تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 624 از 848 اولاول ... 124524574614620621622623624625626627628634674724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,231 به 6,240 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

شما مثل اینکه مشکل داری کلا با من! من از بچگی فروم نویسی میکنم ( بیشتر فروم های فوتبالی که 2تاشون تعطیل شدن ) و عادت دارم با این سبک و فونت بنویسم. اتفاقا کسی که با کامپیوتر میاد با این فونت بولد شده نه تنها اذیت نمیشه بلکه بهترم میبینه. تا حالا ندیدم کاربری به این سبک نوشتن اعتراضی کنه و بگه چشمم اذیت میشه!
    شما از بچگی دوس دارید بولد بنویسید چون از بچگی دوست داشتید به هر روشی دیده بشین. بهتره پی سی تون رو ببندید برید بیرون یکم آدمها رو ببینید .بعید میدونم فروم نویسی شغل باشه یا مسئولیتی باشه که کسی بهش افتخار بکنه . مهم اینه که در هر فضایی ، هر جایی نسبت به شرایطی که اونجا حاکم هست قانونمند باشید.
    بنده اگر چیزی میگم نظر شخصی نیست کاربرهای تاپیک ها نسبت به کار شما شکایت دارن برای من اصلا مهم نیست شما بولد بنویس ایتالیک بنویس قرمز کن آبی کن .

2. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان مخابرات پهنای باند رو باز گذشته تا شانزده مگابیت. شاید یه خبرهایی قراره بشه ، کسی جدیداً صحبت نکرده واسه سرویس های جدید یا تمدیدی های جدید باز میذارن یا نه ؟ من ده روز دیگه باید تمدید کنم موندم 4 مگ میخوام بگیرم . شاید دوباره ترافیک بیشتر بشه

4. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    دوستان توی سامانه ۱۹۵ میتونم از خود مخابرات شکایت کنم ؟
    زدن اینترنت منو از پنج شنبه قطع کردن زنگ هم میزنم جواب سر بالا میدن

اداره ها دولتی فقط تایم نماز همه خوب ب صف میشن نماز بخونن موقعی ک قراره کار مردم انجام بدن فقط می پبچونن
    Last edited by k1ozil; 23-12-2017 at 13:15.

6. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

شما مثل اینکه مشکل داری کلا با من! من از بچگی فروم نویسی میکنم ( بیشتر فروم های فوتبالی که 2تاشون تعطیل شدن ) و عادت دارم با این سبک و فونت بنویسم. اتفاقا کسی که با کامپیوتر میاد با این فونت بولد شده نه تنها اذیت نمیشه بلکه بهترم میبینه. تا حالا ندیدم کاربری به این سبک نوشتن اعتراضی کنه و بگه چشمم اذیت میشه!
    3- در زمان نوشتن مطالب از نوشتن با فونت درشت و رنگ های تند در مطالب خود داری کنید در صورت گذارش این پست ها پست ویرایش و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوشبختانه این قوانین واسه زمان من هم نبوده که بخواین بگین من میگم . هرکس هرجا هر مسئولیتی داره باید نسبت بهش صادق باشه. شما شاید دلت بخواد هرجایی هرکاری بکنی و قوانین خودت رو داشته باشی ، اگر نسبت به قوانین اونجا که شما واردش شدی قانونمند نباشی باید منتظر هر موضوعی باشی ، کما اینکه کسی که دزده نمیتونه بگه دوس دارم دزدی کنم ، بلاخره جامعه با قوانینی که داره که عمومی هست باهاش برخورد میکنه !

• پست آخر ، لطفا اگه مشکلی دارین از انجمن انتقادات استفاده کنین .من عمدا عمومی کردم تا بقیه کاربرها هم متوجه بشن . زین پس اگه مشکلی هست در تاپیک انتقادات مطرح کنین

8. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

3- در زمان نوشتن مطالب از نوشتن با فونت درشت و رنگ های تند در مطالب خود داری کنید در صورت گذارش این پست ها پست ویرایش و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوشبختانه این قوانین واسه زمان من هم نبوده که بخواین بگین من میگم . هرکس هرجا هر مسئولیتی داره باید نسبت بهش صادق باشه. شما شاید دلت بخواد هرجایی هرکاری بکنی و قوانین خودت رو داشته باشی ، اگر نسبت به قوانین اونجا که شما واردش شدی قانونمند نباشی باید منتظر هر موضوعی باشی ، کما اینکه کسی که دزده نمیتونه بگه دوس دارم دزدی کنم ، بلاخره جامعه با قوانینی که داره که عمومی هست باهاش برخورد میکنه !
    باشه به مدیر کل پیام میدم ببینم وقتی تنوع رنگ و بولد و غیره رو در باکس ارسال پست گذاشته، چرا همچین چیزی در قوانین هست. اگر قانونه چرا گذاشتن؟ خب بردارن ولی اگه قراره اعمال بشه پس خیلیا مینویسن که البته از دید من هیچ مشکلی نیست ولی شما کلید کردی به من که دلیلشو نفهمیدم تا زمان حل این مشکل هم ساده مینویسم یه موقع کسی سکته نزنه از بولد نوشتن من

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    دوستان توی سامانه ۱۹۵ میتونم از خود مخابرات شکایت کنم ؟
    زدن اینترنت منو از پنج شنبه قطع کردن زنگ هم میزنم جواب سر بالا میدن

اداره ها دولتی فقط تایم نماز همه خوب ب صف میشن نماز بخونن موقعی ک قراره کار مردم انجام بدن فقط می پبچونن
    پارس آنلاین تازگیا قطعی هاش زیاد شده من تماس گرفتم میگن به روز رسانی داره میشه. مودم رو ریست کنین. دو سه باری اینطوری شد من منتظر شدم وصل بشه که وصل نشد بعد که زنگ زدم گفتن کلا 10 دقیقه قطع بود باید مودم رو ریست میکردی. حالا هر وقت ببینم شبکه قطع شده میرم اول مودم رو ریست میکنم.
    +
    منم زمانی که تعرفه جشنواره گرفتم نتم وصل نشده بود فکر کنم 4 5 روزی شد ، هرچی هم زنگ زدم جواب ندادن یکی میگفت کارمندمون که کارهای جشنواره رو میکنه نیستش یکی میگفت انجام شده . بلاخره بعد از 4 روز وصل شد بعد متوجه شدم بعد از فعال شدن جشنواره ، جشنواره من عوض شده. من 50 تومن طرح 30 گیگ رو خریده بودم بعد که فعال شد همون طرح شده بود 32 تومن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام دوستان

من به تازگی اومدم پارس آنلاین و سرویس 4 مگابیت گرفتم.

قبلا که داتک داشتم بهم می گفت خطم نهایتا تا 3.3 مگابیت میکشه.

چندتا کابل و اسپلیتر عوض کردم و امروز که با کارشناس پارس آنلاین صحبت کردم گفت خطم تا 7.5 مگابیت کشش داره. مشخصات خطم رو توی تصویر آوردم. اما تست سرعت که انجام دادم حتی 4 مگ رو نمیگیرم و بازم همون 3.3 رو بهم میده...

چطوریه که هم کارشناس میگه تا 7.5 میتونم بگیرم و هم از داخل مودم میشه اینو دید اما نهایت سرعتم همونیه که کارشناسای داتک میگفتن؟

آیا نفرین داتکه؟ یا چیز دیگه ای رو دارم از قلم میندازم ممنون میشم راهنمایی کنید

Last edited by arya-b; 23-12-2017 at 13:38.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

پارس آنلاین تازگیا قطعی هاش زیاد شده من تماس گرفتم میگن به روز رسانی داره میشه. مودم رو ریست کنین. دو سه باری اینطوری شد من منتظر شدم وصل بشه که وصل نشد بعد که زنگ زدم گفتن کلا 10 دقیقه قطع بود باید مودم رو ریست میکردی. حالا هر وقت ببینم شبکه قطع شده میرم اول مودم رو ریست میکنم.
    +
    منم زمانی که تعرفه جشنواره گرفتم نتم وصل نشده بود فکر کنم 4 5 روزی شد ، هرچی هم زنگ زدم جواب ندادن یکی میگفت کارمندمون که کارهای جشنواره رو میکنه نیستش یکی میگفت انجام شده . بلاخره بعد از 4 روز وصل شد بعد متوجه شدم بعد از فعال شدن جشنواره ، جشنواره من عوض شده. من 50 تومن طرح 30 گیگ رو خریده بودم بعد که فعال شد همون طرح شده بود 32 تومن !
    اصلن چراغ dsl روشن نمیشه
    مشکل ب احتمال زیاد از طرف مخابراته

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام

دوست عزیز من و خیلی از کاربر های این انجمن هنوز چشمشون انقدر سالم و قوی هست که نیازی به نوشته بولد نداشته باشن تا بتونیم بهتر ببینیم
    پس لطف کنین و مثل بقیه کاربر ها از فونت عادی انجمن استفاده کنید
    این امکانات برای این تو انجمن قرار گرفته تا در مواقع لازم برای تاکید روی مطلب یا جدا کردن مبحث استفاده بشه !

14. 4 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

می خواستم یکی ازاین سرویس هارو بگیرم زنگ زدم پشتیبانی گفت اگه توپنلت مشاهده کنی میتونه بخری من که همچین چیزی توپنل کاربریم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی هست که خریدباشه یاتوپنل کاربریش مشاهده شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •