تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 625 از 1404 اولاول ... 1255255756156216226236246256266276286296356757251125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,241 به 6,250 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من به همچین قطعه ای نیاز دارم.چه شکلی می تونم تهیه کنم.

مثل همین کارت شبکه های usb هست.اما نمیدونم این کارت شبکه ها با psp هم کار میکنند یا نه

مشخصات:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by choory; 13-11-2008 at 12:25.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

همین طوره. من سعی کردم با لپ تاپ یه Wifi Access Point برای دی اس درست کنم ولی نشد. از این Wifi Adapterها میخواد که با USB به کامپیوتر وصل میشن.
    این یه صفحه از PSP مگه :

مثله اینه که یه راهه نرم افزاری برای دور زدن AP هست ...ولی متاسفانه لینک رپیدشرش باطل شده و اسم نرم افزار هم درست نیست ...

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مثله اینه که یه راهه نرم افزاری برای دور زدن AP هست ...ولی متاسفانه لینک رپیدشرش باطل شده و اسم نرم افزار هم درست نیست ...
    بعضی از لپ تاپ ها کارت وایرلسشان قابلیت تعویض حالت از Wireless Station (STA) به Access Point را داره.
    و از اون به را حتی میتونید به عنوان AP استفاده کنید.
    توی تاپیک زیر توضیح داده.
    یک سر بزنید بد نیست.شاید تونستید من را هم توی خرید کارت شبه وایرلس که قابلیت AP داشته باشه و با psp کار کنه راهنمایی کنید.
    کد:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بعضی از لپ تاپ ها کارت وایرلسشان قابلیت تعویض حالت از Wireless Station (STA) به Access Point را داره.
    و از اون به را حتی میتونید به عنوان AP استفاده کنید.
    توی تاپیک زیر توضیح داده.
    یک سر بزنید بد نیست.شاید تونستید من را هم توی خرید کارت شبه وایرلس که قابلیت AP داشته باشه و با psp کار کنه راهنمایی کنید.
    همین حالا چک کردم ولی متاسفانه نمیتونه به AP تغییر کنه... مدلش هم Ralink Wireless LAN Card V2

خوده نویسنده مقاله Bc هم گفته که شاید با نرم افزار هم بشه ac درست کرد :

جایی هم خوندم که برنامه هایی هستن که اینکارو برای بعضی از اینجور کارت ها فراهم می کنه:

کد:
    (که البته از سرویس NAT خود ویندوز هم استفاده شده که شاید یکم برای شما سنگین باشه )

دیگه نمی دونم این دیگه کار شماست من راه کلیو نشنتون دادم
    شما اگه میخوای بخرین بهتره یکی از همون WIFI-linK یا PSP-link هایی که تو چند تا پست بالاتر گذاشتین رو بخرین چون هم ارزون ترن و هم مخصوص PSP درست شدن ...
    یا اگه میخواین بیشتر پول خرج کنید یه کارت شبکه با AP بخرین چه چند برابر تموم میشه ...

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما اگه میخوای بخرین بهتره یکی از همون WIFI-linK یا PSP-link هایی که تو چند تا پست بالاتر گذاشتین رو بخرین چون هم ارزون ترن و هم مخصوص PSP درست شدن ...
    یا اگه میخواین بیشتر پول خرج کنید یه کارت شبکه با AP بخرین چه چند برابر تموم میشه ...
    اخه آنها که اینجا گیر نمیاد.شما جایی دیدید؟؟؟؟

الان یک کارت شبکه با AP چقدر در میاد؟حدودا

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب برو بکس امروز رفته بودم جمهوری که قیمت psp روو بپرسم خلاصه رفتم (البته ببخشید اگه سوالم تکراری) روی بعضی از جهبه ها مثلا نوشته بود 2004 و بعضی های 5و 6 (که البته مشکلیش بیشتر 2004 بود و بعد 2005 )م یخواستم بدونم این اعداد چه فرق و تاثیر دارند
    (البته ی بار خونده بودم مثلا 2003 مال مکزیک یا مثلا 2002 مال روسیه و...) ولی اینجا که ایرانه؟!!!!!
    کلا م یخواستم ببینم چی فرقشون
    ---------------
    درضمن بعضی جا ها قیمت می کردم بعد می گفتم کپی خور بعضی ها می گفتم همین الان بازی می کنم جلوی جشت کپی خور می کنم؟؟؟؟؟(چطوری این کار رو می کنن آسونه؟؟؟؟)
    مثلا وقتی تو psp روآپدیت کنی اون کپی خور بودنش از بین نمی ره؟؟؟؟
    -------------
    اونای که جعبه هاشون کوپیک بود و فقط شارز و ... (نمی دونم چی داشت ولی می دونم لوازم جانبی نداشت هیچی باهاش)210
    و یارو ی دونه ها داشت که می گفت سفارش آمریکاست 220 تمن که اونا جهبه هاشون بزرکتر بود رو روی جعبه ی پسر بود که نشسته بود psp دستش بود اونا نمی دونم چی اضافه داره؟؟؟؟؟؟
    -------------
    راستی اگه مپی خور شده باشه دستگاه سی دی های اصلشو اگه بخری بزاری توس بازی می خونه؟؟؟؟(مثلا از آمریکا برات ی بازی اوردن می سه گذاشت توی دستگاه اجرا می کنه؟؟)
    فعلا سوال دیگه ای به ذهنم نمی ره تا بپرسم اینارو لطفا کامل جواب بدید من توی هفته ی بعد یا اوایل آذر می خوام بگیرم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب برو بکس امروز رفته بودم جمهوری که قیمت psp روو بپرسم خلاصه رفتم (البته ببخشید اگه سوالم تکراری) روی بعضی از جهبه ها مثلا نوشته بود 2004 و بعضی های 5و 6 (که البته مشکلیش بیشتر 2004 بود و بعد 2005 )م یخواستم بدونم این اعداد چه فرق و تاثیر دارند
    (البته ی بار خونده بودم مثلا 2003 مال مکزیک یا مثلا 2002 مال روسیه و...) ولی اینجا که ایرانه؟!!!!!
    کلا م یخواستم ببینم چی فرقشون
    ---------------
    درضمن بعضی جا ها قیمت می کردم بعد می گفتم کپی خور بعضی ها می گفتم همین الان بازی می کنم جلوی جشت کپی خور می کنم؟؟؟؟؟(چطوری این کار رو می کنن آسونه؟؟؟؟)
    مثلا وقتی تو psp روآپدیت کنی اون کپی خور بودنش از بین نمی ره؟؟؟؟
    -------------
    اونای که جعبه هاشون کوپیک بود و فقط شارز و ... (نمی دونم چی داشت ولی می دونم لوازم جانبی نداشت هیچی باهاش)210
    و یارو ی دونه ها داشت که می گفت سفارش آمریکاست 220 تمن که اونا جهبه هاشون بزرکتر بود رو روی جعبه ی پسر بود که نشسته بود psp دستش بود اونا نمی دونم چی اضافه داره؟؟؟؟؟؟
    -------------
    راستی اگه مپی خور شده باشه دستگاه سی دی های اصلشو اگه بخری بزاری توس بازی می خونه؟؟؟؟(مثلا از آمریکا برات ی بازی اوردن می سه گذاشت توی دستگاه اجرا می کنه؟؟)
    فعلا سوال دیگه ای به ذهنم نمی ره تا بپرسم اینارو لطفا کامل جواب بدید من توی هفته ی بعد یا اوایل آذر می خوام بگیرم
    این اعداد کد منطقه ای هستند که psp آنجا توضیع شده.خوب psp که مستقیم ار محل تولید که به ایران نمیاد.اول به کشور های دیگه میرود بعد از اون کشور ها به ایران.
    بله آسونه اما نه زیاد.توی تاپیک زیر توضیح داده شده.
    کد:
    بهتره خود طرف برات کپی خور کنه تا یک موقع از این psp ها با مادربورد جدید بهت نیندازن که فعلا کپی خور نمی شوند.
    آپدیت ها هم به صورت هک شده هستند.
    به نظر من شما از همون پک های ساده بگیری به صرفه تره.اون پکی هم که میگی مخصوص امریکا هست اگه همون مشکی و نارنجی باشه چیزه خاصی توش نداره.یک قاب و بند هست اگه اشتباه نکنم.
    بله اگه کپی خور بشه بازی های اصلی را هم اجرا میکنه.

یکم آرومتر تایپ کن اینقدر غلط تایپی نداشته باشی.

8. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اخه آنها که اینجا گیر نمیاد.شما جایی دیدید؟؟؟؟

الان یک کارت شبکه با AP چقدر در میاد؟حدودا
    psp link رو ندیدم ولی wifi link حتما گیر میاد ( شاید اولی هم تو شهر های بزرگ پیدا بشه ) ...

قیمت کارت شبکه با ap برای مصرف عادی (خونگی) حدود 50 -60 در میاد (- قیمت شهر کوچیک ما- , تو اصفهان حتما ارزون تر هاش هم هست )

10. این کاربر از M A T I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اقای choory ممنون بابت توضیحات (در مورد غلط املای هم شرمنده زیادی تند تایپ کردم )
    آقای choory چند تاسوال دیگه هم داشتم
    پس امه من مثلا 2004 رو بگیرم با 2006 فرقی نداره؟؟؟؟
    راستی وقتی که می خری ورژن آپدیتش چنده؟؟؟
    اون پک های معمولی که ارزون تر اند توشون رم هم داره؟؟
    رم داخلی دستگاه چند؟؟؟
    راستی رم اون از همین رم های pro معمولی که به گوشی های قدیمی سونی اریکسون مثل (w850 یا p990 می خوره؟؟؟ یا فرق داره؟؟؟)
    وقتی که می خری توش خودش بازی داره؟؟؟
    هنگام خرید به چه چیزای توجه کنم که مطمائن بشم اصل و مشکلی نداره
    (مثلا مثل xbox360 که هست می گن باید تاریخ ساخت و مادربوردش باید فالکون باشه) psp چه چیزاشو باید نگاه کرد؟
    از نظر بریک شدن خیالم راهت باشه؟؟؟ دستگاه خراب نمیشه؟؟؟
    ------------
    فکر کنم اون که جعبش بزرگتر بود توش کیف مخصوص دستگاه رو هم بده (که واقعا بدرد می خوره) (اگه بخوای جدا میفشو بخری قیمتش چنده؟؟؟
    -------------
    حالا ما نخریم دیگه براش بازی نسازن ضایع بشیم جوری نشه که دیگه کاری کنن فقط روی psp 3000 اجرا بشه و فقط برای 3000 بازی بسازن)
    ------------
    درضمن کیفیت ساخت همه ی سری ها یکی؟؟؟( مثلا ی جور هم داشت که می گفت 240 تمن فکر کنم با همه چیز بود)
    -----------
    شرمنده اینقدر سوال پرسیدم ببخشید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقای choory ممنون بابت توضیحات (در مورد غلط املای هم شرمنده زیادی تند تایپ کردم )
    آقای choory چند تاسوال دیگه هم داشتم
    پس امه من مثلا 2004 رو بگیرم با 2006 فرقی نداره؟؟؟؟
    راستی وقتی که می خری ورژن آپدیتش چنده؟؟؟
    اون پک های معمولی که ارزون تر اند توشون رم هم داره؟؟
    رم داخلی دستگاه چند؟؟؟
    راستی رم اون از همین رم های pro معمولی که به گوشی های قدیمی سونی اریکسون مثل (w850 یا p990 می خوره؟؟؟ یا فرق داره؟؟؟)
    وقتی که می خری توش خودش بازی داره؟؟؟
    هنگام خرید به چه چیزای توجه کنم که مطمائن بشم اصل و مشکلی نداره
    (مثلا مثل xbox360 که هست می گن باید تاریخ ساخت و مادربوردش باید فالکون باشه) psp چه چیزاشو باید نگاه کرد؟
    از نظر بریک شدن خیالم راهت باشه؟؟؟ دستگاه خراب نمیشه؟؟؟
    ------------
    فکر کنم اون که جعبش بزرگتر بود توش کیف مخصوص دستگاه رو هم بده (که واقعا بدرد می خوره) (اگه بخوای جدا میفشو بخری قیمتش چنده؟؟؟
    -------------
    حالا ما نخریم دیگه براش بازی نسازن ضایع بشیم جوری نشه که دیگه کاری کنن فقط روی psp 3000 اجرا بشه و فقط برای 3000 بازی بسازن)
    ------------
    درضمن کیفیت ساخت همه ی سری ها یکی؟؟؟( مثلا ی جور هم داشت که می گفت 240 تمن فکر کنم با همه چیز بود)
    -----------
    شرمنده اینقدر سوال پرسیدم ببخشید
    خواهش میکنم.
    فرقه خاصی نداره.2004 فکر کنم برای استرالیا باشه.مال من 2004 هست.
    بستگی داره چه ورژنی روش باشه اما بیشتر یا 3.80 هست یا 3.90 دوست داشتی بگو آخرین ورژن می خواهم یعنی 5.00m33-2 باید مجانی برات آپدیت کنه.
    نه عزیز رم نداره.فقط دستگاه و باطری و شارژر و چندتا دفتر چه.
    کلا مموری را باید جداگانه تهیه کنی.
    اسلیم 64 مگ و فت 32 مگ رم داخلی دارند.
    مدل رم ها هم از همین memory stick PRO Duo ها هست

نه بازی نداره اما بعضی از فروشنده ها چند تا بازی کپی مجانی میدهند.بعضی ها هم نه بستگی به فروشنده داره

Psp تقلبی که نیست.شما موقع خرید فقط توجه کن روی صفحه نقاط رنگی یا سفید نباشه.(همون پیکسل سوخته)یکم روی صفحه دقت کنی پیدا هست.
    اگه خودش کپی خور برات میکنه به هیچ چیز.
    بریک شدن هم چیز خاصی نیست که.اگه خودای نکرده بریک هم بکنی قابل برگشته.اگه زیاد بهش ور نری و فقط بازی کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد.
    قیمت جداگانه کیف هم از 5 تومن هست تا 15 تومن.
    نه خیالت راحت باشه.همین الانم کلی بازی داره.
    کیفیت ساخت همه یک هست قیمت ها هم فقط به خاطر محتویات پک ها هست که با هم فرق میکنه.
    من باشم یک پک ساده میخرم و لوازم جانبی جدا.

13. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •