با سلام
اگر پینگ براتون مهمه پروفایل گیم رو درخواست بدین. اگر خط شما بکشه ریت دانلود خط رو 9 و اپلود رو 1 می بندن.
اما در مورد تایم اوت این پست رو ببینین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
اگر پینگ براتون مهمه پروفایل گیم رو درخواست بدین. اگر خط شما بکشه ریت دانلود خط رو 9 و اپلود رو 1 می بندن.
اما در مورد تایم اوت این پست رو ببینین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممکنه مشکل از نویز خطتتون باشه. برای تست به پشتیبانی بگید پروفایل گیم رو براتون فعال کنن و ریت خط رو بیارن پایین ببینین مشکل حل میشه یا نه.
سلام
همیشه آخر شب پینگم میره بالا+تایم اوت
امشب هم که سرعت با سرور های خارجی نابوده...
کلا شاتل یه ماهی میشه از ساعت 10 شب تا 1 شب واسه من میپوکه. پینگم با اروپا میره بالای 300. سرعت سرور خارجی هم نابود میشه. تو این سه روز معروف هم که دیگه نگو...
تا حالا ندیده بودم پینگ بالای 300 بره که امشب رفت.
واسه منم دقیقا همینطوره
دقیقا بعد از اون اختلال ۶ ساعته وضع خیلی بدتر شد
Last edited by master.k; 11-01-2017 at 01:20.
یه ماهه هوا که تاریک میشه اینترنت داغون میشه. با خودم میگفتم کمبود پهنای باند دارن، تا چند وقت دیگه حلش میکنن
بعد از دیروز دوباره اینرنتو ملیش کردن. ایندفعه کوسه کابلو گاز زده یا لنگر کشتی گیر کرده؟
خداییش واسه یه اینترنت یه مگابایتی چقدر باید حرص بخوریم؟
(مثل اینکه آسیاتک هم همینجوری شده)
میخوام شاتل بگیرم برا گیم و دانلود دیتای بازی و فیلم چی پیشنهاد میدین بگیرم ؟ جشواره خوبه بگیرم ؟ پینگش چطور ؟ جشنواره شبانه رایگان داره ؟ممنون میشم زود جواب بدین
ظاهرا اختلال فقط درمورد سرور های خارجیه چون با سرویس کاهش پینگ که امتحان کردم فیکس شد
فکر کنم یکم صبر کنیم خودشون درستش کنن![]()
دقیقا! مخصوصا از حدود ساعت 9 به بعد که اینترنت رسما اینترانت میشه. پینگ هم تا قبل از این خرابیا روی 120 بود که الان رسیده به 240. معلوم نیست دارن چکار میکنن
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)