قطبی می خواهد با حاشیه سازی بزرگ بماند
فرشاد پیوس روز سه شنبه بیان کرد: نمی دانم چه دلیلی وجود دارد که قطبی با تصمیم عجیب و غریب خود به اسم حفظ آرامش در تیم بازیکنان را ممنوع المصاحبه کرده و فقط خودش را در مورد مسائل تیم پرسپولیس وکیل و وصی می داند .

وی تصریح کرد: آقای قطبی که فصل قبل با خونسردی و به دور از ایجاد حواشی ظاهری خوب و مجبوب از خود در نزد هواداران ساخت ،چه شده که در این فصل 180 درجه تغییر کرده و زمین و زمان را مقصر می داند.
وی تاکیید کرد: سرمربی پرسپولیس که همیشه در صحبت های خود مدعی بحث حرفه ای گری در فوتبال بود حالا خودش در نهایت آماتوری رفتار کرده و هر روز یک شخص را مورد اتهام قرار می دهد و به هر طریقی حاشیه را به تیم تزریق می کند.
پیوس در خصوص ممنوع المصاحبه شدن بازیکنان پرسپولیسگفت: این حرکت حواشی بیشتری را به دورن پرسپولیس راه می دهد و می تواند در نهایت به نفع سایر تیم های مدعی قهرمانی تمام شود.
وی اضافه کرد : به اعتقاد من که سالیان سال است جزء خانواده پرسپولیس هستم باید بازیکنان با گفتن صحبت های خود در خصوص مسائل فنی و بدنی تیم حرف های دلشان را بزنند نه اینکه بالاجبار به آن ها روزه سکوت را القاء کنیم.
کاپیتان سابق تیم پرسپولیس تمامی این تصمیمات قطبی را ناشی از اختیارات بیش از حد وی عنوان کرد و افزود: وقتی که قطبی مانند یک وارث در تمامی کار های باشگاه مداخله می کند و مسئولان هیچ تذکری به وی نمی دهند باید هم در اخذ تصمیمات غیر فنی مستقل عمل کند.
وی گفت: به قطبی توصیه می کنم که بجای رفتن به حواشی بیشتر به خودش بیاید و فقط به نتایج و موفقیت پرسپولیس فکر کند.
پیوس در خصوص بازی دربی خاطرنشان ساخت: با حمایت مالی خوبی که هدایتی در باشگاه پرسپولیس انجام می دهد هیچ عذری برای عدم پیروزی مقابل استقلال پذیرفته نخواهد بود.
وی اظهار داشت : البته قطبی هم باید در بازی مقابل استقلال سیستم یکنواخت تیم را عوض کند چرا که دست آقای امپراتور" برای همه مربیان لیگ رو شده است