من بازی Return to Castle Wolfenstein از اینترنت دانلود کردم وقتی داخل بازی میشم هیچ موجود زنده ای جز خودم توی بازی نیست آیا تنظیمات خاصی داره که من بلد نیستم؟
من بازی Return to Castle Wolfenstein از اینترنت دانلود کردم وقتی داخل بازی میشم هیچ موجود زنده ای جز خودم توی بازی نیست آیا تنظیمات خاصی داره که من بلد نیستم؟
دوست عزیزم نوع گرافیکت را هم پس بگو مثل Geforce 7300 . . .
اگر اول بازی هستی و در زندانی باید راه خودتو به بیرون پیدا کنی یا اینکه Multiplayer بازی را اجرا می کنی.من بازی Return to Castle Wolfenstein از اینترنت دانلود کردم وقتی داخل بازی میشم هیچ موجود زنده ای جز خودم توی بازی نیست آیا تنظیمات خاصی داره که من بلد نیستم؟
بچه ها سلام...
من جديدا ميخوام Turok يا Rainbowsix:vwgas 2 رو بازي كنم يه صداي ناجوري از داخل كيسم مياد...
يه صدايي شبيه بوق....خود بازي كاملا روون اجرا ميشه ...اين مشخصات سيستمم:
CPU: AMD 4000 Athlon x2
Ram: Kingstone 1 gig ddr2 667 x2
vga: Giga force 8500gt 512 MB
ديگه اين صدا نميدونم واسه چيه؟؟؟خيلي اعصاب خردكنه...
اگه ميتونيد كمكم كنيد...خيلي ممنون
سلام
من امروز بازی gta sun andress نصب کردم وقتی اجرا کردم تصویر خیلی بد بود انگار که پارازیت ماهواره هست کارت گرافیکم 256 هست این عکسا رو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون میشم راهنمایی کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صداي بوقش ربطي به زدن همزمان چند كليد داره يا نه؟
يه طرح خاصي داره؟ مثلا دو تا بوق بزنه ساكت بشه باز دو تا ديگه؟
اسم كامل و دقيق بازي و مدل كارت گرافيكت؟
Last edited by Ar@m; 29-07-2008 at 14:23.
سلام
من موقع اجرا بازی Crysis وقتی یه مپ انتخاب می کنم و می خوام اجرا کنم
Crysis Luancher 0.8 ارور میده
لطفاً راهنمایی کنید باید چکار کنم
متن ارور ؟
اسم بازی
GTA San Andreas
مدل کارت گرافیک :
![]()
Unhandled exception has occurred in your application. If you click Continue, the application will ignor this error and attempt to continue . If you click Quit , the appliction will close immediately.
This application has faild to start becuase the application configuration is incorrect.Reinstalling the application may fix this problem
512mb اخرین حد جیفورس![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)