند حل و فصل خواهد كرد.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

استقلال 3 - 0 راه آهن

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

موضع باشگاه استقلال:
    اگر سعد كميل داور باشد، مقابل پرسپوليس بازى نمى كنيم

على نظرى سرپرست استقلال از انتخاب داور ديدار دربى بشدت ناراحت است و اعتراض خود را كه اعتراض باشگاه استقلال است به مسئولان سازمان ليگ اعلام داشته است. گفت وگوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • از آخرين شرايط تيم صحبت كنيد.
    - بعد از برد مقابل استقلال اهواز تمرينات منظمى را پشت سر گذاشته ايم و آماده ديدار مقابل راه آهن هستيم.
    • بازى با راه آهن را چطور مى بينيد؟
    - بازى سختى است. راه آهن هميشه در كارهاى دفاعى موفق عمل مى كند اما بچه هاى ما براى تداوم برد هاى خود نياز به اين پيروزى دارند تا خود را براى دربى آماده كنند.
    • داور دربى هم اعلام شد؟
    - به شدت به داور اعتراض داريم. ما با اين داور مقابل پرسپوليس بازى نمى كنيم. كميل در سال ۸۴ در بازى برگشت دربى ۲ پنالتى تيم ما را نگرفت.
    • اما فدراسيون اين داور را برگزيده است؟
    - ما اعتراض خود را به مسئولان سازمان ليگ به صورت مكتوب اعلام كرده ايم و منتظر پاسخ آن هستيم.
    • پس شما اعتقاد داريد داور بايد از اروپا بيايد؟
    - اصلاً، فدراسيون مى تواند از ازبكستان يا عربستان داور دعوت كند.
    • فتح الله زاده هم رفت؟
    - خب، آقاى فتح الله زاده هم براى باشگاه استقلال خيلى زحمت كشيد. من به شخصه خيلى ناراحت شدم. اميدوارم هر جا هستند موفق باشند.
    • نظرتان در مورد آقاى واعظ آشتيانى چيست؟
    - ايشان هم بنا به تصميم آقاى زريبافان آمدند. اميدوارم با حضور ايشان استقلال سربلند باشد.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

انصاری وعده ساپورت مالی مهاجم خارجی را داد

عضو هیات مدیره جدید استقلال طی تماسی با دکتر دانشجو وعده پرداخت قرارداد مهاجم خارجی را داد. انصاری به رئیس هیات مدیره گفت:هر مهاجم خارجی که می خواهید جذب کنید،قرارداد مالی این بازیکن هر چقدر باشد من پرداخت می کنم.
    میگم حالا که قراره این پول بده بریم کریستیانو رونالدورابیاریم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مدير فني تيم فوتبال پاس همدان:
    حضور پيشکسوتاني مانند من در استقلال به سود باشگاه نيست
    مدير فني تيم فوتبال پاس همدان گفت: وجود پيشکسوت هايي مانند من در هئيت مديره استقلال به سود اين تيم نيست و هيچ سودي براي باشگاه ندارد.

منصور پورحيدري، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: افرادي که توان مالي مناسبي دارند بايد عضو هيئت مديره استقلال باشند چرا که من نه اين توان را دارم و نه مي توانستم افرادي که توان مالي بالايي دارند به باشگاه منتقل کنم بدون شک دغدغه اصلي مديريت در استقلال کسب درآمد و صرف هزينه براي تأمين امکانات است.

وي گفت: در اين شرايط، برکناري فتح الله زاده با نظر مسئولان رده بالاي ورزش بوده است و فکر نمي کنم صحبت در اين مورد فايده اي داشته باشد هر چند که حرف هاي زيادي براي گفتن وجود دارد.

پورحيدري در مورد تيم فوتبال پاس همدان نيز تصريح کرد: پاس نتايج مطلوبي در اين دو هفته کسب نکرده اما با شناختي که از بگوويچ دارم معتقدم پاس تا نيم فصل مي تواد از صدرنشينان جدول رده بندي باش

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سیاوش اکبرپور خطاب به هواداران استقلال
    پس از این مرا در کمیته انضباطی نخواهید دید

مهاجم فوتبال استقلال تهران با اشاره به حضورش در کمیته انضباطی گفت: هواداران مطمئن باشند که دیگر مرا در کمیته انضباطی نخواهند دید.

سیاوش اکبرپور مهاجم استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: در دیدار استقلال مقابل صبا باتری صحنه ای بوجود آمد که اصلا قصد و غرضی در آن وجود نداشت و بلافاصله پس از آن نیز از بازیکن تیم صبا باتری عذرخواهی کردم ولی بنا به درخواست مسئولان کمیته انضباطی در این کمیته حاضر شدم و با دکتر شریفی در این باره صحبت کردم.

وی افزود: به هواداران استقلال و مردم قول می دهم که همانطور که پیش از این قول داده بودم دیگر سیاوش اکبرپور مشکل انضباطی نخواهد داشت و مرا در کمیته انضباطی نخواهند دید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سیاوش اکبرپور خطاب به هواداران استقلال
    پس از این مرا در کمیته انضباطی نخواهید دید

مهاجم فوتبال استقلال تهران با اشاره به حضورش در کمیته انضباطی گفت: هواداران مطمئن باشند که دیگر مرا در کمیته انضباطی نخواهند دید.

سیاوش اکبرپور مهاجم استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: در دیدار استقلال مقابل صبا باتری صحنه ای بوجود آمد که اصلا قصد و غرضی در آن وجود نداشت و بلافاصله پس از آن نیز از بازیکن تیم صبا باتری عذرخواهی کردم ولی بنا به درخواست مسئولان کمیته انضباطی در این کمیته حاضر شدم و با دکتر شریفی در این باره صحبت کردم.

وی افزود: به هواداران استقلال و مردم قول می دهم که همانطور که پیش از این قول داده بودم دیگر سیاوش اکبرپور مشکل انضباطی نخواهد داشت و مرا در کمیته انضباطی نخواهند دید
    تو گفتی منم باور کردم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بازيكن و سرمربي سابق استقلال:
    قلعه نوعي به تنهايي نمي توان معجزه كند

بازيكن و سرمربي سابق استقلال گفت: استقلال از بازيكنان و مربيان خوبي برخوردار است و بايد همه اين عوامل دست به دست هم داده تا استقلال موفق باشد و تنها امير قلعه نوعي نمي تواند همه كار را انجام دهد و بايد از وي حمايت شود.

اصغر شرفي، بازيكن و سرمربي سابق استقلال، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال از بازيكنان و مربيان خوبي برخوردار است اما امير قلعه نوعي نمي تواند معجزه كند اگر نگاهي به پرسپوليس داشته باشيم مي بينيم كه نيمكت اين تيم به لحاظ فني جاي بحث ندارد و همچنين بازيكنان بزرگي در خدمت اين تيم هستند در استقلال نيز نبايد همه كارها را به قلعه نوعي سپرد وي اختياراتي دارد و در حد توان خود كار خود را انجام مي دهد بازيكنان بايد با افكار مربيان آشنايي كامل پيدا كنند تا دستورات آنها را در زمين پياده كنند.

وي درباره تغيير و تحولات صورت گرفته در مديريت باشگاه استقلال تصريح كرد: فتح الله زاده براي استقلال زحمات زيادي متحمل شد استقلال را به موفقيت هاي خوبي رساند به هر حال تصميم هيئت مديره بود كه جابجايي صورت گيرد اميدوارم مديرعامل جديد و هيئت مديره استقلال اين باشگاه پرطرفدار را به سمت موفقيت هاي بيشتر و قهرماني استقلال سوق دهند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

صمد مرفاوي:
    فشار زياد عامل درگيري ام با ورمزيار بود

مربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از حضور در كميته انضباطي به دليل درگيري با صادق ورمرزيار مربي صبا باتري قم در حاشيه ديدار اين دو تيم گفت: فشار مسابقه باعث درگيري ام با ورمرزيار بود و هيچ مشكلي با وي نداشتم.

صمد مرفاوي، مربي استقلال تهران، به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: در ديدار با صبا باتري فشار مسابقه باعث شد تا در صحنه اي با يكي از اعضاي كادر فني صبا باتري درگير شوم و در كميته انضباطي در اين باره صحبت كرديم واكنون ديگر هيچ مشكلي در اين زمينه وجود ندارد چون من ساليان سال است كه با ورمرزيار دوست هستم و اكنون نيز هيچ مشكلي در اين باره با وي ندارم.

وي افزود:‌مشكلات ما در كميته انضباطي به خوبي و خوشي حل شد و اگر مشكلي نيز وجود داشت در زمين مسابقه بود و اكنون مثل همیشه با يكديگر دوست هستيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كاپيتان تيم فوتبال راه آهن:
    كار سختي داريم اما 6 گل نمي خوريم

كاپيتان تيم فوتبال راه آهن گفت: استقلال با روحيه بالا به مصاف ما مي آيد وكار سختي داريم اما مثل استقلال اهواز 6 گل نمي خوريم.

احمد تقوي،كاپيتان تيم فوتبال راه آهن، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال تيم قدرتمندي است و در آن شكي نداريم و ما هم مقابل آنها كار سختي در پيش داريم اما ديگر آنها نمي توانند به ما 6 گل بزنند.

وي افزود:‌انگيزه خيلي زيادي براي شكست استقلال داريم زيرا با پيروزي مقابل آنها هم از انتهاي جدول جدا مي شويم و هم اينك تيم ما شخصيت پيدا مي كنند.

وي تصريح كرد: در سال هاي گذشته مقابل استقلال نتايج خوبي نگرفتيم و مي خواهيم تمام آنها را جبران كنيم و فقط به پيروزي فكر مي كنيم.

تقوي خاطر نشان كرد: تمرينات بسيار خوبي انجام داديم و به شخصه در آمادگي كامل بسر مي برم و آماده بازي با استقلال هستم./

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •