تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 624 از 634 اولاول ... 124524574614620621622623624625626627628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,231 به 6,240 از 6334

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اس ام اس که از طرف مخابرات میاد برای ورود به panel . این لینک ftth هست

- - - Updated - - -

اس ام اس که از طرف مخابرات میاد برای ورود به panel . این لینک ftth هست
    برای مانه برای من نه برای همسایه ها هیچ وقت اس ام اس های اینجوری نیامده. ( بگذیریم که کلا همه رو اشتباه اطلاعات پر کردن.)
    من تونستم یوزر پس سایت و لینک صفحه رو از پیمانکار نصب بگیرم و گرنه خود این هم مخابرات اوایل به ما می گفت شما حتی اشتراک ندارید.
    دقیقا همون موقع این مودم ها از رده خارخ حساب می شدند. دلیلش هم واضحه کلی نو و دست دو و استوک هست که مفت میخرند و میارن اینجا با سود بیشتر می فروشند. هر وسیله بستگی به سیاستهای سازندش و رده بالا یا پایین بودن اون محصول یه مدت زمان ساپورت داره وقتی جنس از رده خارج دست ما میرسه نباید زیاد انتظاری داشته باشیم. درباره این مدلهای هواوی اینا مدلی هستن که تعداد زیاد به پروایدر ها فروحته شدند بصورتی که پشتیبانی با خودشون باشه خیلی ارزون تر دستشون میرسه این مدلی. اگه مدل ریتیل همین رو داشته باشید خود سایتش بروز رسانی میده که اونم مدت داره.
    مدلهای معروف تجهیزات شبکه رو معمولا یه سری جاها براشون فیرم ور های اوپن سورس می دند و تا زمانی که سخت افزار جوابگو باشه بروز رسانی دارن. یه سری مدل لبنک سیس داره اصلا برای همین جاها ساخته شده. اما برای روتر فیبر نوری و هواوی من جایی ندیدم که چیزی باشه شاید بخاطر این باشه که تجهیزات چینی تو خیلی جاها ممنوع هست و چون داخل بازارشون نیست کسی هم براشون فیرم ور جانبی نمیده.

پی نوشت
    الان به فکرم رسید ببینم فیرم ور اوپن سورس باشه برای هواوی تو dd-wrt که نبود. تو گوگول زدم HG8245H OpenSource firmware اون خط اول Ai توضیح داده که چرا نداره، از سایت OpenWrt هم هست.
    There is no official OpenWrt or open-source firmware available for the Huawei HG8245H. The Huawei EchoLife HG8245H is a closed-source GPON Optical Network Terminal (ONT). Because of proprietary hardware drivers and custom signed firmware requirements, installing open-source Linux distributions like OpenWrt on this specific router is not supported
    چون سورس باز نیستن.
    ممنون باسه اشتراک گذاری این اطلاعات.
    من یکم سرچ کردم ظاهرا مودم هایی که قبلا تو تاپیک لیست شده و مرسوم تو بازار هست همه GPON ساپورت می کنند که حداکثر سرعت دانلود و اپلودش به ترتیب 2.4 Gbit/s دانلود و 1.4 Gbit/s اپلود استاندارد هستش. ( دو سمت سرعت یکسان هم میشه ولی اگر وضعیت dsl رو نگاه کنیم اینها هیچ وقت تلاش نکردن خارج از استاندارد به مشتری خانگی بدن. که بتوانند سرعت هارو بوست کنند به روش های مختلف.)

نسل جدید مودم ها هم هستش که رو استاندارد XG-PON یا 10G-PON هستش که سرعت های بالاتر را هم ساپورت می کنه و اگر شاید اینده نگر باشیم - در حد توهم که اینترنت ازاد و بدون محدودیت بشه. - سرعت 10 Gbit/s برای دانلود و 2.5 Gbit/s برای اپلود را هم ساپورت می کنه.
    البته یک سری تجهیزات سمت مخابرات هم نیاز هست که این را ساپورت کند که فکر کنم کسایی که در اینده زمانی که نسل GPON دیگه اختلاف قیمتش کم بشه یا باسشون بصرفه یا XG-PON کار کنند می توانند با ان مودم ها بگیرند.
    بهتره از این به بعد هر کی نصاب میاد باسه نصبش بپرسه تجهیزات نصبی GPON ساپورت می کنه یا XG-PON و اگر دومی بود دنبال مودم هایی مثل HN8346V5 یا مدل های مشابه پایین تر مشابه باشند.

پ ن:
    فکر کن ملت 10 گیگ داشته باشند. موقع قطعی همه یک حال اساسی به سرور های داخلی می دهند.

+

فکر کنم دیگر این ماه بزارند کنترل شارژ رو بدست بگیرم.... استفاده و شرایط من کلا تغییر کرد به لطف این حوادث. دارم با خانواده بحث می کنم چی یگیریم با این وضعیت که جواب عمومی را بدهد.
    +
    هنوز هیچ کدام از بازی هایی که من می رفتم سراغشون از مرحله لاگین رد نمی شه. اگر استیمی باشه که اصلا استیم امکان ارتباط نداره.
    بازی های من در لیست top 50 ها هم نیستش. یکیش حتی نسخه مهندسی معکوس شده از داس برای اجرا شدن در ویندوز های جدید هست که ملت خودشون سرور می سازند که عملا قابل استفاده نیست.
    فکر کنم شاید تو این وایت لیست شدن هاشون فقط یک سری بازی ها که سرور اختصاصی دارند کار کنند وگرنه برای من هیچی قابل استفاده نیست.
    +
    برای من دسترسی طبقاتی رو سیم کارت هم وجود داره. با همکارا شیت ترنت هارو هات اسپوت می کردیم می دیدم با سیم انها خیلی چیزها کار می کنه ولی با سرویس من نه. گاو پیشونی سفید شدم فکر کنم. کوه شکر با ابجو بهتون بدن.
    Last edited by zed2; 12-06-2026 at 23:40.

2. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ظاهرا سایت ایسوس موقعیت رو المان شناسایی می کنه و نمی شه تغییرش هم داد.
    فکر کنم مثل سایت هایی که ip های ایران رو تحریم یا بلوک کردن امدن از یک هاستی رد کردن.

- - - Updated - - -

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت آپلود از کی روید15 مگ محدود شده؟

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض سرعت کم اپلود

سرعت آپلود از کی روی 15 مگ محدود شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خیلی وقته که سرعت آپلود یک هشتم سرعت دانلود هست و داخل قرار داد هم ذکر شده و در صفحه تغییر سرویس داخل پنل هم هست. دلیل منطقی هم مشخص نیست ! میگن بر اساس مصوبه .....
    و توجه داشته باشید که همین هم بخاطر اینه که همه سرویسها شدن 1000 روی 100 که بود 25 مگابیت آپلود بود یعنی 3 مگ.

7. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی وقته که سرعت آپلود یک هشتم سرعت دانلود هست و داخل قرار داد هم ذکر شده و در صفحه تغییر سرویس داخل پنل هم هست. دلیل منطقی هم مشخص نیست ! میگن بر اساس مصوبه .....
    و توجه داشته باشید که همین هم بخاطر اینه که همه سرویسها شدن 1000 روی 100 که بود 25 مگابیت آپلود بود یعنی 3 مگ.
    دقیقا از کی این اتفاق افتاده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دقیقش رو یادم نیست اولین بار فکر کنم یک سال پیش یا بیشتر می شد متوجه شدم نه تو قرار داد بود نه تو پنل شکایت کردم و الکی هی ستینگ عوض کردن و پیگیری و هیچی. آخر هم گفتن که مصوبه جدید هست باید ببینم چیزی از شکایتم دارم تاریخ دقیق بگم. همون موقع اینجا هم نوشتم اگه پیدا بشه مشخص میشه تاریخ

10. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نمی زارن یک روز رو بدون گفتن کوه شکر و ویسکی بهشون شروع کنم.

هنوز دارن وایت لیست رو گسترش می دن.
    این موتور جستجو برای من کار نمی کنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از انور هم سامانه دولت من تنها با DNS داخلی یا با اجازه دادن بهشون که dns hijacking کنند میاد و هیچ جوره نمیشه با dns خارجی اوردش. البته تنها نیست. چند ده تا سایت دیگر از جمله تهران من هم همین مشکل رو دارند.
    tehran-ix.ir
    هم هنوز درست نشده
    بازی های انلاین هم بجز تک توک بقیه قابل بازی کردن نیست.
    خواستم ویندوز 11 بگیرم سرعت دانلود بزور به یک مگابایت بر ثانیه می رسید و همش بین 500-600 کیلوبایت رو فیبر می چرخید.
    سرعت هم بسته به اینکه از کدوم مسیر بره بین چند مگابیت تا 50-60 مگابیت فرق داره. اپلود هم همینطور. یعنی یک معجونی درست کردن که هر چی می گذره افتضاح تر میشه.

- - - Updated - - -

اپدیت: سایت هایی که داخل هاست کردن هم بخاطر وضعیت در دوراهی منتقل کردن سایت به خارج یا ماندن در داخل ماندن. یعنی اگر دو بخشی بتوانند کنند سایت رو که یک تیکه کوچک رو هاست داخلی بمونه %100 خیلی ها کوچ می کنند دوباره هاست خارج که اینقدر با وضعیت داخلی سر نکنند و فقط موقع قطعی از ان بخش کوچک داخلی باسه تماس اضطراری استفاده کنند.
    Last edited by zed2; 18-06-2026 at 11:18.

12. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینترنت دیتاسنترها هنوز وصل نشده به خاطر همینه از خارج دسترسی بهشون وجود نداره و سایت های داخلی از خارج اصلا باز نمیشن. من که فکر نمیکنم دیگه کسی سایتش رو تو داخل نگه داری کنه چون تمام هزینه هایی که بابت سئو کنه همش میپره با این وضعیت .این مطلب رو از رادار اروان هم میشه دید radar.arvancloud.ir

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سرعت دانلود و آپلود برای من راضی کننده س تو شاتل
    دوستان مخابراتی رو نمیدونم

15. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (2 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

1. omidtb,
  2. TNTmz

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •