بهزاد جان من خودم هم اين كار روبلدم ميخواستم بدونم كسي يه ranger ايراني ساخته يا نه وگرنه اين سايت رو همه بلدن
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
بهزاد جان من خودم هم اين كار روبلدم ميخواستم بدونم كسي يه ranger ايراني ساخته يا نه وگرنه اين سايت رو همه بلدن
Last edited by yaghob86; 21-08-2008 at 21:43.
ببخشيد مجيد جان منظورم رو درست نرسوندم . منظور من اينه كه مثلا روي ادمين اجراميشه و.....
وگرنه من كه از يوزر ادمين استفاده نميكنم . من دويوزر به جزئ يوزر ادمين دارم كه يكي از اين دو يوزر هموني هست كه جي تي اي رو ويرايش ميكننم كه روي اون بازي به راحتي اجرا ميشه اما توي يوزر دومي موقعي كه لودينگ بازي پر ميشه به آخر كه ميرسه از بازي خارج ميشه
تو اين تاپيك مي توي اون VIV رو پيدا كني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بگم که تقریبا داره کامل میشه فقط عوض کردن فرمان و دنده ماشین مونده ، اگه یه دو سه روز دیگه صبر کنی آماده میشه *البته روزها رو تخمینی گفتم ممکنه زود تر هم بذارم.*الآن دارم دنبال یک فرمان و دنده و همچنین سه تا پدال مناسب برای ماشین می گردم.در ضمن آرم پژوی جلوی ماشین رو هم دقیقا مثل خود 405 برجسته کردم.راستی از توجهی که دارید متشکرم.
![]()
اینجا جاش نیست که بگم وللللللللللل یییییییییییییییی... از اسمش مطمئنی؟
بیا برو تو این سسسایییییییییییی تتتتتتت.... شاید پیدا کردی ما هم یه حالی کردیم..
مثل GTAINSIDE میمونه فقط ماله3DS MAX هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا اگه پیدا کردید خودتون لینک دانلود رو بزارید چون من نمیتونم پیدا کنم .
دوستان سلام . من چند روز پیش یه مپ ایتور دانلود کردم حلاهم ماندم چون در محل please choose the gta inistallation .......... نمی دانم چه کار کنم لطفا کمکم کنید و آموزش هم بگذارید ممنون میشم.![]()
کاری نداره که محلی که فایل gta.exe اوجاست رو انتخاب کن... مثلا c:\rockstar games\gta san andreas\gta.exe
آقاي hashak اگه اسم پلاگيني كه گفتي Viv بايد بدوني كه گشتم نبود نگرد نيست
ولي پرايد صندوف دارو بزار خواهشا
ممنون ازشما فقط به من این را بگویید که من چگونه می توانم با مپ ادیتور یک درخت وساختمان وخیابان را کنار هم قرار دهم وبه بازی اضافه کنم تورو هرکی را دوست دارین بگویید چون واقعا نیاز دارم بازهم متشکرم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)