تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 625 از 2014 اولاول ... 12552557561562162262362462562662762862963567572511251625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,241 به 6,250 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

داريوش مصطفوى خواستار عذرخواهي مرادى از طرفداران پرسپوليس شد
    خبرگزاري آريا- داريوش مصطفوى مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعلام كرد كه اين باشگاه مشكلى با مسعود مرادى داور بين المللى كشورمان ندارد اما وى (مرادى) موظف است به خاطر اشتباهى كه در ديدار پرسپوليس - ذوب آهن مرتكب شد، از طرفداران تيم فوتبال پرسپوليس عذرخواهى كند.
    به گزارش سرويس ورزشي خبرگزاري آريا، وى همچنين خاطر نشان كرد: مسعود مرادى داورى است كه سالهاست براى فوتبال كشور زحمت كشيده و ما هرگز خواهان حذف و يا خداحافظى وى از صحنه داورى نيستيم. اما آقايان مرادى، قهرمانى و بخشى زاده 7 امتياز از تيم ما گرفته اند. هر انسانى ممكن است در مقطعى اشتباه كند اما مرادى هنوز به خاطر اشتباه تأثيرگذار خود از هواداران ما عذرخواهى نكرده است. اخيراً هم شنيده ام كه در يك بازى آسيايى ايشان دچار اشتباه شده است. مدير عامل پرسپوليس درباره سفر احتمالى اش به مقر فيفا گفت: احتمالاً به زودى راهى فيفا مى شوم تا پيرامون برخى مسائل با مسئولان فدراسيون جهانى گفت وگو كنم. البته بنده معتقدم كه مسائل داخلى بايد در كشور خودمان حل و فصل شود اما وقتى در داخل به نتيجه نمى رسيم مجبوريم به فيفا رجوع كنيم. با آقاى كفاشيان جلسه اى را برگزار كرديم و مشكلاتمان را به ايشان گفتيم، بنده علاقه مند هستم كه مشكلات در داخل كشور حل شود اما اگر مجبور شويم به فيفا شكايت مى كنيم.وى درباره اعتراض باشگاه پرسپوليس به آراى كميته انضباطى و پيگيرى آن از طريق شوراى استيناف فدراسيون فوتبال اظهار داشت: مشكل آقاى عابدزاده كه حل شد و مورد بخشش قرار گرفت و فقط مانده آقاى هدايتى كه در اعتراض به حكمى كه براى ايشان صادر شده، لايحه اى را به فدراسيون فرستاده ايم.مصطفوى درباره «سعد كميل» داور دربى 65 تهران گفت: به نظر من براى اين مسابقه داور بزرگترى مى بايست انتخاب مى شد؛ داورى از كشور ايتاليا يا اسپانيا. سعد كميل چند روز پيش در ايران بازى سايپا- كروفچى را سوت زد، پس لزومى نداشت بار ديگر وى را به ايران دعوت كنيم. اين مسابقه بين المللى است و در تمام نقاط دنيا تماشاگر دارد، لذا مى بايست داورى را بياوريم كه به بزرگى اين مسابقه باشد. بنده در زمان رياستم در فدراسيون فوتبال «ساندرو پل» مجارستانى را براى دربى آوردم.وى در ادامه افزود: سعد كميل معمولاً مسابقات را مساوى تمام مى كند،لذا دربى داور شجاع ترى مى خواهد. مدير عامل پرسپوليس در انتها به شكايت اين باشگاه از باشگاه ذوب آهن اشاره كرد و گفت: 2 هفته است كه موضوع امرايى بازيكن ذوب آهن را پيگيرى مى كنيم.وقتى داورها حق ما را در داخل زمين نمى دهند،مجبوريم از طريق راههاى ديگر امتياز بگيريم.ماده 61 فيفا مى گويد جعل اسنادى كه منجر به بازى كردن يك بازيكن در تركيب يك تيم شود مستوجب جريمه است و مقررات مى گويد يكى از آن جريمه ها 3 برصفر شدن نتايج مسابقاتى است كه بازيكن مذكور در آنها حضور داشته است. ما اين موضوع را به فدراسيون اعلام كرده ايم و اميدواريم در داخل كشور مشكل حل شود و حقمان را بگيريم در غير اين صورت به فيفا شكايت مى كنيم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

افشين قطبي:
    خبرنگاران شريف پلي هستند بين فوتبال و مردم
    افشين قطبي گفت: خبرنگاران شريف پلي هستند بين فوتبال و مردم و ما به آنها با ديده احترام نگاه کرده و هميشه زحمات آنها را در پيشرفت فوتبال مد نظر قرار مي‎دهيم.

به گزارش ايسنا، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس كه امروز پس از پايان تمرين به انتقاد شديد از برخي خبرنگاران ورزشي پرداخت گفت: من از همه خبرنگاران شريف معذرت خواهي مي‎کنم، به واسطه آن که هميشه خودم را مديون آنها مي‎دانم و فقط به آن عده معدود که تعدادشان بسيار ناچيز است سفارش مي‎کنم که بي‎جهت آبروي مردم را نريزند و باعث اختلاف در باشگاه ما نشوند. بار ديگر به همه خبرنگاران زحمتکش درود مي‎فرستم و نهايت احترام خودم و بازيکنان پرسپوليس را به شما ابراز مي‎دارم.

وي در پايان گفت: اميدوارم تيم پرسپوليس با بازيهاي خوب خود سبب شود که تعداد بيشتري از هواداران اين تيم در ورزشگاهها حضور يابند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در گفتگو با مهر عنوان شد:سازمان تربیت بدنی دخالتی در جذب اسپانسر استقلال و پرسپولیس ندارد

سخنگوی سازمان تریبت بدنی گفت: سازمان هیچ گونه دخالتی در جذب و مشخص کردن اسپانسر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ندارد و همه اختیارات را به هیئت مدیره این دو باشگاه واگذار کرده است.محمد آخوندی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: سازمان تربیت بدنی امور مربوط به دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را به اعضای هیئت مدیره این باشگاه‌ها واگذار کرده و دخالتی در انتخاب حامی مالی برای این دو باشگاه ندارد.
    حسین هدایتی رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس نیز در گفتگو با مهر خاطرنشان کرد: بر اساس مذاکرات صورت گرفته، حامی مالی استقلال و پرسپولیس به زودی توسط اعضای هیئت مدیره این دو باشگاه مشخص خواهد شد و سازمان تربیت بدنی هیچ گونه دخالتی در این امر ندارد.
    طبق توافق صورت گرفته بین دو عضو هیئت مدیره استقلال و پرسپولیس قرار است بزودی "بازار مبل ایران" به عنوان حامی مالی این دو باشگاه معرفی شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قطبی می خواهد با حاشیه سازی بزرگ بماند

فرشاد پیوس روز سه شنبه بیان کرد: نمی دانم چه دلیلی وجود دارد که قطبی با تصمیم عجیب و غریب خود به اسم حفظ آرامش در تیم بازیکنان را ممنوع المصاحبه کرده و فقط خودش را در مورد مسائل تیم پرسپولیس وکیل و وصی می داند .

وی تصریح کرد: آقای قطبی که فصل قبل با خونسردی و به دور از ایجاد حواشی ظاهری خوب و مجبوب از خود در نزد هواداران ساخت ،چه شده که در این فصل 180 درجه تغییر کرده و زمین و زمان را مقصر می داند.
    وی تاکیید کرد: سرمربی پرسپولیس که همیشه در صحبت های خود مدعی بحث حرفه ای گری در فوتبال بود حالا خودش در نهایت آماتوری رفتار کرده و هر روز یک شخص را مورد اتهام قرار می دهد و به هر طریقی حاشیه را به تیم تزریق می کند.
    پیوس در خصوص ممنوع المصاحبه شدن بازیکنان پرسپولیسگفت: این حرکت حواشی بیشتری را به دورن پرسپولیس راه می دهد و می تواند در نهایت به نفع سایر تیم های مدعی قهرمانی تمام شود.
    وی اضافه کرد : به اعتقاد من که سالیان سال است جزء خانواده پرسپولیس هستم باید بازیکنان با گفتن صحبت های خود در خصوص مسائل فنی و بدنی تیم حرف های دلشان را بزنند نه اینکه بالاجبار به آن ها روزه سکوت را القاء کنیم.
    کاپیتان سابق تیم پرسپولیس تمامی این تصمیمات قطبی را ناشی از اختیارات بیش از حد وی عنوان کرد و افزود: وقتی که قطبی مانند یک وارث در تمامی کار های باشگاه مداخله می کند و مسئولان هیچ تذکری به وی نمی دهند باید هم در اخذ تصمیمات غیر فنی مستقل عمل کند.
    وی گفت: به قطبی توصیه می کنم که بجای رفتن به حواشی بیشتر به خودش بیاید و فقط به نتایج و موفقیت پرسپولیس فکر کند.
    پیوس در خصوص بازی دربی خاطرنشان ساخت: با حمایت مالی خوبی که هدایتی در باشگاه پرسپولیس انجام می دهد هیچ عذری برای عدم پیروزی مقابل استقلال پذیرفته نخواهد بود.
    وی اظهار داشت : البته قطبی هم باید در بازی مقابل استقلال سیستم یکنواخت تیم را عوض کند چرا که دست آقای امپراتور" برای همه مربیان لیگ رو شده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hiwas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

،چه شده که در این فصل 180 درجه تغییر کرده و زمین و زمان را مقصر می داند.؟

نمی دانم چه شده !!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نيكبخت و محروميت قبل از دربى !

عليرضا نيكبخت واحدى در بازى مقابل پيام مشهد با دريافت سومين كارت زرد خود در اين فصل بازى مقابل پگاه را از دست داد تا با آمادگى كامل مقابل استقلال در دربى حاضر شود. نيكبخت دربازى قبل از دربى برگشت فصل گذشته نيز به دليل مشابه غايب بود.
    نكته جالب اينكه نيكبخت براى هفتمين بار در بازى قبل از دربى غايب است و ۵ بار نيز در استقلال چنين غيبتى را تجربه كرده بود كه در نوع خود آمار جالب و قابل توجهى است

شنبه تكليف عابدزاده و هدايتى مشخص مى شود

حسين هدايتى ۴ جلسه واحمدرضا عابدزاده ۳ جلسه از جانب كميته انضباطى محروم شدند. البته تكليف نهايى اين دو نفر روز شنبه مشخص مى شود و پرسپوليسى ها اميدوارند كه در اين نشست بتوانند محروميت هدايتى و عابدزاده را كاهش دهند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جلسه محرمانه مصطفوى و عابدينى

داريوش مصطفوى صبح يكشنبه با مديرعامل اسبق پرسپوليس ديدار كرد. در واقع اين مديرعامل پرسپوليس بود كه با حضور در دفتر امير عابدينى خواستار گفت وگو با او شد كه البته از صحبت هاى مطرح شده در جلسه، خبرى به بيرون درز نكرده اما به نظر مى رسد موضوع اصلى به وضعيت واگذارى سهام و امتياز باشگاه پرسپوليس مربوط مى شود. در همين رابطه و در حالى كه حسين هدايتى خواستار واگذارى سهام باشگاه پرسپوليس شده، عابدينى هم اخيرا درخواستى مبنى بر خريد امتياز پرسپوليس را به سازمان تربيت بدنى ارائه كرده است.

فردا آخرين تمرين

آخرين جلسه تمرينى پرسپوليس قبل از ديدار با پگاه، عصر امروز برگزار مى شود. پرسپوليسى ها كه به دستور كادر فنى ديروز استراحت كرده بودند، امروز در نوبت صبح تمرين مى كنند و آخرين جلسه تمرينى خود قبل از بازى با پگاه را نيز عصر پنج شنبه و از ساعت ۱۵ در اكباتان پشت سر خواهند گذاشت.

استارت توره و سپهر

در صورت تاييد كادر پزشكى پرسپوليس، سپهر حيدرى و ابراهيم توره از امروز در تمرينات گروهى شركت خواهند كرد. حيدرى به خاطر مصدوميت در ديدار برابر پيام و توره هم از حدود ۱۰ روز قبل و به دليل ضرب خوردگى شديد زانو از حضور در تمرينات روزهاى گذشته پرسپوليس معاف و مشغول انجام تمرينات اختصاصى بودند. اما به گفته دكتر زرينه و بعد از معاينه آسيب ديدگى اين دو بازيكن، سپهر حيدرى و ابراهيم توره از امروز به تمرينات گروهى پرسپوليس بازمى گردند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تماشاى پگاه- راه آهن در هتل

پرسپوليسى ها فردا شب به تماشاى فيلم بازى هفته گذشته پگاه و راه آهن خواهند نشست. همانگونه كه افشين قطبى درخواست كرده بود فيلم بازى پگاه و راه آهن در اختيار كادر فنى و مورد آناليز قرار گرفت و قرار است پرسپوليسى ها شب قبل از بازى با پگاه در هتل به تماشاى فيلم بازى اين تيم برابر راه آهن بنشينند و شنونده آخرين توصيه هاى كادر فنى درباره بازى با پگاه باشند.

ساخت رختكن در اكباتان

برنامه بعدى پرسپوليسى ها براى تجهيز ورزشگاه راه آهن احداث رختكن است. زمين شماره ۲ اين ورزشگاه كه در اختيار پرسپوليسى ها قرار گرفته على رغم داشتن چمن عالى، امكانات چندانى ندارد و پرسپوليسى ها درصدد تهيه امكانات جديدى براى آن هستند. در همين رابطه هفته گذشته و به درخواست كادر فنى اطراف زمين حصاركشى و چمن هم خط كشى شد و قرار است در روزهاى آينده، دو رختكن جداگانه براى مربيان و بازيكنان و يك جايگاه اختصاصى هم براى حضور خبرنگاران در كنار زمين تعبيه شود.

شيرى تنها دو اخطاره پرسپوليس

گذشته از عليرضا نيكبخت كه به خاطر ۳ اخطاره بودن از حضور در ديدار برابر پگاه محروم است، پرسپوليس اين هفته با ۶ بازيكن تك اخطارى و يك دو اخطاره به مصاف رشتى ها مى رود. مجتبى شيرى با كارت هايى كه در دو ديدار قبلى دريافت كرد، دو اخطاره شده و نورى، پتروويچ، زارع، باقرى، محمد و واعظى تك اخطاره هاى پرسپوليس در بازى با پگاه هستند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بعضى ها نمى خواهند پرسپوليس سروسامان بگيرد

هدايتى: بدون سهام هم كمك مى كنم

خبر قطع كمك هاى مالى حسين هدايتى به پرسپوليس و عدم ادامه همكارى با اين باشگاه در صورت عدم واگذارى سهام، رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس را به واكنش واداشته هدايتى كه از مطرح شدن اينگونه شايعات كه آنها را غيرواقعى مى داند ناراحت به نظر مى رسد در اين باره مى گويد: «متاسفم كه خبرهايى را در برخى رسانه هاى ورزشى مى خوانم كه به هيچ عنوان صحت و سنديت ندارد و تنها ساخته ذهن كسانى است كه نمى خواهند پرسپوليس سروسامان بگيرد. در پاسخ به كسانى كه عنوان كرده اند بنده كمك هاى مالى ام به باشگاه را قطع يا آن را منوط به واگذارى سهام كرده ام بايد بگويم كه طى ۲۴ ساعت گذشته (روز يكشنبه)۲۵۰ ميليون تومان جهت پرداخت براى تسويه حساب ۷۰ درصد پيش پرداخت ماركو و تهيه مسكن يكساله براى او و تمامى بازيكنان خارجى و مجتبى شيرى پرداخت كرده ام. به نظر شما اين كمك هاى با اخبارى كه منتشر مى شود همخوانى دارد » هدايتى در ادامه از خبرنگاران و رسانه هاى ورزشى مى خواهد كه اجازه دهند در فضايى آرام و بدور از حاشيه هاى مرسوم به باشگاه پرسپوليس كمك كند: همانطور كه از روز اول هم اعلام كردم بنده به عنوان يك هوادار و عاشق پرسپوليس براى كمك به اين باشگاه آمده ام و در حالى كه مى توانم سرمايه ام را در امور ديگرى هزينه كنم اما به فوتبال آمده ام و از همه رسانه هاى ورزشى مى خواهم در اين راه به ما كمك كنند تا پرسپوليس و ساير باشگاه هاى ديگر بتوانند با آرامش و به دور از هر گونه مشكلات مالى به شكوفايى فوتبال كمك كنند. بازهم تأكيد مى كنم كه چه سهام باشگاه به بنده واگذار شود و چه نشود تا زمانى كه زنده هستم به عنوان حامى پرسپوليس در كنار اعضاى هيات مديره و ساير مسؤولان خواهم بود و تلاش خواهم كرد براى اين باشگاه منشا خدمت مثبت باشم. او از انتشار اخبار غير واقع مبنى بر اختلافش با مصطفوى يا قطع كمك هاى مالى اش به خاطر واگذار نشدن سهام هم ناراحت است و با رد اختلاف با مديرعامل باشگاه مى گويد: از رسانه ها مى خواهم زمينه را به گونه اى فراهم نكنند كه ساير دوستان بنده هم كه خواهان حضور در فوتبال و كمك به تيم هاى بزرگ هستند از اين كار منصرف شوند. خبر اختلاف من و مصطفوى به هيچ وجه صحت ندارد و بنده در كمال دوستى با ايشان تا زمانى كه مديرعامل باشگاه هستند با تمام وجود از وى حمايت خواهيم كرد.درست است كه بنده چهار سال است به عنوان نخستين فرد براى كمك هاى اينچنينى به باشگاه آمده ام اما مطمئن باشيد اگر شرايط فراهم شود و جامعه ورزش ما را طرد نكند، ساير دوستانم نيز به كمك باشگاه هاى ديگر خواهند آمد و اين اتفاق مثبتى در فوتبال كشور خواهد بود كه حداقل مشكلات مالى را به حداقل خواهد رساند.حسين هدايتى در مورد حضور على انصارى در هيات مديره باشگاه استقلال ادامه مى دهد: آقاى انصارى از دوستان نزديك بنده است و با نيت خير و كمك به فوتبال به استقلال آمده. اميدوارم مسؤولان و رسانه ها به گونه اى برخورد كنند كه ضمن ادامه فعاليت ايشان، ساير دوستان نيز براى هزينه كردن در اين بخش ترغيب شوند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قضاوت درباره بهشتى يا جهنمى بودنم با خداست

قطبى: بازى هاى استقلال براى من مهم نيست

قطبى امسال هم قول قهرمانى مى دهد. هر چند امسال اشتباهات داورى از هفته دوم شروع شد تا سرخ پوشان كمى بدشانس باشند. اما سرمربى تيم از حرف خود كوتاه نمى آيد. او حرف هاى زيادى دارد براى گفتن اما سكوت مى كند. مى گويد: «تجربه به من ياد داده با حوصله رفتار كنم» در بازى با ذوب آهن براى اولين بار عصبانيت و اعتراضش را ديديم. از كوره در رفته بود اما هفته بعد باز هم همان قطبى سابق بود. در مورد بازى ها پله به پله مى گويد: شايد به همين دليل است كه قبل از بازى با پگاه، دربى را بى اهميت مى انگارد، در مورد هر چيز بخواهى مى گويد اما در چارچوبش و نه بيشتر و سعى مى كند حرفه اى تر از آن رفتار كند كه مجبور باشد در مورد همكارانش حرف زده يا بخواهد جواب آنها را بدهد.

گفته مى شود ماركو به حالت قهر ايران را ترك كرده، اين موضوع صحت دارد
    ماركو با پرسپوليس قراردادى بسته كه مواردى از آن تاكنون اجرا نشده است. او حرفه اى رفتار مى كند. عادت به بدقولى و امروز - فردا كردن ندارد. هميشه سر موعد مقرر پول گرفته و حتى قبل از قرارداد صاحب خانه شده اما اين بار با يكسرى مشكلاتى از جانب پرسپوليس روبه رو شده است كه غيرقابل حل نيست. اما او به دليل بيمارى پدرش راهى برزيل شده نه به حالت قهر. بعد از بازگشت باز هم پيگير قول و قرارهايش با باشگاه خواهد بود. فقط ماركو به بدقولى عادت ندارد. همين.
    شما به بدقولى ها عادت داريد
    من با ماركو فرق مى كنم. من تفكراتم با او فرق دارد. من به عشق، هوادار، تيم و آينده اش و كار كردن در پرسپوليس مى انديشم. من در طول سا ل ها ياد گرفته ام با حوصله كار كنم چرا كه براى رسيدن به اهدافم و موفقيت در آنها نياز به حوصله و تمركز دارم.
    نظرتان راجع به بازى استقلال و شايعه تبانى آنها با اهوازى ها چيست
    نظرى در اين رابطه ندارم. بازى هاى قبل استقلال براى من اهميتى ندارد مهم بازى پرسپوليس است. فرقى نمى كند آنها در بازى هاى قبل چه نتايجى گرفته و خواهند گرفت.
    از عملكرد بازيكنانتان در اين مدت راضى هستيد
    بله. چرا كه نه. بازيكنان من خوب كار مى كنند. چون ما برنامه ريزى خوبى داريم. تمرينات با كيفيتى انجام مى دهيم. زمين خوبى داريم و همه چيز دست به دست هم مى دهد كه بازيكنانمان عملكرد خوبى داشته باشند و من هم از آنها راضى هستم.
    اينكه گفته مى شود دى كارمو هنوز با بازيكنان تيم ارتباط برقرار نكرده و احساس غريبى مى كند درست است
    نه به اين شكلى كه گفته مى شود. دى كارمو به كمى زمان نياز دارد تا با بازيكنان اخت شود. بازيكنان ما حرفه اى هستند و همه چيز را قرمز مى بينند و اين باعث مى شود كه خيلى زود با دى كارمو رابطه صميمانه برقرار كنند. دى كارمو به زمان و بازى نياز دارد و مطمئنم به زودى او با همه بازيكنان رفيق خواهد شد.
    امسال براى اولين بار اعتراض و عصبانيت قطبى را ديديم. اين حالت و رفتار باز هم تكرار خواهد شد

بعضى وقت ها شرايط باعث مى شود برخوردهايى كنيم كه شايد خودمان هم دوست نداريم. من سرباز بازيكنان، مربيان و هوادارانم هستم كه حقشان خورده شده است. من بايد براى حق آنها بجنگم. نمونه اين جنگ را در بازى با ذوب آهن ديديد. اما در بازى بعدى با مس سعى كردم آرامش خود را حفظ كرده و رفتارم با سياست به دور از عصبانيت باشد. اين طور نيست؛ مردم مى دانند. به بازيكنان من ظلم شده بود وگرنه آن اتفاق رخ نمى داد.
    در مورد صحبت هايى كه دايى و يكى دو نفر ديگر در مورد شما كرده اند چه مى گوييد
    نه چيزى مى گويم و نه نظرى دارم. جوابى به آنها نمى دهم. سعى مى كنم سكوت كنم. سكوت بهترين جواب است. به قول انگليسى ها سكوت طلايى است. من به همه احترام مى گذارم و حرفه اى عمل مى كنم پس در مورد همكارانم صحبت نمى كنم. نتيجه كار مرا مردم مى بينند. اما قضاوت اينكه من به بهشت مى روم يا جهنم با خداست.
    پرسپوليس اين هفته با پگاه بازى دارد و بعد از آن ديدار سنتى پرسپوليس- استقلال است.
    پگاه تيم خوبى است. سرمربى آن فصل قبل با ذوب آهن بود و ما با آنها بازى كرديم. سعى مى كنيم با ديدن فيلم بازى هاى آنها و آناليزشان نقاط ضعف و قوت پگاه را بفهميم. اما نتيجه بازى هاى اخير پگاه دليل ضعف آنها نيست. پگاه، استقلال را مغلوب كرده پس تيم خوبى است. اما ما در تهران با حمايت هوادارانمان بايد آنها را شكست دهيم. براى من اول بازى با پگاه مهم است بعد استقلال چون اول بايد با پگاه بازى كنيم و بايد آنها را ببريم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •