تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 625 از 641 اولاول ... 125525575615621622623624625626627628629635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,241 به 6,250 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

داره خودمونی میشه tinyviny_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

9 لطفا كمك كنيد

سلام دوستان من يه گوشي p990دارم كه مي خوام به كامپيوتر وصلش كنم و از اينترنت adsl كامپيوترم براي گوشي استفاده كنم و با گوشي توي انترنت بگردم ولي نميدونم چيكار بايد كنم كسي اگه ميدونه خواهش آموزشش رو برام بزاره

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

باید مودم وایرلس داشته باشی و از طریق وایرلس گوشی به اینترنت ای دی اس ال وصل بشی.

داره خودمونی میشه acetaminophen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من چند تا برنامه رو بدون اين كه برم تو قسمت آنيستال پاك كردم. الان برنامه ها پاك شدن اما ايكون هاش باقي موندن!!!! چه كار كنم آيكونها پاك بشن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام رفقا
    من یه مودم با قابلیت وایرلس دارم میخوام به وسیله گوشی p990به اینترنت وصل بشم اما وقتی کانکت میزنم وصل نمیشه .
    چی کار کنم؟

---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------

با p1 به راحتی وصل میشه یه بار هم گئشیمو فلش کردم اما جواب نداد.لظفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام من مراحل زیر رو هم انجام دادم اما بازم نشد .فقط Gateway نتونستم پیدا کنم.
    اینم مراحلی که انجام دادم.
    ستفاده ار اينترنت بر روي گوشيهاي موبايل، كاربرديه كه هنوز توسط مخابرات ايران سرويس دهي نشده، از اين رو تنها راه حل موجود استفاده از WIFI يا همون WLAN موجود بر روي بعضي از گوشيهاست.
    شايد خيلي از دوستان تا به حال فكري براي استفاده از WLAN گوشيشون نكرده باشند و فقط در حد يه قابليت ازش نام ببرند، از اين رو خواستم با ارائه اين مطلب به نوعي اطلاع رساني كرده باشم.
    (توضيحات مرحله به مرحله ارائه شده و مخصوص P990i ميباشد)

اولين قدم مراجعه به يك ISP ارائه دهنده اينترنت بيسيم و دريافت IP address و رمز عبور مربوطه مي باشد، سپس به قسمت Wireless LAN گوشي وارد شده و روي گزينه Scan كليك كنيد پس از چند لحظه مشاهده مينمائيد نام ISP مورد نظر نمايان ميگردد كه در حقيقت اين نام همان connection مربوطه براي وارد كردن IP address ميباشد. (تصوير 1)
    حال بايد IP address مربوطه را وارد كنيد، بدين منظور از شاخه
    Tools/Control panel/Connections وارد Internet accounts شده و روي accont مربوطه كليك كنيد. (تصوير2)
    وارد اولين صفحه تنظيمات ميشويد كه نيازي به تغيير ندارد فقط از لب بالاي صفحه گزينه TCPIP/IP config را انتخاب كنيد و گزينه اول را PV4 تعيين كنيد و در قسمت پايين IP address و Gateway و Netmask را كامل نمائيد(اعداد توسط ISP ارائه ميشود) توجه داشته باشيد هر سه گزينه بايد تكميل شوند. سپس گزينه save را انتخاب نمائيد. (تصوير 3)
    حال وارد صفحه دوم شويد و گزينه WEP را انتخاب نمائيد، به صفحه سوم رفته و در قسمت پايين WEP key كه همان رمز عبور ميباشد را وارد نمائيد (تصوير 4) به صفحه چهارم تنظيمات رفته و گزينه Done را انتخاب كنيد، حال مراحل تنظيمات تمام شده و برقراري ارتباط امكان پذير است.
    دوباره وارد قسمت WLAN گوشي شده و مشاهده ميكنيد accont مربوطه همچنان نمايان است، روي آيكون دو فلش برگشته كليك كرده و پس از چند لحظه مشاهده مينمائيد عكسي به شكل كره زمين كه در حال چشمك زدن است نمايان ميشود كه بيانگر برقراري ارتباط گوشي شما با شبكه ميباشد. (تصوير 5)

کمک لطفا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

please help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام لطفا کمک کنید در پی990 داخل مموری فولدرinbox داره وقتی بلوتوث میاد داخل inbox موری میره کمک کنید
    برا اینکه مموری گوشی زود پر نشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببخشید تصحیح می کنم سوال در پی990 داخل گوشی فولدر inbox داره؟ وقتی بلوتوث میاد داخل inbox مموری چجوری میره کمک کنید
    برا اینکه مموری گوشی زود پر نشه باید چکار باید کنیم گنیم

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

فایل های بلوتوثی داخل فولدر obex از فولدر shared در حافظه گوشی ذخیره میشه.
    اگه از -- تغییر میسر بلوتوث استفاده کنی میره تو D/inbox
    موفق باشی.

10. این کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه N!CE^M4N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    LoVeR C!tY

پيش فرض

سلام دوستان عزیز . . .
    منم p990i دارم میخوام واسه گوشیم رمز بذارم در قسمت locks میخوام تا گوشیم key lock میشه رمز بخواد ولی نمیشه و
    این ارور رو میزنه ! wrong phone lock kode ?

چهجوری میتونم رو گوشیم رمز بذارم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •