تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 624 از 1320 اولاول ... 1245245746146206216226236246256266276286346747241124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,231 به 6,240 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ساعت دو شب یه بسته نامحدود دو تا هفت خریدم اس ام اس فعال سازی هم اومد،29 هزار تومن هم شارژ داشتم ساعت شش اینترنت قطع شد وقتی حسابمو چک کردم دیدم صفر شده،به همراه اول زنگ زدم زیر بار نمیرفتن،رفتم سایت 195 شکایت کردم اذشون چند ثانیه بعد از همراه اول تماس گرفتن و گفتن مشکلتونو بررسی میکنیم،کسی این مشکل واسش پیش اومده شارژ رو برمیکردونن،
    قبلا اینجوری نمیشد دانلودم به شانزده گیگ هم نمیرسید،
    بعد از های وب همراه اول دزدترینه،
    ایرانسل شرف داره به این دزدا
    Last edited by bivafa.va.man; 07-02-2017 at 07:42.

2. 2 کاربر از bivafa.va.man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سیم کارت هم عوض کردین؟ کدوم شهر هستین؟
    تهران هستم. بله یوسیم گرفتم از فروشگاه مرکزی همراه اول تو اتوبان کردستان
    البته یسری سیمکارتم سوخت و رفتم از دفتر خدمات الکترونیک گرفتم. بهش تاکیید کردم که یوسیم باشه که گفت ازین جدیداس سه پانچه!
    این پوکه سیمکارتمه الان به شک افتادم که نکنه 4g نباشه؟!!
    حدود 4 ماهه پیش گرفتم قاعدتا باید 4g باشه دیگه؟
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;[/IMG]
    Last edited by fashist_v; 07-02-2017 at 08:27.

4. این کاربر از fashist_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

الان با 9990 تماس گرفتم و ازونا استعلام سیمکارتمو گرفتم که اپراتو گفت سمکارتتون معمولیه ! ( این به کنار که اون دفتر خدماتی بهم دروغ گفته بود)
    اما جالبتر اینجاست که سری قبل که سیممو رفتم خود شعبه مرکزی "دزد اول" تو ونک تعویض کردم دقیقا به اسم یوسیم گرفتم و پوکشم به این شکل بود

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;[/IMG]

اما وقتی استعلام این یکی تعویضمو گرفتم در کمال تعجب گفت اینم معمولی بوده و یوسیم نبوده !!!!!

و این است "دزد اول"

وقتی ازش پرسیدم پس از کجا بفهمم که واقعا یوسیمه گفت هیچ راهی نداره فقط ما میتونیم تو سیستم ببینیم.

تا الان فقط دوتا 7هزار تومن بابت تعویض یوسیم دادم که سیم معمولی بهم دادن. البته این بار اولی نیست که همراه اول دزدی میکنه و به روش های مختلف مثله خوردن حجم اینترنت یا گرفتم پول برای فعال سازی SMS و غیره دزدی کرده.
    من که دیگه ترابرد میکنم به ایرانسل
    خداحافظ "دزد اول"
    Last edited by fashist_v; 07-02-2017 at 09:25.

6. 4 کاربر از fashist_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

مال منم از اینه،همراه اول میگه 4 جی نیست!
    مشترک گرامی،رنج سیمکارت شما مناسب برای استفاده از اینترنت نسل چهارم نمی باشد.

8. 3 کاربر از Sponge-BoB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مال منم از اینه،همراه اول میگه 4 جی نیست!
    مشترک گرامی،رنج سیمکارت شما مناسب برای استفاده از اینترنت نسل چهارم نمی باشد.
    این که نوشته LTE!
    کی گفته 4g نیست؟

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

10. 2 کاربر از shahryar84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ساعت دو شب یه بسته نامحدود دو تا هفت خریدم اس ام اس فعال سازی هم اومد،29 هزار تومن هم شارژ داشتم ساعت شش اینترنت قطع شد وقتی حسابمو چک کردم دیدم صفر شده،به همراه اول زنگ زدم زیر بار نمیرفتن،رفتم سایت 195 شکایت کردم اذشون چند ثانیه بعد از همراه اول تماس گرفتن و گفتن مشکلتونو بررسی میکنیم،کسی این مشکل واسش پیش اومده شارژ رو برمیکردونن،
    قبلا اینجوری نمیشد دانلودم به شانزده گیگ هم نمیرسید،
    بعد از های وب همراه اول دزدترینه،
    ایرانسل شرف داره به این دزدا

من تقریبا 20 روز پیش اینجا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هشدار دادم مواظب شارژتون باشه بعضی ها گفتن نه ما تست کردیم حتی بیشتر از 20 گیگ هم تو طرح 2 تا 7 یک روز دانلود کردیم مشکلی نبوده!!!
    اگه واقعا 16 گیگ دانلود کردین 2 گیگ هم حداکثر بگیم آپلود جمعا میشه 18 گیگ .. حتما تا آخرش پیگیر 195 باش احتمال زیاد با این شرایطی که گفتی مجبورن شارژتو برگردونن... من خودم چونکه هیچ وقت بیشتر از 200 یا 300 تک تومنی اعتبار اضافه نداشتم ارزش شکایت کردن رو نداشته

پیشنهاد من به همه ی کاربرای همراه اول اینه برن تو سامانه 195 شکایت کنید و بنوسید طرح کنترل مصرف آزاد) دیتا رو فعال کنند

متن من رو هر کی خواست کپی بزنه که دیگه وقتش گرفته نشه

با سلام
    لطفا ( طرح کنترل مصرف آزاد) دیتا. مثل ایرانسل رو فعال کنید (( هم کد فعال سازی طرح بدین هم در برنامه ی همراه من امکان فعال سازی طرح رو اضافه کنید)) که زمانی که بسته ی اینترنتی مون تمام میشه طرح فعال بشه و اجازه ی کم شدن از شارژ ( اعتبار ) داده نشه و اینترنت قطع بشه
    تا حالا 2 بار به خاطر همین مورد پیش پا افتاده که اشاره کردم شارژم صفر شده از سازمان تنظیم مقررات رادیویی تقاضا دارم لطفا این مورد رو پیگیری کنند و سریعا ( طرح کنترل مصرف آزاد) دیتا. رو به اجبار برای کاربران همراه اول فعال کنند

با تشکر

اولین نفر خودم شکایت کردم لطفا همه حمایت کنید هر چی تعداد شکایت ها در سامانه 195 بیشتر باشه زودتر به نتیجه میرسه باید جلوی ضرر مالی خودمون و کسانی که خبر ندارن گرفته بشه:

محتوای مخفی: [URL=http://uupload.ir/ 
    [/URL]]

12. 9 کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

این که نوشته LTE!
    کی گفته 4g نیست؟

خود همراه اول!

14. 2 کاربر از Sponge-BoB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این که نوشته LTE!
    کی گفته 4g نیست؟

دقیقا موضوع همینه !
    وقتی با 9990 تماس بگیرید اونا تو سیستم میتونن از رو سریال نامبر سیمکارت چک کنن که usim هست یا نه. حتی سیمکارتهای سوخته قبلی رو.
    من اون اوایل راه اندازیش یعنی مهر سال 94 رفتم usim رو از خود شعبه مرکزی گرفتم. اما حال که استعلام میگیرم میگه اصلا usim نبوده.

بعید میدونم شکایت ازینجور دزدای بزرگ به جایی برسه. اون ازون باند فرکانس مسخرش برای LTE اینم ازین سیمکارتاش. بهترین کار ترابرد به یه اپراتور دیگس.

16. 2 کاربر از fashist_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

امروز رفتم سیمکارت جدید اعتباری یوسیم بگیرم ندادن گفتن فقط از قبل اگه داشته باشی میتونیم برات تعویض کنیم این دیگه چه طرحیه من میخوام جدید بگیرم اعتباری و فورجی چکار باید کنم

18. 3 کاربر از tabestangarm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دقیقا موضوع همینه !
    وقتی با 9990 تماس بگیرید اونا تو سیستم میتونن از رو سریال نامبر سیمکارت چک کنن که usim هست یا نه. حتی سیمکارتهای سوخته قبلی رو.
    من اون اوایل راه اندازیش یعنی مهر سال 94 رفتم usim رو از خود شعبه مرکزی گرفتم. اما حال که استعلام میگیرم میگه اصلا usim نبوده.

بعید میدونم شکایت ازینجور دزدای بزرگ به جایی برسه. اون ازون باند فرکانس مسخرش برای LTE اینم ازین سیمکارتاش. بهترین کار ترابرد به یه اپراتور دیگس.
    یعنی شما رو گوشیت 4g/LTE نیومد؟
    من تقریبا 20 روز پیش اینجا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هشدار دادم مواظب شارژتون باشه بعضی ها گفتن نه ما تست کردیم حتی بیشتر از 20 گیگ هم تو طرح 2 تا 7 یک روز دانلود کردیم مشکلی نبوده!!!
    اگه واقعا 16 گیگ دانلود کردین 2 گیگ هم حداکثر بگیم آپلود جمعا میشه 18 گیگ .. حتما تا آخرش پیگیر 195 باش احتمال زیاد با این شرایطی که گفتی مجبورن شارژتو برگردونن... من خودم چونکه هیچ وقت بیشتر از 200 یا 300 تک تومنی اعتبار اضافه نداشتم ارزش شکایت کردن رو نداشته

پیشنهاد من به همه ی کاربرای همراه اول اینه برن تو سامانه 195 شکایت کنید و بنوسید طرح کنترل مصرف آزاد) دیتا رو فعال کنند

متن من رو هر کی خواست کپی بزنه که دیگه وقتش گرفته نشه

با سلام
    لطفا ( طرح کنترل مصرف آزاد) دیتا. مثل ایرانسل رو فعال کنید (( هم کد فعال سازی طرح بدین هم در برنامه ی همراه من امکان فعال سازی طرح رو اضافه کنید)) که زمانی که بسته ی اینترنتی مون تمام میشه طرح فعال بشه و اجازه ی کم شدن از شارژ ( اعتبار ) داده نشه و اینترنت قطع بشه
    تا حالا 2 بار به خاطر همین مورد پیش پا افتاده که اشاره کردم شارژم صفر شده از سازمان تنظیم مقررات رادیویی تقاضا دارم لطفا این مورد رو پیگیری کنند و سریعا ( طرح کنترل مصرف آزاد) دیتا. رو به اجبار برای کاربران همراه اول فعال کنند

با تشکر

اولین نفر خودم شکایت کردم لطفا همه حمایت کنید هر چی تعداد شکایت ها در سامانه 195 بیشتر باشه زودتر به نتیجه میرسه باید جلوی ضرر مالی خودمون و کسانی که خبر ندارن گرفته بشه:

محتوای مخفی: [URL=http://uupload.ir/ 
    [/URL]]

20. 2 کاربر از shahryar84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •