شوخی میکنی!!!!
گور پدر Gprs! اینکه خوبه...میشه امیدوار بود!
کیفیتش چطوره؟
شوخی میکنی!!!!
گور پدر Gprs! اینکه خوبه...میشه امیدوار بود!
کیفیتش چطوره؟
پس بگو چرا دليوري اس ام اس هايي كه به شما زدم نمياد
من فكر كردم ديگه كلافه شدي منو زدي تو بلك ليستت
ديگه بعد از طرح تشويقي چيه؟
من نفهميدم ببخشيد
اون آنتن های گرد آنتن های Mıcrowave هستش که همونطور که گفتن برای ارتباط دکل به دکل استفاده میشه.
به نظر من اون عکسهایی که شما گذاشتید هم آنتن ایرانسل نیست چون من هر آنتن ایرانسلی که دیدم از اون آنتن سفیدا نداشت.
بزودی یک عکس از آنتن ازگل-قائم براتون میزارم.
یک آنتن هم توی خیابون فردوسی روی پشت بوم پاساژ فردوسی دیدم ، اگه از اونجا رد شدید دقت کنید.
آقا همونطور که گفتم توی اصفهان دو سری دکل خیلی زیاد شده . یه مدلش همونه که عکسشا گذاشتم یه مدلشم که باز روی پشت بوم ها نصب میشه ارتفاع خیلی کمی داره شاید به 2 متر نرسه . نمونش توی خیابونه نظر اصفهان یه دوتا دکل کوچیک کنار هم روی پشت بوم پاساژ مریم و دقیقا 200-300 متر وسط خیابون یه دکل خیلی تر و تمیز روی مرکز تجاری اصفهان هست.
آقا ما امشب زدیم تو خط فوضولی رفتیم پیگیری! اول رفتین پاساژ مریم و از مغازه دارها پرسیدیم جالب اینجا بود که خیلیاشون نمیدونستن رو سرشون اصلا دکل وجود داره ! تا خلاصه رفتیم پیش هیئت مدیره و اونا هم کاملا با شک وتردید گفتند مال مخابراته !!!
بعدش رفتیم اون یکی پاساژه که گفتن ایرانسله اما با اینکه چراغش روشن بود اما تاثیری تو آنتن دهیش نداشت ! خلاصه حالا باید باز هم تحقیق کنم ببینم از چه قراره !
شاهین عزیز خبری نداری ایرانسل برای پاییز چه خوابی دیده.یا فعلا تو اب نمک خوابونده یک دفعه اعلام کنه.
در هر صورت خبر داری بگو.الان همه بچه ها منتظر پاییز هستن میخان ببین تو پاییز میخا چه گل سر ما بزنه.
ایشالا با طرحای قویتر میاد. مخصوصا واسه ی سیم کارت جدیداش (10 تومنی ها)
دوستان سلام.
بعد از چند بار که این مسنجر اعصابمو داغون کرد دوباره امتحانش کردم و ردیف شد.
عااااالییییه. یعنی از یاهو مسنجر هم جذاب تره.
چون توش رنگ و وارنگه خیلی جالبه.
پیشنهاد میکنم که شب این موقع ها که شبکه خلوته راش بندازین. تو سایت ایرانسل نوشته که میتونین از ما بخرین و هزینش میاد روقبض یا از اعتبارتون کم میشه. صفحه اش امروز آپدیت شده!
منظورتون از آنتن سفیدا چیه .... تقریبا تمام آنتن ها روی دکل ها سفیدند ... حالا بعضی ها که که از عمرشون زیاد می گذره در اثر آفتاب و گرد و خاک ممکنه کمی از سفیدی در بیان و بعضی نیز از اول شیری رنگه در کل میشه گفت همشون سفیدن ... اگه از اون آنتن هایی که سفید نیستند عکس بگیری و بذاری بد نیست ...
اینم یه عکس از آنتنها ..... که همشون سفیدن ..
![]()
برای اولین بار که تو سایت ایرانسل رفتم تو کادر سمت چپ عکس ها یا تبلیغات به صورت کج نمایش داده می شد حقیقش خیلی حال نکردم .... یه جوری اون کج بودن رو اعصابم راه می رفت ... هنوزم نتونستم باهاش کنار بیام ... وقتی عکس بصورت کجکی تو کادر قرار میگیره تقارن از بین میره و وزن اون کادر بهم می خوره ... بعد ها فهمیدم که این اساس و یک شاخصه مهم تبلیغات شرکت MTN است. یعنی هر جا که MTN میره این اساس و الگو رو با خودش میبره و ربطی به بچه های ایران یا ایرانسل ( منظورم قسمت ایرانیشه) نداره ...
این عکس بیلبورد تبلیغاتی ایرانسل تو خارجه که عکس بصورت اریب تو کادر قرار گرفته
![]()
من ديروز حدود 2 ساعت وقتمو روي برنامه Mova Messenger گذاشتم و باهاش كار كردم
در كل برنامه جالب و خوبيه
فقط به نظر من دوتا اشكال عمده داره:
1) اگه توي ليست دوستان كسي رو به عنوان دوست نداشته باشيم يا از داخل برنامه همه دوستامونو حذف كنيم
ديگه به هيچ وجه نميتونيم كسي رو اضافه كنيم و در نتيجه برنامه بدون استفاده ميشه
اشكال كار هم در همين جاس كه زماني كه دكمه سمت چپ گوشي رو ميزنيم يك منو باز ميشه كه يه تنظيماتي داخلشه
و زماني كه روي يك فرند دكمه سمت چپ رو ميزنيم همون منو به همراه يه برگه ديگه باز ميشه
كه داخل برگه دوم هم تنظيماته مربوط به اون فرند وجود داده
و يكي از گزينه هاي مربوط به برگه دوم گزينه Add هستش
كه وقتي دوستي داخل ليست نباشه در نتيجه برگه دوم هم ديده نميشه
پس بايد سازندگان برنامه گزينه Add رو در برگه اول ميذاشتن كه وقتي كه دوستي داخل ليست نيست بشه دوباره دوستي رو Add كرد
پس به هيچ وجه همه دوستاتونو پاك نكنين
اگه اين كارو كردين يا اينكه از همون اولم تو اكانتتون هيچ دوستي Add نشده بايد از طريق مسنجره اكانتتون (مثلا ياهم مسنجر) يه آيدي رو اد كنين بعد وارد برنامه بشين
2) درهنگامه چت با دوستتون نميتونين فارسي تايپ كنين و فقط بايد فينگليش بنويسين
چون فارسي رو برعكس نشون ميده
مثلا سلام رو مينويسه م ا ل س
يكي ديگه از معايب اين چنين برنامه ها اينه كه نميتونين مثل چت روم ياهو با افراد زياد و ناشناس چت كنين
و فقط يه كنفرانس چند نفره ميتونين با دوستاتون انجام بدين
مگه اينكه آيديه مردم رو الكي اد كنين
ولي در كل برنامه خوبيه
ميتونين باهاش چندين مسنجر معروف رو باز كنين
نمايش عكس دوستتون در بالاي صفحه(در صورت وجود)
فشرده سازيه اطلاعات
ارسال sms به يكي از دوستان براي دعوت كردنش به چت با متنه پيش فرضه برنامه(در صورت دونستن شماره دوستتون)
و چندين كاره ديگه كه خودتون بايد ببينيد
با قابليت تغيير رنگ تم و ويبره و زنگ در حالت اومدن مسيج و ...
در كل برنامه خوش دست و ويژوال خوبيه
پيشنهاد ميكنم كه حتما ازش استفاده كنين
روي ريزوليشن 168 در 120 هم به خوبي و تمام صفحه نمايش داده ميشه و برنامش هم از نوع جاواس
در كل از sms به صرفه تره
چون در هر بار وارد شدن فقط 3 تومن كم ميكنه
و در يه چته يه ربه با يكي از دوستان فقط 20 تومن از من كم كرد
از sms هم خيلي سريعتره
و سرعتش با سرعت چت تو ياهو برابري ميكنه
اكثر دوستان هم ظاهرا توش گير كردن
مشكل كار اينجاس كه بايد برين به آدرس h t t p://www.movamessenger.com و از اونجا SignUp كنين
و يك يوزرنيم و پسورد بنويسين و يك شماره تلفن و دكمه Create Account رو بزنين
شماره تلفن الكيه و فقط به درد زماني ميخوره كه پسوردتونو فراموش كردين
بقيه اطلاعات صفحه بعد نيازي نيست تكميل بشه و واسه برنامه Movamail هستش
بعد همين مشخصات رو در صفحات اول برنامه در داخل گوشي وارد كنين تا Login بشين
دادن ايميل و شماره تلفن در قسمت Login گوشي ضروري نيست و ميتونين كنسل كنين
ولي حتما بايد يوزر و پسو وارد كنين
كار كردن با برنامه هم آسونه
ولي اگه مشكلي داشتين بگين تا كمك كنم
هنوزم اسما زياد اشغال نشده , من راحت واسه خودم گذاشتم rasoul
فقط من ندونستم ايرانسل اين وسط چي كارس؟
ميگن با شركت Mova قرارداد اسپانسري بسته
الله اعلم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)