با درود
یه بازی تو مایه های The Saboteur و Mafia میشه معرفی کنید؟ ترجیحا حال و هوا قدیمی و Open World باشه!
مرسی![]()
با درود
یه بازی تو مایه های The Saboteur و Mafia میشه معرفی کنید؟ ترجیحا حال و هوا قدیمی و Open World باشه!
مرسی![]()
سوال اول:
PES 2007 رو فکر کنم راحت اجرا کنه سیستمش.
سوال دوم:
سری Need for Speed خوبه واسه سنش،البته نسخه های قدیمیتر که به سیستم بخوره.
بازی جنگی هم براش Call of Duty بگیر حالشو ببره
CoH2 تو زیرمجموعه ی RTS استراتژی ها قرار میگیره و از نظر زمانی مربوط میشه به جنگ جهانی دوم.
+
بازی مخفی کاری مثل هیتمن و اسپلینترسل کم توی بازار هست،
سری های متال گیر و Thief هستن که مال سال های قبلن،اما اگه به این سبک علاقه داری تجربشون خالی از لطف نیست.
The Godfather یا همون پدرخوانده،بخصوص نسخه اولش!
The Godfather رو بازی کردم همون موقع! البته نصفه و نیمه!!
کلا بازی که حال و هوای سینمایی و به قولی Theatrical باشه سراغ دارید؟ منظورم بازی هایی که از روی فیلم سیمایی می سازن نیستا!
بچه ها من حدود شاید 12 یا 13 سال پیش یه بازی داشتم فکر میکنم اسمش usaf بود یا یه چیزی شبیه به اون. میخواستم ببینم الان میشه جایی گیرش اورد. فقط برا تجدید خاطرات
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
یک بازی والیبال اگه کسی سراغ داره واسه ps3 به مای درمونده معرفی کنه لطفا
البته بازی المپیک 2012 رو بازی کردم والیبال ساحلی داشت، ولی با ساحل حال نمیکنم. درزم برام گرافیک و اینطور صحبتا مهم نیست فقط والیبال داخل سالن باشه
عاشق این ورزشم و هنوز توی دنیای گیم چیزی ندیدیم! پس این EA , 2K چه کارن این وسط؟!
ممنونم از همه![]()
جون ما یک بازی والیبال هم ساخته نشده که به درد ما بخوره؟؟؟؟؟؟؟ک بازی والیبال اگه کسی سراغ داره واسه ps3 به مای درمونده معرفی کنه لطفا
البته بازی المپیک 2012 رو بازی کردم والیبال ساحلی داشت، ولی با ساحل حال نمیکنم. درزم برام گرافیک و اینطور صحبتا مهم نیست فقط والیبال داخل سالن باشه
عاشق این ورزشم و هنوز توی دنیای گیم چیزی ندیدیم! پس این EA , 2K چه کارن این وسط؟!
ممنونم از همه
L.A Noire رو بازی کردی؟The Godfather رو بازی کردم همون موقع! البته نصفه و نیمه!!
کلا بازی که حال و هوای سینمایی و به قولی Theatrical باشه سراغ دارید؟ منظورم بازی هایی که از روی فیلم سیمایی می سازن نیستا!
پیشنهادش می کنم
البته اکشنش نسبت به مافیا و Godfather خیلی کمتره ولی خوب حال هوای قدیمی داره که خیلی هم خوش ساخته
اتفاقا منم شدیدا دنبالشم برای PCجون ما یک بازی والیبال هم ساخته نشده که به درد ما بخوره؟؟؟؟؟؟؟
هیچ بازی ای برای Ps3 وجود نداره .
این فهرست تمام بازیهای والیبال هستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک بازی هواپیمایی میخوام که بشه از رو باند خودت بلندش کنه ..خودت بنشونیش..یک چیزی تو این مایه هاا
hwax رو چند سال پیش داشتم خیلی تخلیی بود
Flight simulaterرو بازی کنیک بازی هواپیمایی میخوام که بشه از رو باند خودت بلندش کنه ..خودت بنشونیش..یک چیزی تو این مایه هاا
hwax رو چند سال پیش داشتم خیلی تخلیی بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)